Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar ya dua listesinde ismimi görünce çok heyecanlandım. Içim bir tuhaf oldu. Gerçekten sizlerle tanıştığım için o kadar çok mutluyum ki.hepinize sonsuz şükranlarımı gönderiyorum. :16: :16: :16:

sagolun kizlar guzel fikirlermis,krizantem yumurta biraz degisik geldi kesinlikle deniycem onuda,cok yardimci oldunuz

aman aman cirkinmi geliyomus,prensesimiz ama 3.prenses,1.nehir bebemiz,2,esmav bebesi,3.senin beben.....onlar hepimizin bebesi topigimizin meyveleri

canım yaptım şimdi eşimde yito.
hımmmm emin misin sen mi yaptın diyo :)
yaş mayaya yarım çaybardagı soğuk su ekle 1 çay kaşığı da şeker.
onlar iyce karışsın.sonra un ekle tu

hmm iyi cnm anladimda,simdi patetezi neresine koyyorum,nasil pisiriyorum,yada sen hic yorulma gulom ben internetten bakiyim

evet teyzesi 3.prenses geliyor Rabbimin izniyle:)

müdür yardımcısıda bari yenilen tarafı azarlasaymış zaten hemen kızlar azarlanır böyle durumlarda...ama kuzumm imam hatipte yapılırmı bu yaaww:52::52::52:Aslında biz de yenerdik onları ama malum elini kolunu insan rahat kaldıramıyor yok başörtüm kayar kolum açılır falan tedirgin oluyor.Bir de olmaz iş ya bizimki servis atıyor yeni işe başlayan arkadaşın hanımının kafasına çarptı top.Bizim ağa kocaman sesiyle yaaw yenge iyimisin yenge...deyip duruyor.Gülemiyorumda kadına ayıp olmasın diye:52::52::52:

valla bizim osene azinliktik tam kapanma durumlari falan vardi okulun ondan meydani bos bulduyduk zaten mudur de ondan kizdi etekleriniz falan havalaniyor diye :)genclik ve cahillik ne yaparsin:52:

kızlar ya bu sabah akıntıyla beraber 1 damla bile olmayan kırmızı leke gördüm devam ederse doktora gidicem ama canım çok sıkkın :(((
dua edin bana ne olur..

canim oncelikle tebrik ederim tutunma kanamasi yasiyor olabilirsin dedigin gibi rahatsiz edecek kadar gelirse bence hic durma ara doktorunu hatta simdi ara sor ona icin rahatlasin tatlim he bide sol tarafina yat ve ayetel kursi oku bebisine icinide ferah tut:16:

arkadaşlar herkese merhaba.ben bugün biraz daha iyiyim test yaptık sonuç negatif.bu defter benim için kapanmıştır..
krizantem seni merak ettim bebeğin cinsiyetini geçmişi okuyamadım..belki yazmışşındır..

canim oncelikle tebrik ederim tutunma kanamasi yasiyor olabilirsin dedigin gibi rahatsiz edecek kadar gelirse bence hic durma ara doktorunu hatta simdi ara sor ona icin rahatlasin tatlim he bide sol tarafina yat ve ayetel kursi oku bebisine icinide ferah tut:16:[/QUOTE]

İnşallah tutunma kanamasıdır.İçimi ferah tutmaya çalışıyorum Allahım yardımcım olsun.

arkadaşlar herkese merhaba.ben bugün biraz daha iyiyim test yaptık sonuç negatif.bu defter benim için kapanmıştır..
krizantem seni merak ettim bebeğin cinsiyetini geçmişi okuyamadım..belki yazmışşındır..

