- 16 Mart 2019
- 309
- 178
- 23
- 26
- Konu Sahibi Melankoliik
Kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim, bütün günleriniz güzel geçsin inşallah.. Merak ettiğim bir konu var. Şimdi sizden bir saniyeliğine empati kurmanımızı istiyorum.. Bebekken anneniz tarafından istenmeseydiniz, kaza sonucu hamile kalsaydınız (evlilik dışı) , karnında sizi öldürmeye çalışsaydı, sizi başka bir aile evlat edinseydi.. Gerçekleri sonradan öğrenseydiniz ne düşünürdünüz, nasıl olurdunuz.. Teyzemin kızının öğrencisi, 16 yaşında ve bu gerçeklerle yüzleşiyor. Annesi istememiş, farklı bir aile evlat edinmiş, çocukları olmadığı için.. Doğar doğmaz almışlar uzaktan akraba ilişkisi. Çok kötü durumda. Çok yakından ilgileniyoruz, bir tramva yaşamış. Bu arada öz anne babası bildiği ailedede ( üvey ailesi) babası terk ediyor, annesiyle ayrılınca gerçekleri öğreniyor. Evimize çağırıyoruz, oturuyoruz, arkadaş gibi konuşuyoruz. üvey annesini seviyor, ama nedensiz bir şekilde soğuk davranıyor. Yalan söylediler diyor, teyzem dayım yokmuş diyor. Ben anlıyorum abla, sülalede dışlanıyorum hep seziyordum diyor. Nasıl yardımcı olmalıyım, üvey annesi de çok fevri bir insan, bize bunları o anlattı yardımcı olmamızı istedi. Fakat kızımız çok asabi, gergin, içi kin dolu..