• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendiğimiz hafta eşimden nefret ettim.

canım sen başlığı kurtuluşum filan diye açmalıydın..
geçmiş olsun,
eskileri ısıtıp ısıtıp koyma ortaya.
sözüm ona geviş getirmek insanı rahatsız edecek bir durum.
ne düşüneceksen geleceğe dair olsun...

neyseki şimdi herşey yolundaymış
ben tartışmalarımızı bile beş dakika sonra unuturum
yaşadığım kötü şeyleri aklımda tutmayaya çalışırım bazıları beni çok etkilediği için unutmam zaman alır arada aklıma geldikçe kendime sinir olurum nereden hatırladım diye çünkü yine o güne dönerim aynı şeyleri tekrar yaşarım
biraz fazla hassas bi yapıya sahip olduğum için yaşadığım tüm kötü şeyleri silerim hafızamdan
hatırlamak istemem
aklımda hep yaşadığım güzel şeyler olsun isterim
böyle yapınca kendimi hep daha mutlu hissediyorum

neymiş efendim dişini göstermezsen ezerlermiş bunu da daha iyi öğrenmiş olduk

bence geçmişi bırakmalısın . ne güzel eşin hatasını anlmış ve düzeltmiş.
geçmişi hatırlamak sadece sana mutsuzluk getirir.
evliliğinin tadını çıkar bence.:delphin:

canım ne güzel allah hiç bozmasın inşallah ama seni çok iyi anlıyorumki aynı şeyleri bende yaşadım halende yaşıyorum eşim başkalarına hizmetçilik etmeme bayılır valla bir gün hastayım desem hep hastasın zaten kalk çay koy kalk herkesin yataklarını aç sallana sallana mutfaktan gecer hepsı odaya gelirler su getir aynı canım ya dua etki sonu düzelmiş bak bana halen yasıyorum ben bu sorunları ve çok sıkıldım ço bunaldım anlatamam....

canım ne güzel allah hiç bozmasın inşallah ama seni çok iyi anlıyorumki aynı şeyleri bende yaşadım halende yaşıyorum eşim başkalarına hizmetçilik etmeme bayılır valla bir gün hastayım desem hep hastasın zaten kalk çay koy kalk herkesin yataklarını aç sallana sallana mutfaktan gecer hepsı odaya gelirler su getir aynı canım ya dua etki sonu düzelmiş bak bana halen yasıyorum ben bu sorunları ve çok sıkıldım ço bunaldım anlatamam....

ve dahalede yasiyormusun gercekten cok kotu gunlerdi allaha sukur duzeldi umarim hepten unuturum senin icinde uzuldum insan sevdiyinde boyle seyler gormesi cok aci bunu yasayan bilir allah yardimcin olsun tek dua

canım benim herşey düzelir ..bende zamanında çok yaşadım bunları.benim eşimde seninki gibiydi ama anlıyolar sonra kimin nasıl olduğunu sıkma canını eski yaşanan olaylarıda düşünöeyin hiç...:Saruboceq:

İyi bakalım herşey tatlıya bağlanmış.

Sende bunu bizimle paylaşmak istedin.

Şimdi anladım....:sm_cool:

insan birşeyler düzelsede bazı şeyleri unutamıyor
sendede bu olay var
birşeyler düzelmiş boşver unutmaya çalış
mutlu olmaya çalış

ilk başlarda oluyo ya ağırlığını koymasaydın gene devam ederdi ama ağırlığını koyunca baktı olucak gibi değil senin istediğin gibi oldu her evlilikte oluyo böle çıtırdama ama zamanla geçiyo sabırlı olmak lazım eşinde seni seviyoki senin istediğin gibi oldu allah bozmasın

neyse haticeye değil neticeye bakacaksın sonu güzel olmuş ya sen ona bak... Ama şuda sonuçta evlenince bambaşka bir hayata başlıyorsun bu zorlukları yaşaman çok normal... Evlilik bence büyük sorumluluk istiyor, boşanma kelimesini bence kafandan çıkar çünkü her tartışmanızda bunu düşünebilirsin...

vallahi yukarida arkadasin dedigine katiliyorum bu iste vize kokusu var apacik baktilar kus elden gidiyor degismisler abisi getirmek istemis olabilir ama ona vizeyi saglamasi zor ama evlilikle gelmek daha avantajli abi bir yere kadar ama senin yerlesik duzenine gelicek akilli ailemis bence yinede dikkat et insanoglu cig sut emmistir

canım bence gecmişi unut. siz artık aile oldugunuza göre.. her ailede dönemsel krizler yasanıor. hemen öyle gözün cekip gitmeler de olmasın ya.unut o gerginliği herşey tatlıya baglanmış işte artık.
ve tavrınıda koymussun ortaya. ama butür şeyler tekrarlamaya baslarsa hımmm bi kere sans vermiştim ilk günlerde deyip o zamn ne yapacagını düşün. ama içinden o kara günleri atmaya calıs. atmak için zorla kendini bence

sonunun güzel olması ııcımı rahatlattı masallah hep mutlu olursunuuz boyle ınş.

Back