Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

krizzz atlıyorum ikidir, evinin neresi dağınık ya huuu:44:
çalışma odanızda biraz bir iki şey var. ama onlar dağınıklık değil ki, mecburi şeyler.
ayrıca evinin bir kısmını görmüştüm, ama tamamını görmek sevindirdi beni
çok hoş yatak odan salonun çok güzel
çalışma odandaki küçük sihirli dokunuşlarla birlikte orayı da güzel hale getirmişsin

sana da kalorifer önüne koymalık puf/yer minderi lazım
var aslında ama onlar gözüme küçük geldi, şöyyyyllleeeeee yatıp sırtı ve malum bölgeyi kalorifere yapıştıracak büyüklükte olsa ben size geldiğimde başka yer aramam
tabi çağırırsan

günaydınn yarı bunalımlıı bunalımsızz hanımlarrr
derin bi nefes alın ve evrene pozitif enerji yollayın bakalımmm
sıkmayın canınızı daa akşam düzelmiş olursunuz bilee :)

günaydın Dilammmmmm

krizzz canım benim oya haklı bencede dagınık değil evin.....ufak tefek birbirinize aldıgınız hediyeler falan dagınık gibi görünüyo senin gözüne.....ama oyanın da dediği gibi mecburi....bence takma kafana cok seker görünüyolar...

ben haftasonu çok garip oldum..
Eşim hiç ev sahibi gibi değil sanki misafir gibiydi şok oldum diyebilirim..
normal zamanda o sofrayı kuran,bana yardım eden eş gitti yerine öyle birazdan kalkıp gidicekmiş gibi biri geldi sanki..

neyse toparlanma vakti..

Günaydın canlarım. Bayaa bunalım gördüm sizii
Hepinizin günü güzel devam etsin inşallah.

Bir de bugün benim doğum günüm

bence siz evlii hanımlaarrr akşam romantik bi yemek hazırlayınn aşkınızı alevlendirinnnn

Günaydın canlarım. Bayaa bunalım gördüm sizii
Hepinizin günü güzel devam etsin inşallah.

Bir de bugün benim doğum günüm

İyiki dogdun Cerenimmm...sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı yıllara inşallah....

bence siz evlii hanımlaarrr akşam romantik bi yemek hazırlayınn aşkınızı alevlendirinnnn

valla dilam önce ates lazım...su an o ates sönük bende

benimkide öle bişi bekliyo bu aksam ama....yemekten sonrası söner o ates hahaha

valla dilam önce ates lazım...su an o ates sönük bende

benimkide öle bişi bekliyo bu aksam ama....yemekten sonrası söner o ates hahaha

çağlamm bakk az istekli oll yaa sönük die die kafanda bitirdinn heaa yeni evlisiniz bidee
bugün eve gidince az hazırlan ymek hazırlaa sende o ateşle ateşlenirsinn
nası bi cümle kurduysam anla işteee
inanıyorumm benn sanaaaa

ceren doğumgünün kutlu olsun

kızlar evle ilgili düşünceleriniz için teşekkür ederim, oya beklerim tabi ki, ama misafir ağırlamada kötüyümdür haberin olsun

herkesin derdi başka işte. kimi kocam yardım etmiyor, kimi kocam çok şey bekliyor, kimi de benim gibi adamın yüzünü göremiyorum diye ağlıyor

Benim hafta sonum çok güzel geçti eşim ile dolu dolu geçirdik arada ben sinirlendim ama hemen toparladık tabi Cumartesi de annemlere gittik minik yeğenim var onu da gördüm değmeyim keyfime oldu yani...

Eşim cuma gün bir buket çiçek ile geldi Kadınlar günü diye çok şaşırdım.... ve mutlu oldum

Canım teşekkür ederimmm

Bu arada evini çok beğendim dağınıkta değil hem.

sağol canım, bu düzeltilmiş hali çünkü o çalışma odasını iki gün sonra görün siz. ben hobi malzemelerini çıkarayım, eşim ders çalışsın, of oda alır başını gider

bircancım yeğen dedin de aklıma geldi, sanki yeğenimi görsem deşarj olcam ve enerji toplucam gibi ama eşim sınava girmeden gidemem tontişi görmeye evde sürekli eşime söylüyorum özledim diye o beni özlüyo, ben de yeğenimi

Günaydın kızlar yorgun savaşcı geldi nasıl yorgunum nasıl uykum var yaa. bu koşuşturma ne olur bitsin ben bitmeden uykumu bile alamıyorum ya. her yerim ağrıyor. evin eksiği de işleri de bitmek bilmiyor.:26:
dün evimize eşyalar geldi. o kadar tuhaf oldum ki evin her yerini inceledim burda mı yaşıcam ben artık diye. bir de salya sümük oldum

ama artık sevdiğimden ayrılmak çok zor geliyor hem giderim hem ağlarım modundayım.

**

Ceren dogum günün kutlu olsun.
nice aşklı senelere

**
kriz umarım bu süreci atlatırsınız. eşinle hep beraber olursunuz

**/
müge ,çağla :44::44: :44::44: şurda 19 günüm kaldı beni korkutmaz mısınız

bende görmek istiyorumm sanırımmm

krizzzz....aynı sey benim için de gecerli....bende cok görem,iyorum...sabah bi saat...haftanın 3 günü 9 da geliyo...aksam 3 saat en fazla...çünkü erkenden uykum geliyo.yoruluyorum...

haftasonu bi pazar...cumartesi o evde ben işte....huysuzlugum hzuursuzlugum bu yüzden belki de...
tabi beni sinir ettiği seyler de yok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…