evlatlık olmak

Az önce babam aradı, annem babamı aramış (3 yıldır hiçbir şey. İçin aramayan kadın korkudan aramış) olayin doğruluğunu itiraf etti her şey resmi kanallar aracılığıyla olmuş, yeğenim de gerçekten öz kardeşimmis annem babama, ikna et bu işin peşine düşmesin öğrenirse beni bırakıp gider demiş korkmuş...
Daha iyi hissedersem olayları daha uzun yazacağım size sonuç bu

Canım bizimde böyle bi kuzenimiz var babamın dayısının kızı evlâtlık aynı senin anlattıklarını onada yapmış etrafındaki konu komşu akraba her fırsatta söylemişler küçücükken ne geçti acaba ellerine annesi babası evlenmeden önce açıklamışlar oda demişki ben 9 yaşımdan beri biliyorum siz üzülürsünüz diye size söylemedim demişevet evlat edinilmiş olma olasılığınız yüksek ama ne değişirki inanın doğurmak değil büyütmek önemli heleki 5 yaşında bi çocuğu anası evlâtlık veriyorsa ölüm kalım harici o anadan babadan hayır gelmez benim oğlum 5 yaşında kendinizi zerre kadar üzdüğünüze değmez

Canım hayırlısı olsun. Unutma senin bir anne baban zaten var. Hem ne kadar da iyi ailelermiş. Kendine gel, sonra tekrar konuşuruz.

İ
inanamıyorum offf canım bu süreçte sağlıklı kararlar verebilecek misin yani cok üzüldüm Olgun bi kızsın sonucları sürekli paylaşırsan iyi olur

keşke telde değil de yüzyüze söyleselerdi bunu.son kısım hiç doğru olmamış bu yüzden.demek ki tepkinden korktular ya da diyemeyeceklerdi.

Ozaman anneniz babanız belli Allah yardımcınız olsun kimler peki bilmemizde bi sakınca varmı?

Kan bagi filan hikaye. Analik babalik yurek isi. Senin ailen oz olmasa bile bircok oz aileden daha aile. Yemisim biyolojik anasini babasini. Ben emek verene, sevgi verene bakarim.

Cok iyi dusun ve seni buyuten insanlara sakin haksizlik yapma derim nacizane.

Gercegi ögrenmişsin bence daha fazla aileni üzme ...

Benımde yıllardır cocugum olmuyor ve hiçbir zaman anne olamıcagımı düşünmek ...

İnsanın anneee dıyen bir evladının olması cok güzel bir duygudur ve sen onlara bu duyguyu yasatmışsın insallah bundan sonrada yanlarında olacaksın

annenle babana kötu davranma ama onların ne g-hasretle senı buyuttuklerını gorebılıyorum onlara hıc kızma aksıne sahıp çık gercek annen babana da ne zaman ıstersen o zaman ulaş ddurumun çok sıradısı olsa da sakın ol serın kanlı ol dusunmeden bısey soyleme gercek anne babanla da kavgalar etme benı nasıl verırsınız dıye herseyı ıyıce ogren mantıklı adımlar at

Kesinlikle katılıyorum..

Kan grubu ile babalık testi olur mu? Bir babalık testini yapmak bile günlerini alıyor. Bu kadar Benim gerizekalı komşum kan grubu farklı diye çocuk benden değil diye kadına çamur attı kadın gitti DNA testi yaptırdı. doktor o gerizekalı adamı rezil etmiş hastanede. Kadında boşandı tazminatını alıp.

Konu Sahibi bak seni ne kadar çok seven bir ailen var. Diyelim ki öğrendin ve değilsin ne değişecek. Seni bırakan aileni mi arayacaksın (bbelkide bırakmadı lar bilemiyorum) sana bunu söyleyip huzurunu kaçıran kişi neyin vicdanını yapmış ki onu anlamadım ben.
Annen uyurken saçını kes bilmiyorum sadece senin isteğine göre yaparlar mı. Bana sorsan ben yaptirmazdım. Bazı şeyleri bilmemek daha iyi.

yahu neden bencilce olsun
ilk etapta mecburen öAyrılmışlar , sonra duyulmuştur
yangına körükle gitmeyin bu kadar hassas konularda

o bencilce dediğiniz aileyle ilgili yazdıklarını okudunuz mu konu sahibinin???

