evlatlığım bilgi almak istiyorum

Aynen söyledikleri çelişkili geldi banada. Neden borcu mirası düşünüyor onu anlamış değilim.

Yardim etmeye çalışan herkeze teşekkür ederim. Bu gun sosyal hizmetlere gittim 18 yaşımı doldurduğumda geçmişimi mahkeme sürecini öğrenebilirmisim .eğer borç veya miras varsa da bana kalırmıs

Borç kalırsa reddersin. Borç ihtimaline karşı aramaktan vazgeçme. Dilerim hayırlı olur senin için.

Yurt aile tarafından şiddet uygulandığını söyledi ama evlatlık olarak verildim burda bir mantiksizlik var o zaman bakıcı aileye verilirdim ve bu sırada insan geçmişini bilmeden geleceğine yon veremez ben gelecegime dair her şeyi dusunuyorum
Aynen söyledikleri çelişkili geldi banada. Neden borcu mirası düşünüyor onu anlamış değilim.

Ailen verilmene razı olursa evlatlık da verilebilirsin

ailesi depremde vefat etmişse, eminim onlarda isterdi kızlarının kendilerini bulup şayet miras varsa faydalanmasını. Ben şahsen isterdim çocuğumun ben olmasam bile malımı kullanmasını. Ne demişler ölüm hak, miras helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…