Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

tamam yahuuu...1 de benim,2 de, 3 de.....hadi ama kendinize gelinnnn:KK42::KK42:

artık anlatabilir mi biri.....:KK19:

çağloşum :KK53::KK53: rtük kapatcak yemin ederim ya. :KK1::KK1:

evlencen bil bunları :KK28:

hangisi erkeklerin kendi ihtiyaclarını kendi kendilerine görme işlemine verilen addır ?

a. elizabet b. elenor c. manuel d.hepsi :KK34:

doğru cevap "d" şıkkı :KK60: :KK60:

şimdi bu elizabeth boru moru muhabbetleri döndü...tamam belki moruyu anlatamayabilirsin ama digerlerini alayım pleaseeee:KK60::KK60::60.

Balım elizabeth el den türemiş türkçemizin gayet güzel türeyen kelimelerinden ama 23 gün sonra sana da lazım değil :KK52:

top onda 1 numara özge yazmış aslı özlemmm sen niye alınıyon kuzum :KK1:
valla genelde libidom yüksetir ne yalan söyliyim ama bu iki gündür tık yok valla.. küsünce geri kaçıyo benşm libido :KK1:

:KK1: beni güldürdün özgem yaaaa.. sana top 1 demesine alındım sanırım :KK1::KK1::KK1: şaka şakaaaaaa...
ben birşeye alınmadım sadece aslımın yazdığı bir mesaj var dı ona karşılık bişey yazdım öyle böyle derken aslımla sarıldık sonaaaaa bişe yok yaniiiii :KK53:

son derece ateşliyiz halaaaaaaaaaa :KK23::KK23: :KK1::KK1:

top onda 1 numara özge yazmış aslı özlemmm sen niye alınıyon kuzum :KK1:
valla genelde libidom yüksetir ne yalan söyliyim ama bu iki gündür tık yok valla.. küsünce geri kaçıyo benşm libido :KK1:

nihahahahaha ayyyyyyy ölüyorum özgeee sen benim sevgilime huy olarak benziyon oda küsünce donuyor eşşşek yaaaa sevesi gelmiyor cilve yapıyorum anca yani ısınıyor:))))))) benim libidom düşük

olsun olsun küsmeyin savaşmayın yahuuuu

nihahahahaha ayyyyyyy ölüyorum özgeee sen benim sevgilime huy olarak benziyon oda küsünce donuyor eşşşek yaaaa sevesi gelmiyor cilve yapıyorum anca yani ısınıyor:))))))) benim libidom düşük

Gizzzzz saklanmaa sende de ne cevherler var biliyoruz bebeğimmm :KK23::KK9:

çağloşum :KK53::KK53: rtük kapatcak yemin ederim ya. :KK1::KK1:

evlencen bil bunları :KK28:

hangisi erkeklerin kendi ihtiyaclarını kendi kendilerine görme işlemine verilen addır ?

a. elizabet b. elenor c. manuel d.hepsi :KK34:

doğru cevap "d" şıkkı :KK60: :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60: bunları bilmesemde olurmuş...gerek yok artık elenor elizabeth e falan...ben varım bennn yihhhhuuuuu :KK60::KK60::KK60::KK60:

Gizzzzz saklanmaa sende de ne cevherler var biliyoruz bebeğimmm :KK23::KK9:

kızzzz bende var bişiler ama zorlayınca Allaha şükür cilvem var hee yoksa kazulete çıkarıcaktı adımı benimki pandoranının kutusunu açtırcaksınız haaaaa :KK52::KK52::KK52:

bebegim erkeklerin kendilerini kendi kendine rahatlatma yöntemi :KK31::KK31:

El ile..

O yüzden bkz ;

elenor

elizabeth ya da manuel

çağlam pudranın bir mesajında açıkladığı gibi..
Sevgililerimizin nişanlılarımızın bilimum haftanın 2 günü yaptıkları etkinlik canım :KK60: :KK60:

çağloşş tabi seni sarmaz bu elizabet melizabet 23 gün sonra manuel vitesten otomatik vitese geçiş yapçaksınız
aman Allahımmmmmm biri beni durdursunnnnn :KK1:

savaşmayın sevişin :KK1::KK1:

çağloşş tabi seni sarmaz bu elizabet melizabet 23 gün sonra manuel vitesten otomatik vitese geçiş yapçaksınız
aman Allahımmmmmm biri beni durdursunnnnn :KK1:

Ahhh ahh nerde o günlerrrr :KK60::KK60::KK60:

bu arada her bildirim gelişinde ödüm kopuyooo...biri şimdi mesaj atacak accık edepli olun diye....:KK52::KK1::KK1:

[ı]çağloşş tabi seni sarmaz bu elizabet melizabet 23 gün sonra manuel vitesten otomatik vitese geçiş yapçaksınız
aman allahımmmmmm biri beni durdursunnnnn :KK1:[/ı]

çağla 23 gün sonra anlatıp gezme sakınnn heeee.
Aç var tok var bacım yapma gözün seveyim
bu topğik bu ateşli gacıları kaldıramaz haaa
bak benim daisypath ımda ne yazıyorrrr :KK14::KK14:

Ben nassı beklicemmmmmm :KK14::KK14::KK14::KK14:

X