- 19 Kasım 2021
- 45
- 29
- 8
- 35
- Konu Sahibi istanbulistanbul34
33 yasindayim 6 yillik birlikteligim sonrasi gecen yil evlendim eşim zor bi insandi hep kafa yapisi zihniyeti herseyi fatkliydi benden ama seviyodum aptal gibi oyle saniyodum yada bilmiyorum bir bucuk yil nisanli kaldik o surecte iyice gercek huylarini gordum ama ha duzeldi ha duzelcek bunca yil cope mi gitsin diye diye bitiremedim sonunda evlendik ama ben şuan cok pismanim hatali benim kabul ediyorum bile bile evlendim ama umudum vardi yada katlanabilirim diyodum ama oyle olmuyomus zamanla kotu seylere maruz kaldikca sevgide azaliyomus ve tahammul edemez oluyomus insan yine de ben ona da dört dörtlük olmaya calistikca o beni degersizlesyiriyo hakarete psikolojik baskiya maruz kalarak yasiyorum surekli iki gun normal gecince sukredip ucuncu gun kesinlikle oturup aglarken buluyorum kendimi cok arastirdim baya bi narsistle evlenmisim ben bilmiyorum.calismiyorum. bosansam hayatimi nasil yeniden kurarim nereden baslarim bilmiyorum cok mutsuzum cok pismanim kendimi cok yalniz cok caresiz hissediyorum benim gibi olup hayatini sifirdan kuran kadinlar sesimi duyup bana yol gosterirse sevinirim. insan bazen bir sese bir nefese dostca bir yol gosterene cok ihtiyac duyuyo