Haa tamam o zaman benim mesajimdan sonra yazilmasi kötü bi tesadüf olmuş premsesBen bu mesajı genel olarak atmıştım sen neden üstüne alınıyorsun ki barbie![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haa tamam o zaman benim mesajimdan sonra yazilmasi kötü bi tesadüf olmuş premsesBen bu mesajı genel olarak atmıştım sen neden üstüne alınıyorsun ki barbie![]()
Bu arada hayırlı olsun testini gördüm cif çizgi Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsinHaa tamam o zaman benim mesajimdan sonra yazilmasi kötü bi tesadüf olmuş premses![]()
İnşallah test doğrudur çok gerginim yaaBu arada hayırlı olsun testini gördüm cif çizgi Allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin aminn Allah banada nasip etsin. Ama zaten olmasa cikmazki diğerlerinde cikmamis. Belirtin var mı benimde yarın olmam gerekiyor bugün yaptım ama negatifİnşallah test doğrudur çok gerginim yaaamin inşallah isteyen herkese nasip olsun
Yirmi gundur goguslerim cok aciyo belim.bir hafta kadar agridi normalde cok az uyurdum deli gibi uyuyorum simdilik bu kadarAmin aminn Allah banada nasip etsin. Ama zaten olmasa cikmazki diğerlerinde cikmamis. Belirtin var mı benimde yarın olmam gerekiyor bugün yaptım ama negatif
Hayırlısı olsun inşallahYirmi gundur goguslerim cok aciyo belim.bir hafta kadar agridi normalde cok az uyurdum deli gibi uyuyorum simdilik bu kadar
O senmiydinBenim başima gelen daha beter..unideyken paniya bakiyordum tam asistan gecerkn pirt diye gidiverdiinşallah duymamistir tam arkamdan geciyordu
duymustur diyeni ciddiye almiyorum
![]()
Yarıldım gülmektenYokki yani olsada bunca zamandir adam sanki osurmak icin evlenmeyi bekliyormus gibi
Off çok kötü yaa neden bunu sürdüremiyorlar allahım evlendiğimde bunlarla karşılaşmak beni şimdiden geriyor :)Ayni sekildeydi inanın evliliğin ilk 1 yılında da çok iyiydi 2. Yıl başladı bunlar
Okurken kahkahalara boğuldumMerhaba size bir kac sorum olucak biz severek evlendik ve yillar yili sevgiliydik ben kendimi bildim bileli esimleyim.esim bakimli uzun boylu dikkat ceken yakisikli sarisin renkli gozlu sakalli biri bu disaridan gorunusu.simdi asil konuya gelecegim onca zaman sonra evlendik afedersiniz surekli osuruyor.ilk zamanlar cok guluyordum cunku onca zamana ragmen bu huyunu gostermemisti ama artik rahatsizlik vermeye basladi eve gireriz osurmaya baslar yatariz osurur artik neyse buna alistim ama uyardim abartiyorsun dedim kacti diyor pardon gulerek yaziyorum gercekten komik sinir bozucu geliyor.gecenlerde de 3 defa burnunu karistirirken yakaladim soyledim yuzune vurdum direk insanlik hali evet diyor bu kadar rahatlik normal mi ? Her evde esler boyle mi oysa ben onu bildigimde cok kibar ama suan bi rahatlamislik var ben osursam afedersiniz yaninda benimle dalga gecer!
Ne eşler varmışBenim eşimde öyle ne yazık ki geğirme gaz burun karıştırma ne ararsan var ...
Güncel:Esimde bi degisim olmadi cok kez soyledim senin bagirsak kokunu duymak zorunda degilim diye tamam birdaha asla yapmicam yaninda dedi tripli bi halde.Sonuc:yarim saat sonra zart zurt bom hani yapmicaktin dedim unuttum sessiz yapicam dedi degismedi sonrasinda devam etti gercekten sinirlerim gerildi artik tualetten cikip osuruyor yanimda neden orda yapmadin diyorum simdi geldi diyor arabaya biniyoruz osurup rahatliyor