Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

krizzz atlıyorum ikidir, evinin neresi dağınık ya huuu:44:
çalışma odanızda biraz bir iki şey var. ama onlar dağınıklık değil ki, mecburi şeyler.
ayrıca evinin bir kısmını görmüştüm, ama tamamını görmek sevindirdi beni :KK16::KK16:
çok hoş yatak odan salonun çok güzel :KK34:
çalışma odandaki küçük sihirli dokunuşlarla birlikte orayı da güzel hale getirmişsin :KK34:

sana da kalorifer önüne koymalık puf/yer minderi lazım :KK53::KK53:
var aslında ama onlar gözüme küçük geldi, şöyyyyllleeeeee yatıp sırtı ve malum bölgeyi kalorifere yapıştıracak büyüklükte olsa ben size geldiğimde başka yer aramam :KK76:
tabi çağırırsan :p

günaydınn yarı bunalımlıı bunalımsızz hanımlarrr :KK16::KK16:
derin bi nefes alın ve evrene pozitif enerji yollayın bakalımmm:KK76::KK76:
sıkmayın canınızı daa akşam düzelmiş olursunuz bilee :)

günaydın Dilammmmmm:KK16::KK16:

krizzz canım benim oya haklı bencede dagınık değil evin.....ufak tefek birbirinize aldıgınız hediyeler falan dagınık gibi görünüyo senin gözüne.....ama oyanın da dediği gibi mecburi....bence takma kafana cok seker görünüyolar...:KK16::KK16:

ben haftasonu çok garip oldum..
Eşim hiç ev sahibi gibi değil sanki misafir gibiydi :KK53: şok oldum diyebilirim..
normal zamanda o sofrayı kuran,bana yardım eden eş gitti yerine öyle birazdan kalkıp gidicekmiş gibi biri geldi sanki..

neyse toparlanma vakti.. :KK19:

Günaydın canlarım. Bayaa bunalım gördüm sizii :KK14:
Hepinizin günü güzel devam etsin inşallah.

Bir de bugün benim doğum günüm :KK17::KK17:

bence siz evlii hanımlaarrr akşam romantik bi yemek hazırlayınn aşkınızı alevlendirinnnn :KK23::KK23::KK23:

Günaydın canlarım. Bayaa bunalım gördüm sizii :KK14:
Hepinizin günü güzel devam etsin inşallah.

Bir de bugün benim doğum günüm :KK17::KK17:

İyiki dogdun Cerenimmm...sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı yıllara inşallah....:KK71::KK71::KK71:

valla dilam önce ates lazım...su an o ates sönük bende:KK60::KK60:

benimkide öle bişi bekliyo bu aksam ama....yemekten sonrası söner o ates hahaha:KK60::KK60:

çağlamm bakk az istekli oll yaa sönük die die kafanda bitirdinn heaa yeni evlisiniz bidee :KK20::KK20:
bugün eve gidince az hazırlan ymek hazırlaa sende o ateşle ateşlenirsinn :KK23::KK23:
nası bi cümle kurduysam anla işteee:KK9::KK9:
inanıyorumm benn sanaaaa:KK9::KK9::KK9:

ceren doğumgünün kutlu olsun:KK17:

kızlar evle ilgili düşünceleriniz için teşekkür ederim, oya beklerim tabi ki, ama misafir ağırlamada kötüyümdür haberin olsun:KK17:

herkesin derdi başka işte. kimi kocam yardım etmiyor, kimi kocam çok şey bekliyor, kimi de benim gibi adamın yüzünü göremiyorum diye ağlıyor :KK25:

Benim hafta sonum çok güzel geçti eşim ile dolu dolu geçirdik arada ben sinirlendim ama hemen toparladık tabi :KK16: Cumartesi de annemlere gittik minik yeğenim :emir_bebek: var onu da gördüm değmeyim keyfime oldu yani... :nazar:

Eşim cuma gün bir buket çiçek ile geldi Kadınlar günü diye çok şaşırdım.... ve mutlu oldum :KK16:

kızlar evle ilgili düşünceleriniz için teşekkür ederim, oya beklerim tabi ki, ama misafir ağırlamada kötüyümdür haberin olsun:KK17:

herkesin derdi başka işte. kimi kocam yardım etmiyor, kimi kocam çok şey bekliyor, kimi de benim gibi adamın yüzünü göremiyorum diye ağlıyor :KK25:

Canım teşekkür ederimmm :KK16:

Bu arada evini çok beğendim dağınıkta değil hem.

sağol canım, bu düzeltilmiş hali çünkü :KK9: o çalışma odasını iki gün sonra görün siz. ben hobi malzemelerini çıkarayım, eşim ders çalışsın, of oda alır başını gider:KK9:

bircancım yeğen dedin de aklıma geldi, sanki yeğenimi görsem deşarj olcam ve enerji toplucam gibi :KK50: ama eşim sınava girmeden gidemem tontişi görmeye :KK14: evde sürekli eşime söylüyorum özledim diye :KK14: o beni özlüyo, ben de yeğenimi :63:

Günaydın kızlar :KK3::KK3: yorgun savaşcı geldi :KK1: nasıl yorgunum nasıl uykum var yaa. bu koşuşturma ne olur bitsin ben bitmeden :KK25::KK25: uykumu bile alamıyorum ya. her yerim ağrıyor. evin eksiği de işleri de bitmek bilmiyor.:26:
dün evimize eşyalar geldi. o kadar tuhaf oldum ki evin her yerini inceledim burda mı yaşıcam ben artık diye. bir de salya sümük oldum :KK5:

ama artık sevdiğimden ayrılmak çok zor geliyor :KK69: hem giderim hem ağlarım modundayım.

**

Ceren dogum günün kutlu olsun.
:KK16::KK16: nice aşklı senelere :KK69:

**
kriz umarım bu süreci atlatırsınız. eşinle hep beraber olursunuz :KK16::KK16:

**/
müge ,çağla :44::44: :44::44: şurda 19 günüm kaldı beni korkutmaz mısınız :KK9::KK9:

sağol canım, bu düzeltilmiş hali çünkü :KK9: o çalışma odasını iki gün sonra görün siz. ben hobi malzemelerini çıkarayım, eşim ders çalışsın, of oda alır başını gider:KK9:

bircancım yeğen dedin de aklıma geldi, sanki yeğenimi görsem deşarj olcam ve enerji toplucam gibi :KK50: ama eşim sınava girmeden gidemem tontişi görmeye :KK14: evde sürekli eşime söylüyorum özledim diye :KK14: o beni özlüyo, ben de yeğenimi :63:

bende görmek istiyorumm sanırımmm:KK30::KK30:

krizzzz....aynı sey benim için de gecerli....bende cok görem,iyorum...sabah bi saat...haftanın 3 günü 9 da geliyo...aksam 3 saat en fazla...çünkü erkenden uykum geliyo.yoruluyorum...

haftasonu bi pazar...cumartesi o evde ben işte....huysuzlugum hzuursuzlugum bu yüzden belki de...
tabi beni sinir ettiği seyler de yok değil:KK9::KK9:

X