- 1 Kasım 2024
- 49
- 13
- 30
-
- Konu Sahibi Esilaadamm
Hayır tabikide benimde 3 aylık bebeğim çok seviyorum ama asla eşimin üzerinde falan değil sevgisi aklımı kaybetmiyorum çocuk diye o eski insanlardan kalma aptal bir söz eskiden kadına kimse değer vermediğinden kadınlar teselliyi çocuklarında bulmuş oğullarına kocaları gibi davranan annelerle dolu etraf evet benim bi parçam tabiki cok seveceksin ama kimsenin üzerinde tutmak gibi bir zorunluluğun yok herkesin değeri önemi ayrı anne olduk evet ama biz hala birinin eşi birinin kızı birinin arkadışıyız bütün hayatımız annelikten ibaret değilEvlat sevgisi neden farklı derler ben mesala bunu kabul edemedim gitti anneler bana yardımcı olur musunuz ben evladımi evet çok seviyorum sorumluğu gözüm sürekli üstünde ama bı kavram var evlat başka evlat hep en üste neden? Ben şimdi evladım var diye eşimi annemi kardesimi daha mı az seçmeliyim evladımi hepsinden cokmu seçmeliyim tüm sevgiler farklı degilmidir neden kıyaslama yapayım azı çoğu değilde farkı yokmu şimdi evladım oldu diye canımın parçası annemi ikinci plana mi atmaliyim kalbim eşimi can parçam kardesimi
Evet bende öyle düşünüyorum öyle bı algı varya bende o algının altında eziliyorum sanki çocuğumu gerektiği kadar sevmiyormusum gibi geliyoHayır tabikide benimde 3 aylık bebeğim çok seviyorum ama asla eşimin üzerinde falan değil sevgisi aklımı kaybetmiyorum çocuk diye o eski insanlardan kalma aptal bir söz eskiden kadına kimse değer vermediğinden kadınlar teselliyi çocuklarında bulmuş oğullarına kocaları gibi davranan annelerle dolu etraf evet benim bi parçam tabiki cok seveceksin ama kimsenin üzerinde tutmak gibi bir zorunluluğun yok herkesin değeri önemi ayrı anne olduk evet ama biz hala birinin eşi birinin kızı birinin arkadışıyız bütün hayatımız annelikten ibaret değil
Evet tam olarak bende o durumdayım öyle bı algı varya onun altında eziliyorumBende bu dediklerinizi ara ara düşünüyorum ve kendini sorguluyorum ben evladımı yeterince sevemiyor muyum diye :)