Evet okudum. Ailesi gerçekten çok fedakar, birçok anne babadan daha çok sahip çıkmışlar kızlarına. Ayrılmışlar ama yine de boşanan bi sürü çift gibi çocuklarını kenara bırakmamışlar. Ama ondan başka ailesindeki yaşıtı olan ya da büyük olan kişilerin onun biyolojik ebeveynlerini bilip onun bilmemesi haksızlık değil mi? Düşün ki konu seninle ilgili, bilmek istemez misin? Ve etrafındaki kimi kişi koz olarak kullanıyo bu durumu. Gerçeği bilmek onu büyüten ailesine sevgisini daha da arttıracak belki. Konu ona bakan kişilerin ona buna söylemesi değil, malesef suç diğer akraba ve konu komşuda. Herkesin birbirine yayıp, bilmeyen tek kişinin konunun ortasında olmasında. Milletin ağzı torba değil ki büzesin hesabı bi durum. Kendi hayatlarını kontrol edemeyen insanlar sonra bu kişinin sırrını bildiklerini için böyle şantaj yapmaya kalkıyolar ya da kişiyi yaralamaya çalışıyolar.

insanlar neden baskalarinin islerine karisir anlamam yani bunu biri aciklayacaksa bu anne baba ortak karar vermeli.yok o kadar sinirlendim ki ne hakla bunu sana soyleyebilirler allah bildigi gibi yapsin onu.

Son düzenleme:
Anne ve baban ayrı olmalarınA rağmen sana bu kadar değer veriyor,baban yaşam sebebi olarak seni biliyor ,böyle bir aileye sahip olmak herkese nasip olmaz.Erkeklerincçoğu bosaninca evlatlarinida bozuyor unutuyor.Babanyasam sebebinsin diyor.Olgun ol,sağlam dur arkadaşım.
Bir düşün seni veren anne nbaba ile yaşasan mutlu olur muydun?
Aklını karıştırmak isteyenler çıkacak sen anne babanın dizi dibinden ayrılma.
Senin yerinde olsam herşeyi unuturdum.
Yaşam boyu mutluluklar dilerim

hay ne ogrenicem beni evlatlik verenleri goruyoruz muge anli da hic bisey olmuyor ogrenince , hayalinde ki gibi cikmiyor cunku.

Canım bak ne anlaticam.Komsumuzun kızı vardı.ben çocuktum o genç kızdı.Annesi olan çocuklarıbirkac aileye vermiş çocuklar büyüyünce bulmuşlar birbirini.Komşumuz bebekken almış bir süre sonra eşi ölmus.O kadıncağız ne sıkıntılarla büyüttü der annem anlatırken.
Zamanla kardeşler teyzelerinibuluyor bir süre sonra annelerini.Annesinin yanına gitti büyüten annesini terk edip
.Sonrası bu kız için muamma,dedikodular filan.İnşallah yanlıştırseverdim çocukken bu ablayı.
.Büyüten anne yanlız olmuş çok üzüldük.Allah rahmet eylesin.
Sakin anne baban bir anlık bunalimla bırakma.
Sana bu olayı duyuran kötülere inat dimdik dur.
Hayattan şunu ogrendimkimse menfaati yoksa kötülük bile yapmiyor

Canim okb hastasiymissin olaylari gormek istedigin gibi goruyorsun bi okb li olarak sadece takinti olabilir diyorum ayrica gorsel olarak ailenle bir benzerlik yok ki onlar esmer sen kizil yakin cevrenin dikkatini cekmesi ve laf soylemesi gormedigimiz sey degil bence dert etme sagligini bozma

Ben merak edıyorum buldukdan sonra aralarındaki ilişki nasıl oluyor muge anlı gösterse keske
muge anli da bahsetti bi kac kere iki yabanci gibi oluyorsun .bizim gormedigimiz kisimlarida goren biri bu.eskiden olsa merak edebilirdim ama su aklimla ihh.

canım hayırlısı
sakın üzülme, aileni de üzme

yalnız sormadan edemeyeceğim...yeğenin özkardeşin ise o da mı evlatlıkmış?
yoksa sen onun ailesinin öz çocuğu muymuşsun?
eskiden bazı aileler, dışarıdan evlatlık alınmasın diye akraba arası çocuk alıp-verirlermiş, hatta kardeş kardeşin çocuğunu alırmış, o yüzden sordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…