evlatlık olmak

son yorumları okudum.
Şimdi seni 9 aylıkken evlat edindiğine göre ve seninle kardeşinin arasında 1 yaş olduğuna göre
o sırada o kadın hamileymiş
baban neden kendi çocuğunu değil seni almış.
o zaman kadınla ilişkisi önceden başlamış

bunu sordunmuu babana

Bu tur konulrda sahte hikayeler uretip ego tatmin etmeyi anlamiyorum. Benim acimdan bi sorun yokta,bahsettiginiz olaylarin benzerlerini yasamis insanlarin duygularini suistimal etmis oluyorsunuz bu hic hosuma gitmiyor. Sitenin herhangi bir yaptirimi yok mu bu durumlarla ilgili?
sitenin keske bilip bilmeden sirf kendi inanmai diye karsidakine fake diyip konuyu yalanlayanlar icin de bir yaptirimi olsa

son yorumları okudum.
Şimdi seni 9 aylıkken evlat edindiğine göre ve seninle kardeşinin arasında 1 yaş olduğuna göre
o sırada o kadın hamileymiş
baban neden kendi çocuğunu değil seni almış.
o zaman kadınla ilişkisi önceden başlamış

bunu sordunmuu babana

evet ilk ben alindigim icin ikinciye bakacak gücüm yoktu hemde elindeki ekmegi ac olan kisiye verirsin biz seninle doyduk evlat acligi ceken teyzendi ona verdik dedi ama cocuklar yani benle uguru degistirebilirlerdi bu hikayede cok üstü kapalı ne dondugu belli olmayan yerler varl bende hala çözmeye calisiyorum

@Mont3Carlo ilk mesajı okudum diğer yazıları okumadım.

Ama şu var, evlatlık olsan ne olur, olmasan ne olur. Anne baba dediklerini daha az mı seveceksin?

Şunu söylemeliyim. Anne-baban dediğin seni bunca yıl büyütmüş, hastalığında bakmış, eğitim almanı sağlamış. Sana emek vermişler. Üstelik bu onların hatası da değil

Ben inaniyorum size, bu olaya benzer olay yakinimda birinde oldu ,ltf inanmayanda okumasin kimse kimseyi biseye inandirmak sorunda digil inanmadigim bi konuyu ne cevap verir ne takip ederim ben size inaniyor ve isin sonunu merakla bekliyorum Allah yardimcin olsun

Madem bu kadar kul hakkina onem veren birisiniz emin olmadiginiz bir halde bana yalan soyledigim nasil ima ediyorsunuz peki siz benim hakkimi nasil odeyeceksiniz??

Ben kimsenin duygulariyla oynamiyorum bir derdimi anlatmayya calisiyorum

5 yasimdan itibarn var dedim bilmiyorum neden ve hangi akilla cekmediler tek derdim su an keske konunun basindaki gibi o fotolar olsa
Canim bu sahsi bir mesele degil. Sitede sik guruluyor fake konular bu sebepten kimseye guvenilmez oldu. Hak konusunda dogru soylemissin fake ysen de ben helal ettim ama gerceksen ve seni kirdiysam ozur dilerim , helal edip etmemekte sana kalmis , sahsen ben kimsenin kirilmasi taraftari degilim. Hayatta basalrilar diliyorum.

Bu yaşınıza kadar size bakıp, büyütmüşler, size sevgilerini vermişler.
Eğer gerçekten evlatlık iseniz onları bırakmanızdan korkuyorlardır.
Hiç kolay değil çünkü.

Konuşun ailenizle, bunu netleştirin.
Konuşurken de lütfen onları kırmadan, incitmeden konuşun.

sitenin keske bilip bilmeden sirf kendi inanmai diye karsidakine fake diyip konuyu yalanlayanlar icin de bir yaptirimi olsa[/mQUOTE]

Guzel kardesim,sana bir suru soru sordular,seni curutecek ve cevap vermedin... Mesela neden 9ayliktan 5yasina kadar fotografin yok gibi. Biz de inaniriz ama sahte konuysa ben duygulari somurulen insanlara karsi sessiz kalamam. He sen gercek diyorsan da Allah yardimcin olsun. Ailenin kiymetini bil.

evet ilk ben alindigim icin ikinciye bakacak gücüm yoktu hemde elindeki ekmegi ac olan kisiye verirsin biz seninle doyduk evlat acligi ceken teyzendi ona verdik dedi ama cocuklar yani benle uguru degistirebilirlerdi bu hikayede cok üstü kapalı ne dondugu belli olmayan yerler varl bende hala çözmeye calisiyorum
Ben babanında öz oldugunu düşünüyorum o kadından
Ama annenden çekindiginden diyemiyor olabilir

Evlatlık da olabilirsin, olmayada bilirsin. Önemli olan şu; sen bu insanlarla mutlu musun ? Bu insanlar sana mutlu bir aile ortamı yarattı mı ? Geçmişini bilmek elbette hakkın ama bunu sana kucak açmış insanları pişman ederek, bunaltarak yapma sakın. Benim de hep hayalim bir evlat edinmek, o kötü yuvalardan bir çocuğu kurtarmaktır ama şu forumda okuduğum ve karşılaştığım 1-2 konuyla birlikte artık vazgeçmek üzereyim. Bende annemle babama hiç benzemem bunu herkes de söyler ama umrumda da değil.. Mutluyum ya önemli olan o..

Bence anneni onu neolursa olsun gercek aileni bulsan dahi bırakmayacağına ikna et.sadece bu şüpheyle yaşamak istemediğini şöyle açıklamasını iste.eğer öyle bi durum varsa

Hiç alakası yok annem babam abim a pozitf ben 0 poztf ben evlatlık mym smdi :KK70:
Hiç alakası yok annem babam abim a pozitf ben 0 poztf ben evlatlık mym smdi :KK70:
Vat var olmaz mı çok alakalı. Mesela anne babanız A0 mış ki siz sifirsiniz. . Anne babanız AA veya AB olsa siz evet evlat edinmissiniz denilirdi. Yani ayrıntılı bir işlem bu..

Allahtan babamdan kalma dogum lekemiz var ordan anlaşılıyo babamda da abimde de bende de:))
Hehe ya aslında şak diye kan grubundan anlaşılmiyor işte dna ile ugrasiliyor haftalarca. Zaten şu saatten sonra evlat edinmis olsamda Ne önemi olur ki. Marifet doğurmak değil bakıp büyütmek sevmek benim için. Velhasıl konuda çakma çıktı. Allah akıl fikir versin..

Bence annenle tekrar konus.
Annen cok duygusallasirsa babanla konus.
Konuya soyle basla: babacim oncelikle siz benim annem babamsiniz her ne olursa olsun ben sizden vazgecicek degilim.
Benim icin neler neler yaptiniz.
Zaten dunyaya bir daha gelsem yine sizin yaninizda olmak isterim.
Siz benim gerck annem babamsiniz.
Sizi asla birakmam.
Amaa benide anlayin ...
Gibisinden gir konuya.

İlk once duzgunce konus eger hala gecistirirlerse DNA testi başka yolu yok.
Umarım herşey gönlünce olur.

X