- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bugün eşime sinirlednim ben...buzdolabı dagınıklasmısmıss...o zamn düzelt dedim...keyfimden dagınık sanki...(ki bence dagınık falan değil)
oya nerde hakikaten yahu :44:
geçen dondurucudaki tavuk suyu kaselerini kaloriferin üstünde beklettikten sonra çıkarabildim. demek ki oyanın elleri çok sıcak, dedim kendi kendime
tavuk suyunu buzdolabı buzkalıplarına bölüp dondurabilirsin.çıkarması normal buz çıkarır gibi çok kolay oluyor.
Kızlar bu kapı isimliği de ne?:44:
Ben yoktum bişiii mi kaçırdım:26:
ay ne bilim, güya cinsiyet olarak düzgün, titiz yaratıklarız ya, bazılarımız da dağınık evi konuşur, kınar vs. ondan dolayı demiştim
hepiniz benim kafamdansınız o zaman, dağınıklıkta da bir düzen vardır
düzelmiyor ne yapayım ya bir sürü borcamlar, küçük ev aletleri, koliler, poşetler, tamir malzemeleri, hobi malzemeleri, kitaplar, kalemler, bardaklar, tepsiler, katlanacak-toplanacak-makineye atılacak çamaşırlar, silinecek yüzeyler, silindiği halde tozlanan yüzeyler, halıdaki küçük leke, geri dönüşüm poşetleri, atılacak çöp poşetleri, yapılacakların yazılı olduğu notlar, yerlere düşen saçlar, yer bulamayan gazeteler, yemek tarifi kitapları
oh my God
de yi doğru yazmışsın canım. çıkartıldığında anlam bozulmazsa ayrı yazılır, bozulursa ayrıl yazılmaz.
elif in de da yazımındaki dikkati gözümden kaçmadı bu arada :)
Günaydınlar..
sebebini bilemediğim şekilde bunalımdayım.. :100:
içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..
havalar güzel, biz tıkınıp kalıyoruz dört duvara, kafamızda türlü düşüncelerle uyanıyoruz, bunalım olmasın da ne olsun
ama kendimizi iyi hissetmek elimizde tabi ki. sevdiğimiz şeyleri aralara serpiştirelim, kendimizi nefes alma zamanları tanıyalım
aynen öyle canım..
bişeyler yapmak isteyipte koşullardan dolayı yapamayınca düşüşe geçiyorum resmen
Günaydın kızlar....hepimiz mi bunalım basladık...birinin verecek pozitif enerjisi yok mu yaa
ben dün cok yoruldum...annemleri ve anneannemleri yemege aldım...sabah kalk,kahvaltı,evi topla,camasır,bulasık,sil süpür toz al...ama dip köşe.....annemler gittikten sonra ayaklarım tutmuyodu...çünkü sadece yemek yerken oturdum diyebilirim...gece boyunca sızladı durdu ayaklarım...bide aksam küstük gece onun hzuursuzlugu da vardı....dokunmadan uyumak ne kötü
sabah barıstık gibi ama....
onun dısınca yapmak istedigim,almak istedigim o kadar ck sey var ki...ama sartlardan alamaıyorummm....ihtiyacım oldugu halde....cok kötü bişey yaaa.düsündükce üzül,agla...düsünmemek de elde değil....
günaydın kızlar....hepimiz mi bunalım basladık...birinin verecek pozitif enerjisi yok mu yaa
Ben dün cok yoruldum...annemleri ve anneannemleri yemege aldım...sabah kalk,kahvaltı,evi topla,camasır,bulasık,sil süpür toz al...ama dip köşe.....annemler gittikten sonra ayaklarım tutmuyodu...çünkü sadece yemek yerken oturdum diyebilirim...gece boyunca sızladı durdu ayaklarım...bide aksam küstük gece onun hzuursuzlugu da vardı....dokunmadan uyumak ne kötü
Sabah barıstık gibi ama....
Onun dısınca yapmak istedigim,almak istedigim o kadar ck sey var ki...ama sartlardan alamaıyorummm....ihtiyacım oldugu halde....cok kötü bişey yaaa.düsündükce üzül,agla...düsünmemek de elde değil....
kelimesi kelimesine aynı çağlam..diyecek bulamıyorum sanki beni yazmışsın..
Tek fark bizim sabah barışmamış olmamız..
Sağolsun annem yardıma geldi bana,ona rağmen pestil gibiydim dün gece..annem olmasına rağmen böyleydim.
Seni tahmin edebiliyorum
üstüne bide şey yapacak halim yok diye laf işit surat çek..inanamadım,asıl evlilik işte şimdi başladı dedim içimden..
kelimesi kelimesine aynı çağlam..diyecek bulamıyorum sanki beni yazmışsın..
Tek fark bizim sabah barışmamış olmamız..
Sağolsun annem yardıma geldi bana,ona rağmen pestil gibiydim dün gece..Annem olmasına rağmen böyleydim.
Seni tahmin edebiliyorum
Üstüne bide şey yapacak halim yok diye laf işit surat çek..inanamadım,asıl evlilik işte şimdi başladı dedim içimden..
kızlar ya daha yeni evlilersiniz küsmeyin birbirinize
her şeye rağmen sarılıp uyuma konusunda aranızda sözleşin lütfen...
mükemmelliyetçilik hiçbir zaman iyi değildir zaten. sadece başarı getirir, başka getirisi var mı bilemiyorum. gerisi hep zarar sanki... ama gel gör ki toplumda mükemmelliyetçi yapı çok fazla, sık eleştiren toplum olduğumuz için sanırım. ben normalde mükemmelliyetçi bir yapıda değilim ama bazı yönlerim o yönde özellik gösteriyor ve beni atıl kılıyor. mesela bir şeyi iyi yapmayacaksam hiç yapmak istemiyorum:44: bu yönümü yenmeye çalışıyorum zorlanarak