Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Insanin arada kacamak yapmasi cok iyiymis. Cumartesi calismiyorum ama bu cok guzel bir duygu...
Makinaya camasir attim. Hava guzel actim camlari evi havalandirdim. Yeni ev dugu icin camlar cok buharlaniyor. Ohhh mis gibi oldu ev. Simdi de spora geldim :KK70: salon bile sakin sessis cok guselllll :KK16:

Kriz ve diger kizlae ins sizde kacamak yaparsinzz

Canlarım kadınlar gününüz kutlu olsun.
Bugun işe gitmedim hastayim evde turk filmi izliyorum :)
Öperim hepinizi.

haticecim çok sağol ilgin için :KK16:
iki gündür canım sıkılıyor:KK50: sebebini bilmiyorum. maneviyatı boşladım galiba diyerek hep dua ediyorum ama hala devam ediyor. hayırlısı bakalım:44: yoksa bariz bir neden yok :KK50: kalbime dönmem lazım.

Krizcim sana sevdiğim bir sözü paylaştım :KK16::KK16: umarım sıkıntın son bulur.

"Kendini yalnız O'nunla beraber kaldığında ara.Orada bulduğun şey kendinin parçalarıdır."

Gunaydinlarrrrr:KK16:

Bugun cok uyudum :KK43:
Hic farkında bile degilim uyudugumu :KK43:
Kalkip is yapmak lazim:KK1:

Gunaydinlarrrrr:KK16:

Bugun cok uyudum :KK43:
Hic farkında bile degilim uyudugumu :KK43:
Kalkip is yapmak lazim:KK1:

günaydın Oyam....ben işe 10 da geliyorum bugün fazla uyuyabilirim diyorummm ama yine 7 de uyandım:KK53:

bende bugün aksam yapıcam temzliğimi....yani öle düsünyrm :KK37:

bu arada evin fotolarını albüm yaptım sen görmeden silmeyim dedim...:KK34:

Diloşummm günaydın hosgeldin..yat kuzum dinlen ohhhh....:KK16::KK16:

hümeyram ben loyadan alt üst takım aldım cok da iyi cıktı....nar cicegi renginde....bayıldım yani....

onun dısında miss claire hastasıyım bende:KK16:

ohh oh prenseslere bakın hele biz saat 8 de işbaşı yapalım:KK43:günaydın diye yazalım bekleyelim :KK43:hanfendiler kaçta kalmışlar :KK14::KK14:benim evimin işi duruyor :KK52::KK52:off ya offf:84:

Cagla ben hala goremedim albumu. aksama annemlere gitcem o zamana kadar kaldirma:KK1:

Uzulmeyin kizlar benim islerde hala duruyor, bu 4. Makina camasirim, camasirlikta yrr kalmadi :KK70:
Simdi de tulleri yikiyorum. 3dakikasi kaldi beklemedyim :KK1:
Sonuc hala salondan cikanadim:KK43:
Fransiz cami silmek cok zor yaa. Kolum soldu.
Bir de kucuk tuvaleti yikarken sular tasmis , kapida mermer yok:KK43: ne sacma:147:
holdeki hali islandi :KK43: hemde camasir sulu:KK43: birazck soldu gibi...

Cagla ben hala goremedim albumu. aksama annemlere gitcem o zamana kadar kaldirma:KK1:

Uzulmeyin kizlar benim islerde hala duruyor, bu 4. Makina camasirim, camasirlikta yrr kalmadi :KK70:
Simdi de tulleri yikiyorum. 3dakikasi kaldi beklemedyim :KK1:
Sonuc hala salondan cikanadim:KK43:
Fransiz cami silmek cok zor yaa. Kolum soldu.
Bir de kucuk tuvaleti yikarken sular tasmis , kapida mermer yok:KK43: ne sacma:147:
holdeki hali islandi :KK43: hemde camasir sulu:KK43: birazck soldu gibi...

hamaratt oyacann :)
ellerine sağlıkk canımm benimm :)
bide ben seni instagramdan takip etcem kabul edersenn :KK42::KK42::KK42:

X