- 18 Kasım 2014
- 208
- 77
- 31
-
- Konu Sahibi Mont3Carlo
inanamıyorum offf canım bu süreçte sağlıklı kararlar verebilecek misin yani cok üzüldüm Olgun bi kızsın sonucları sürekli paylaşırsan iyi olurAz önce babam aradı, annem babamı aramış (3 yıldır hiçbir şey. İçin aramayan kadın korkudan aramış) olayin doğruluğunu itiraf etti her şey resmi kanallar aracılığıyla olmuş, yeğenim de gerçekten öz kardeşimmis annem babama, ikna et bu işin peşine düşmesin öğrenirse beni bırakıp gider demiş korkmuş...
Daha iyi hissedersem olayları daha uzun yazacağım size sonuç bu
Az önce babam aradı, annem babamı aramış (3 yıldır hiçbir şey. İçin aramayan kadın korkudan aramış) olayin doğruluğunu itiraf etti her şey resmi kanallar aracılığıyla olmuş, yeğenim de gerçekten öz kardeşimmis annem babama, ikna et bu işin peşine düşmesin öğrenirse beni bırakıp gider demiş korkmuş...
Ozaman anneniz babanız belli Allah yardımcınız olsun kimler peki bilmemizde bi sakınca varmı?Az önce babam aradı, annem babamı aramış (3 yıldır hiçbir şey. İçin aramayan kadın korkudan aramış) olayin doğruluğunu itiraf etti her şey resmi kanallar aracılığıyla olmuş, yeğenim de gerçekten öz kardeşimmis annem babama, ikna et bu işin peşine düşmesin öğrenirse beni bırakıp gider demiş korkmuş...
annenle babana kötu davranma ama onların ne g-hasretle senı buyuttuklerını gorebılıyorum onlara hıc kızma aksıne sahıp çık gercek annen babana da ne zaman ıstersen o zaman ulaş ddurumun çok sıradısı olsa da sakın ol serın kanlı ol dusunmeden bısey soyleme gercek anne babanla da kavgalar etme benı nasıl verırsınız dıye herseyı ıyıce ogren mantıklı adımlar atAz önce babam aradı, annem babamı aramış (3 yıldır hiçbir şey. İçin aramayan kadın korkudan aramış) olayin doğruluğunu itiraf etti her şey resmi kanallar aracılığıyla olmuş, yeğenim de gerçekten öz kardeşimmis annem babama, ikna et bu işin peşine düşmesin öğrenirse beni bırakıp gider demiş korkmuş...
Canım bizimde böyle bi kuzenimiz var babamın dayısının kızı evlâtlık aynı senin anlattıklarını onada yapmış etrafındaki konu komşu akraba her fırsatta söylemişler küçücükken ne geçti acaba ellerine annesi babası evlenmeden önce açıklamışlar oda demişki ben 9 yaşımdan beri biliyorumsiz üzülürsünüz diye size söylemedim demiş evet evlat edinilmiş olma olasılığınız yüksek ama ne değişirki inanın doğurmak değil büyütmek önemli heleki 5 yaşında bi çocuğu anası evlâtlık veriyorsa ölüm kalım harici o anadan babadan hayır gelmez benim oğlum 5 yaşında kendinizi zerre kadar üzdüğünüze değmez
yahu neden bencilce olsun
ilk etapta mecburen öAyrılmışlar , sonra duyulmuştur
yangına körükle gitmeyin bu kadar hassas konularda
o bencilce dediğiniz aileyle ilgili yazdıklarını okudunuz mu konu sahibinin???
Ben merak edıyorum buldukdan sonra aralarındaki ilişki nasıl oluyor muge anlı gösterse keskehay ne ogrenicem beni evlatlik verenleri goruyoruz muge anli da hic bisey olmuyor ogrenince , hayalinde ki gibi cikmiyor cunku.
muge anli da bahsetti bi kac kere iki yabanci gibi oluyorsun .bizim gormedigimiz kisimlarida goren biri bu.eskiden olsa merak edebilirdim ama su aklimla ihh.Ben merak edıyorum buldukdan sonra aralarındaki ilişki nasıl oluyor muge anlı gösterse keske
Az önce babam aradı, annem babamı aramış (3 yıldır hiçbir şey. İçin aramayan kadın korkudan aramış) olayin doğruluğunu itiraf etti her şey resmi kanallar aracılığıyla olmuş, yeğenim de gerçekten öz kardeşimmis annem babama, ikna et bu işin peşine düşmesin öğrenirse beni bırakıp gider demiş korkmuş...