Günaydın canlarım. Bayaa bunalım gördüm sizii
Hepinizin günü güzel devam etsin inşallah.
Bir de bugün benim doğum günüm
bence siz evlii hanımlaarrr akşam romantik bi yemek hazırlayınn aşkınızı alevlendirinnnn
valla dilam önce ates lazım...su an o ates sönük bende
benimkide öle bişi bekliyo bu aksam ama....yemekten sonrası söner o ates hahaha
Doğum günü kutlu olsunnn... Nice senelere
mutluu yıllarr canımmmm
doğum günün kutlu olsunnnnnn
İyiki dogdun Cerenimmm...sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı yıllara inşallah....
ceren doğumgünün kutlu olsun
kızlar evle ilgili düşünceleriniz için teşekkür ederim, oya beklerim tabi ki, ama misafir ağırlamada kötüyümdür haberin olsun
herkesin derdi başka işte. kimi kocam yardım etmiyor, kimi kocam çok şey bekliyor, kimi de benim gibi adamın yüzünü göremiyorum diye ağlıyor
sağol canım, bu düzeltilmiş hali çünküo çalışma odasını iki gün sonra görün siz. ben hobi malzemelerini çıkarayım, eşim ders çalışsın, of oda alır başını gider
bircancım yeğen dedin de aklıma geldi, sanki yeğenimi görsem deşarj olcam ve enerji toplucam gibiama eşim sınava girmeden gidemem tontişi görmeye evde sürekli eşime söylüyorum özledim diye o beni özlüyo, ben de yeğenimi
ceren doğumgünün kutlu olsun
kızlar evle ilgili düşünceleriniz için teşekkür ederim, oya beklerim tabi ki, ama misafir ağırlamada kötüyümdür haberin olsun
herkesin derdi başka işte. kimi kocam yardım etmiyor, kimi kocam çok şey bekliyor, kimi de benim gibi adamın yüzünü göremiyorum diye ağlıyor