- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi Mont3Carlo
yorumlarınız için çok teşekkürler halkı buluyorum sizi ve inanın eğer gerçekten başka anne baba varsa benim hayatımda şu değişecek kendi anne babama daha çok değer vereceğim çünkü onların olmayan bir çocuğu bu denli üstüne titreyerek yetiştirdikleri için daha çok saygı duyacağım büyük konuşmak gibi olmasın ama asla zaten sırf beni doğurmuş olduğu için gidip ona anne demem ben hastayken şimdiki anne babam başımda nöbet tuttu bir çikolata istedim diye karda yağmurda gecenin 2 sinde benim babam çıkıp bulup getirdi
mutlaka yazacağımGercekten cok ilginc ve bilmen hakkin.
Herkesin bildigini senin bilmemen cok kötü bir durum.
Nasil ogrenirsin bilmem ama ogrenirsen de lutfen buraya da yaz..
evlatlıksın demek öyle kolay kolay söylenecek bir yalan değil gerçeklik payı olma ihtimali yüksektirben olayın içinde olduğum için mantıklı olamıyorum peki o çocuk neden sizde şüphe uyandırdı
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için şahıs beni engelledi zatenöncelikle evet gerçekten zor bir durum ama inanın bir o kadar da şanslı bir evlatmışsınız..sizi seven-değer veren insanlar var çevrenizde, allah eksikliklerini göstermesin. gelelim tavsiyelerime:
1. öncelikle asla ve asla size o msjı atan o insanla temasa geçmeyin, hesabını engelleyin ve bir daha yazarsa savcılığa gideceğinizi yazın, net olarak bunu yapın lütfen... insanların hayatları birilerinin oyun alanı değildir. kimse kimsenin hayatına canı sıkılıyor diye girip al üst edemez. her yazdığına güvenmeyin ama dediğim gibi iletişime geçmesini engelleyin ! aksi takdirde cidden başınıza kötü şeyler getirebilir, ben hiç iyi elektirik almadım.
2. anne-babanın tavırları şüphe içeriyor. belki de uygun bir zaman bekliyorlardı açıklamak için bilemeyiz. ancak mutlaka DNA testi yaptırın. teste gitmeden önce uzun uzun kendinizi dinleyin, gerekirse prof.yardım alın ve testi yaptırın.
3. testin sonucuna göre diyelim ki şu anki aileniz sizin aileniz değil, sakin ve mantıklı bir içimde ailenizle paylaşın.. asla ama asla yabancılarla değil, o psikolojiyi kullanacak insanlarla da değil...ilk olarak ailenizle..
4. söyleyecekleri şeylere lütfen inanın.. gerçek aileniz başka insanlar ise, ve tanımak isterseniz de öncelikle haklarında bir şekilde bilgi toplamaya çalışın. iletişime geçip sonrasında çok pişman da olabilirsiniz.. o nedenle kendiniz onları bir miktar araştırmaya çalışn.
5. bu durumdan mümkünse profesyonel eğitimli insanlar dışında (ve hatta bizler de dahil) psikolojik yardımlar almayın. hi birimiz bu durumda size empati geliştiremeyiz yeterince ancak ben, size o msjı atan kişi ve o yakınınız ile ilgili hiç de iyi şeyler hissetmedim. üzgünüm..
Asla soğumam daha çok saygı duyarım doğurmadıği halde bu denli seven bir kadınaOla ki olumsuz bir sonuç alırsan, onlardan soğur musun, ne bileyim kızar mısın, nefret eder misin?
Onlar benim annem ve babam her koşulda, diyorsan eğer, kimseye söylemeden bir dna testi yaptır gitsin.
Asla soğumam daha çok saygı duyarım doğurmadıği halde bu denli seven bir kadına
Şimdi gördüm ablacığım pardonMont3Carlo sana özel mesaj yazdım, lütfen bir oku
Gerçek ailenizi buldunuz mu
yorumlarınız için çok teşekkürler halkı buluyorum sizi ve inanın eğer gerçekten başka anne baba varsa benim hayatımda şu değişecek kendi anne babama daha çok değer vereceğim çünkü onların olmayan bir çocuğu bu denli üstüne titreyerek yetiştirdikleri için daha çok saygı duyacağım büyük konuşmak gibi olmasın ama asla zaten sırf beni doğurmuş olduğu için gidip ona anne demem ben hastayken şimdiki anne babam başımda nöbet tuttu bir çikolata istedim diye karda yağmurda gecenin 2 sinde benim babam çıkıp bulup getirdi
Bunu bilmek sizin en doğal hakkınız.Kimse bunu engelleyemez. 18 yaşından büyüksünüz. Madem kimse kimsenin bilmesini istemiyorsa çocuklarının yanında konuşmayacak. Hatta kimsenin yanında konuşulmamalı. Ne kadar bencilce tüm senin yaşındaki akrabalarının bilip senin bilmemen.
Cevrende ne..........sana bunuda kim soyluyorsa evet ogrendik evlatlikmisim de gul gec durumla dalga gecer eglenir gibi inan bir zaman sonra boylede mutlu oldugun icin o pis agizlarini kapatacak leş suruleri.