evlatlık olmak

ben olayın içinde olduğum için mantıklı olamıyorum peki o çocuk neden sizde şüphe uyandırdı
evlatlıksın demek öyle kolay kolay söylenecek bir yalan değil gerçeklik payı olma ihtimali yüksektir

ilk okuldayken bir sınıf arkadaşımız vardı evlatlıkmış
bunu da karşı komşusu olan çocuktan duyduk bütün sınıf, bir kızgınlık anında sen evlatlıksın
annemle babam konuşurken duydum dedi,
meğer gerçekmiş
akrabaların mutlaka biliyordur

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için şahıs beni engelledi zaten

Ola ki olumsuz bir sonuç alırsan, onlardan soğur musun, ne bileyim kızar mısın, nefret eder misin?
Onlar benim annem ve babam her koşulda, diyorsan eğer, kimseye söylemeden bir dna testi yaptır gitsin.
Asla soğumam daha çok saygı duyarım doğurmadıği halde bu denli seven bir kadına

Gerçek ailenizi buldunuz mu

Benimki sizinki kadar zor bir durum değildi sadece benzer oldugunu anlatmaya calısmıstım
Benim annem öz ama babam üveymiş ve bunu bilmiyordum banada cesitli imalarda bulunuyorlardı cevremdekiler, arkadaslarım tartıstıgımızda agızlarında geveliyorlardı anlam veremiyordum
Öğrendiğimde perişan olmustum ama en cokta babam yıkılmıstı.
Onu eskisi gibi sevmememden korkuyordu gunlerce yuzume bakamadı
Ailenizi üzmeyin böyle kabullenin demek geliyor içimden ama şüpheylede yasanmazki sizide anlıyorum.

senin gibi güzel bir evlat yetiştiren o güzel anne-babanın ellerinden öpmek lazım.

tabii doğruları bilmek hakkın,araştırman lazım.

Bunu bilmek sizin en doğal hakkınız.Kimse bunu engelleyemez. 18 yaşından büyüksünüz. Madem kimse kimsenin bilmesini istemiyorsa çocuklarının yanında konuşmayacak. Hatta kimsenin yanında konuşulmamalı. Ne kadar bencilce tüm senin yaşındaki akrabalarının bilip senin bilmemen.

yahu neden bencilce olsun
ilk etapta mecburen öğrenmiştir bazı kişiler, sonra duyulmuştur
yangına körükle gitmeyin bu kadar hassas konularda

o bencilce dediğiniz aileyle ilgili yazdıklarını okudunuz mu konu sahibinin???

Gerçek aile dediğin nedir ? Biyolojik ana-baban Mi? Bir Sperm ve yumurta dollenir. Dollenmis yumurta, mecburen, diside büyür. Cinsel ilişkiye giren hemen herkesin başına geliyor bu iş, büyülü bir tarafı yok. Yok 9 ay taşımış kadin vs. Mecburen taşıyor. Zamanı gelince çıkıp gidiyor oradan insan. Bu rahmin sahibi mi Anne? Yoksa onun içine sperm atan mı Baba?
Muhtemelen o insanlar hakkında romantik hayaller kurup, hikayelerini dinlemek isteyeceksin.
Bu işi oldugu halde bırakmani öneriyorum, vicdanı olsaydı sana bunları soylemezdi o kişi. Seni manipüle etmeye çalışıyor. Yasin büyümüş, palazlanmissin belki işin gücün var belki zengin kocaya gidersin , işte o gerçek aile dediğin insanlar hep böyle zamanlarda ortaya cikarlar. Etinden, sütünden, yununden yararlanmak için.
Bilmek istediklerini biliyor olduğunda bilmez olaydım diyeceğini sanıyorum.

Cevrende ne kadar kiskanc fesat insanlar varmis senin yaa saka gibi inanamiyorum.resmen seni kiskandiklari icin aile icinde huzursuzluk cikattiyorlar.boyle bir sey varsa ailenin sana taaa sen kucucukken soylemesi gerekirdi tamam o zaman insanlar bu kadar bilgili degildi soylemediler sen bunu ogrenmek istiyorsun ogrendiginde ne degisecek onuda bir dusun bence sadece onlari uzeceksin sana annelik banalik yapmis o insanlari.ben evlatlik olsam dusunurdum mutlumuyum mutluysam ilgilenmezdim ayni kandan candan olmayan bu kadin bana ayni anne sefkati gosterdigi icin Allaha bin kere sukrederdim ve onu uzmemek icin yapmazdim boyle birsey.tabii cok merakli biriysen ve bu merakin butun ailevi iliskilerinden onde geliyorsa yap bence ama emin ol asla eskisi gibi olamayacaksiniz.sana bunuda kim soyluyorsa evet ogrendik evlatlikmisim de gul gec durumla dalga gecer eglenir gibi inan bir zaman sonra boylede mutlu oldugun icin o pis agizlarini kapatacak leş suruleri.

Cevrende ne..........sana bunuda kim soyluyorsa evet ogrendik evlatlikmisim de gul gec durumla dalga gecer eglenir gibi inan bir zaman sonra boylede mutlu oldugun icin o pis agizlarini kapatacak leş suruleri.

bence de
olabilir, mahsuru yok size ne de
hııı biliyorum öğrendim, sizi niye ilgilendirdi bu kadar de
kapat ağızlarını

Çok zor bir durum. Baban ve annen neden saklıyorlar ki bunu? Kafanda ki soru işaretlerini cevaplasalar hayatındaki şeyler değişmeyecek sonuçta. Yine senin annenle baban.
Saklandıkça daha çok şaibeli bir hal alıyor. DNA testi yaptırmak istediğini söyleme sen kendin yaptır.

O şahsın, öz kardeşin olduğunu söylediği kuzen hangi akrabanın çocuğu oluyor? O kişilerin sana karşı tutumu nasıl.

Boyle bir sey merak ediyorsan kendi suphelerinden dolayi sor annene babana.
Elalemin ne oldugu belli olmayan insanlarinin lafina bakip sakin gaza gelme. Insanlar bir insanin psikolojisini etkileyecek boyle seyleri -ki gercek bile olsa- sap diye soyleme haddini nereden buluyor anlamiyorum. Evlatliksan da kime ne? Kimin haddine senin anne babani ezip gecip de sana bunu direkt soylemek? Seni en cok annen baban dusunur. Sayet evlatlik olma durumun varsa da belki soyleyeceklerdi ve uygun zamani, uygun yolunu gozetiyorlardi. Onlarin sein iyiligi icin olan plani nedir bilemezsin. Seni dusunen, emek harcayan insanlar dururken boyle sokaktan gecen adamin sana boyle bir gercek soyleme hakki yok diye dusunuyorum. Bu senin annenlerin gorevi, elalemin degil. Bir daha boyle bir laf duyarsan insanlara durmasi gerektigi yeri, haddini bildir bence. Ha sen supheliysen yine arastir, sor annenlere, ama disaridan insanlara malzeme olma yani. Herkes haddini bilsin, insanlarin ozel hayatina burnunu sokmasin oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…