biz cok birbirimizi isteyerek evlendik zorla ailemisi razi ettik cok olaylar yasadik ama hepsini atlattik ve dugunumuz oldu dugunden bir gun sonra bavullarimizi hazirlarken kaynanam geldi asik suratla ogulum balayinda fazla kalmayin 2gun kalin gelin gel ve calis cok borc yaptik durma orda benim basimda kaynar sular dokuldu en kotu olan esim hic birsey demedi balayina gittik ordada rahat birakmadi kaynanam hadi gel ne isin var baban rahatsiz karin babani hasta yapti dedi ve ben bunu duydum sok oldum esim gene birsey demedi yani beni savunmadi ..esim ne yapti sana bile diyemedi bir hafta izin yaptik eve geldik gene asik suratla bense iki hafta sonra almanyaya gitcem esimide alcam ama vizesi cikmadigi icin ben tek alamanyaya gitcem balayindan geldiyimiz gun kaynanamin butun akrabalari geldi cogu bizde kalmaya bassladilar annane teyzeler ev dolu esim odada olsa yanina gidiyom git yanimdan insan var evde der kovardi esimle birkere oturup soybet ettiyimi bilmiyorum esimin yuzunu bile goremedim desem yeridir disari ciksak esim kaynanamdan izin aliyor disardaykende gelin ben hastayim diyordu eve gelincede hic birseyi yoktu akrabalari cok karisiyordu kaynanami dolduruyorlardi esimin suratina baksam hepsinin gozu bende oluyordu ne yapcam ne etcem diye nerdeyse yatak odama kadar girceklerdi hatta hic unutamam birgun almanyadaki arkadasimin olum haberi geldi ve yataha gidip agladim esim yanima gelipde dedi sey hadi kalk icerde insanlar var insanlari tek birakma dedi ben hepten nefret ettim bana morel vercegi yerde beni azarladi bir gun arkadasim geldi evi kalabalik gorunce burda ne oluyor dedi bende her boyle dedim sakami yapiyon dedi iki hafta sonra almanyaya dondum okadar sevincliydimki o evden kurtulcagima 3aysonra gene turkiyeye gelmem lazim ve esime gelmiyecegimi soyledim sebebini sordu ben senle ayni evde yabanci gibi yasadim akrabalarin herseye karisti annenden izin alarak disari ciktik bana yalvardi gel seni cok ozledim diye gunlerce yalvardi tamam ama heyer geldiyimde ayniseyleri gorursem hemen almanyaya gelirim ve telefonlari degistirrim ve bosaniriz dedim cunku cok kotu gunler yasatin bana okadar nefret ettimki birden bire degismisit esim heryerde azarliyordu carsida evde rezil ediyordu ve turkiyeye gittim kaynanam ve esim okdar degismiski hele kaynanam melek olmus akrablarindan kimse gelmiyor meyer esim arayip artik bize kimse gelmesin bizi huzursuz ediyorsunuz demir bir allahin kulu gelmedi evde okdar huzur vardiki anlatamam esimle acik kavga etsem kaynanam aramizi hemen yapiyordu simdi cok mutluyum ama ilk gunleri hatirladikca gene nefret ediyom