• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigime pisman oldum

caiou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
4
0
1
36
6 aylik hamileyim evlendigimde bir yil olmadi ve esimin isi ile ilgili sıkıntıları var su sıra anlayis göstermeye calisiyorum ama bana karşı cok ilgisiz telefondan yüzünü dogru kaldirdigi yok.telefonu karistirirken de eski görüştüğü kizlari sosyal medyadan arattigini gördüm ve arkadaslik sitelerinden birine üye olmus yüzüne soyledigimde inkar ediyor napmaliyim bilmiyorum o kadar soguk ve ilgisizki hamile olduguma mi yanayim arayışlarının olmasına mi bilmiyorum. Ne olur fikir verin bana napmaliyim sizce

6 aylik hamileyim evlendigimde bir yil olmadi ve esimin isi ile ilgili sıkıntıları var su sıra anlayis göstermeye calisiyorum ama bana karşı cok ilgisiz telefondan yüzünü dogru kaldirdigi yok.telefonu karistirirken de eski görüştüğü kizlari sosyal medyadan arattigini gördüm ve arkadaslik sitelerinden birine üye olmus yüzüne soyledigimde inkar ediyor napmaliyim bilmiyorum o kadar soguk ve ilgisizki hamile olduguma mi yanayim arayışlarının olmasına mi bilmiyorum. Ne olur fikir verin bana napmaliyim sizce
KARDEŞİM. BU SURE GİT BABANIN EVİNE UTUR, BAK NE YAPACAK, SENİ ARAR MI, SORAR MI ÖZURDİLER MI , ONA GÖRE HAREKET ET.
BELLİ Kİ ÇOK UZGUN SUN, BU SAATTE MESAJ YAZDİĞIN İÇİN :KK43:

Allah yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz durum muhakkak kötüdür. Telefonundan ekran görüntüsü filan alın delil olabilecek şeyler. Ne olur ne olmaz diye. Açık açık eşimizle konuşup biraz uzaklaşın o evden.

Bekliyorum iste bir seyler yakalamayı madem ben üzülüyorum onu da ben pisman edicem intikam atesiyle yaniyorum şu an :)

Bugün de tartistik sudan sebepten yanagima vurdu hafifçe aynisini yapmaya calistim izin vermedi sonra bi bes dakika sonra yanagina vurmaya gittim onun yaptigi gibi bu sefer kalkti tokat atti ve boynumu sıktı hic iyi degilim napacam bilmiyorum şu anda

babanın evine git, arkana gelsın.

Bugün de tartistik sudan sebepten yanagima vurdu hafifçe aynisini yapmaya calistim izin vermedi sonra bi bes dakika sonra yanagina vurmaya gittim onun yaptigi gibi bu sefer kalkti tokat atti ve boynumu sıktı hic iyi degilim napacam bilmiyorum şu anda
adam tamam edepsizlik yapıyorda sende çocuk gibi davranmışsın.
gidip yanağına vursaydın nolacaktı için mi soğuyacaktı? sana daha gerçekçi ve olgun tepkiler lazım.

adam tamam edepsizlik yapıyorda sende çocuk gibi davranmışsın.
gidip yanağına vursaydın nolacaktı için mi soğuyacaktı? sana daha gerçekçi ve olgun tepkiler lazım.

+1

Ne yani şimdi ben mi haksızim öyle mi

evet haksızsın.adamın yaptığı hiç bir şeyi onaylamıyorum.özellikle sana hamileyken şiddet uygulamasını asla.yanağa tokat atmak ne.

bence de ailenin yanına dön.bir daha da bu adamla aynı çatı altına girme

Hamile kalmadan once nasildi iliskiniz..isle ilgisi sikintisi ne zamandan beri yani hamile kaldiginda bu isle ilgili sikintisi varmiydi yoksa muydu..bazen bazi erkekler hamile eslerini kiskanip boyle abuk seylere yonelirler..kiskandigi icinde yaklasmaz sana ..kisaca senden ilgi bekliyo ,2tatli soz duymak istiyo..sen ilgini alakani gostercen o sana oyle gelcek,,,bide yerinde olsaydim arkadaslik sitesi vs yerlere uye oldugunda hemen tepki vermez kanit toplardim

allah yardımıcınız olsun. ama hamilelik sırasında yaşanan birşey sanırım. kocanızın da insan olarak cinsel ihtiyaçları var. o yüzden olabilir.

hamile olmasanız kötü yaklaşırdım ama biraz sabredin.

Back