- 27 Mart 2007
- 9.565
- 14
artık anlatabilir mi biri.....
sor kuzum ben aydınlatçam seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sor kuzum ben aydınlatçam seni
şimdi bu elizabeth boru moru muhabbetleri döndü...tamam belki moruyu anlatamayabilirsin ama digerlerini alayım pleaseeee:60.
top onda 1 numara özge yazmış aslı özlemmm sen niye alınıyon kuzum
valla genelde libidom yüksetir ne yalan söyliyim ama bu iki gündür tık yok valla.. küsünce geri kaçıyo benşm libido
top onda 1 numara özge yazmış aslı özlemmm sen niye alınıyon kuzum
valla genelde libidom yüksetir ne yalan söyliyim ama bu iki gündür tık yok valla.. küsünce geri kaçıyo benşm libido
Balım elizabeth el den türemiş türkçemizin gayet güzel türeyen kelimelerinden ama 23 gün sonra sana da lazım değil
nihahahahaha ayyyyyyy ölüyorum özgeee sen benim sevgilime huy olarak benziyon oda küsünce donuyor eşşşek yaaaa sevesi gelmiyor cilve yapıyorum anca yani ısınıyor:))))))) benim libidom düşük
olsun olsun küsmeyin savaşmayın yahuuuu
çağloşum rtük kapatcak yemin ederim ya.
evlencen bil bunları
hangisi erkeklerin kendi ihtiyaclarını kendi kendilerine görme işlemine verilen addır ?
a. elizabet b. elenor c. manuel d.hepsi
doğru cevap "d" şıkkı
aşmışsınızzz oğlumm sizzzz...muhabbete bak
Gizzzzz saklanmaa sende de ne cevherler var biliyoruz bebeğimmm
bebegim erkeklerin kendilerini kendi kendine rahatlatma yöntemi
El ile..
O yüzden bkz ;
elenor
elizabeth ya da manuel
kızzzz bende var bişiler ama zorlayınca Allaha şükür cilvem var hee yoksa kazulete çıkarıcaktı adımı benimki pandoranının kutusunu açtırcaksınız haaaaa
çağloşş tabi seni sarmaz bu elizabet melizabet 23 gün sonra manuel vitesten otomatik vitese geçiş yapçaksınız
aman Allahımmmmmm biri beni durdursunnnnn
nihahahahaha ayyyyyyy ölüyorum özgeee sen benim sevgilime huy olarak benziyon oda küsünce donuyor eşşşek yaaaa sevesi gelmiyor cilve yapıyorum anca yani ısınıyor:))))))) benim libidom düşük
olsun olsun küsmeyin savaşmayın yahuuuu
çağloşş tabi seni sarmaz bu elizabet melizabet 23 gün sonra manuel vitesten otomatik vitese geçiş yapçaksınız
aman Allahımmmmmm biri beni durdursunnnnn
Tak fişi bitir işi
[ı]çağloşş tabi seni sarmaz bu elizabet melizabet 23 gün sonra manuel vitesten otomatik vitese geçiş yapçaksınız
aman allahımmmmmm biri beni durdursunnnnn [/ı]