canim bende seni merak ettim ikigundur gelmeyince oyle deme tatlim icini ferahlat birazcik vermediyse yaradan vardir belki bildigi olsaydi sakat olabilirdi sagliksiz olabilirdi ne bileyim kuzum birsuru neden var simdi sen birazcik rahatla icinde kipir kipir olacak ve isteyeceksin hem tup bebek tedavisi sonrasi hamile kalan cooooook gordum Rabbim insallah nasip edecek canim

benim bebis kizmis canim Rabbim kismet ederse:)

canim bende seni merak ettim ikigundur gelmeyince oyle deme tatlim icini ferahlat birazcik vermediyse yaradan vardir belki bildigi olsaydi sakat olabilirdi sagliksiz olabilirdi ne bileyim kuzum birsuru neden var simdi sen birazcik rahatla icinde kipir kipir olacak ve isteyeceksin hem tup bebek tedavisi sonrasi hamile kalan cooooook gordum Rabbim insallah nasip edecek canim

benim bebis kizmis canim Rabbim kismet ederse:)

oleeyy bir kız bebek..canım benim çok saol.giremedim nete..okulda yoktu ondan haber veremedim.şimdi çıkacam birazdan.bebişin sağlığıyla gelir inşallah.Allah güzel sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...canım benim..

ben şu anda iyiyim ama 2 gündür çok kötüydüm ağlamaktan yoruldum..artık ağlamak geliyor sonra sakinleşiyom tekrar ağlıyorum düşününce.inan ne doktor görmek istiyorum ne de gidip muayene olmak istemiyorum..kendime gelmem lazım ...doktorlara güvenmiyorum...inan giden para değil en büyük şeyin umudunu yitiriyorsun bu çok acı...

dafniya nasılsın canım...iyisindir inşallah...
seydakara korkma sakin ol bence doktorunu hemen ara.içini ferah tutmaya çalış.Allah bebeğini sana bağışlasın..

oleeyy bir kız bebek..canım benim çok saol.giremedim nete..okulda yoktu ondan haber veremedim.şimdi çıkacam birazdan.bebişin sağlığıyla gelir inşallah.Allah güzel sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...canım benim..

ben şu anda iyiyim ama 2 gündür çok kötüydüm ağlamaktan yoruldum..artık ağlamak geliyor sonra sakinleşiyom tekrar ağlıyorum düşününce.inan ne doktor görmek istiyorum ne de gidip muayene olmak istemiyorum..kendime gelmem lazım ...doktorlara güvenmiyorum...inan giden para değil en büyük şeyin umudunu yitiriyorsun bu çok acı...

canim seni inan cok iyi anliyorum gececek ama az kaldi sbir canim birazcik cok sukurki evde yalniz degilsin bir isin var:16:

Merhaba kuzumm hoş geldin merak ettik seni...daha iyi olacaksın inşallah.O defter öyledir önce kapatılır kendini daha iyi hissedince tekrar açılır...yaratan mevlam ol diyecekse seni sebeplere doğru yaklaştırır.Önemli olan sen sıkma canını

dafniya nasılsın canım...iyisindir inşallah...
seydakara korkma sakin ol bence doktorunu hemen ara.içini ferah tutmaya çalış.Allah bebeğini sana bağışlasın..

iyiyim canım hamdolsun bende sana cevap yazıyordum.Sen nasılsın kuzum daha iyisin inşallah

kızlar bir arkadaşım var demiştim doğum yapacak diye dua edermisiniz diye...
o arkadaşım doğum yaptı ancak çocuğun dili çok küçük nefes borusuna kaçıyor..gazetelere falan haber verdiler bu konuda uzman olan doktor bulunamıyor.sizlerde dua edermisiniz arkadaşın bebeğine...
bebeğin adı ali mirza gazetelerde var haberi var..ALLAH rızası için bebeğe dua edelim...

Merhaba kuzumm hoş geldin merak ettik seni...daha iyi olacaksın inşallah.O defter öyledir önce kapatılır kendini daha iyi hissedince tekrar açılır...yaratan mevlam ol diyecekse seni sebeplere doğru yaklaştırır.Önemli olan sen sıkma canını

hoşbulduk canım..inşallah.şimdilik çocuk artık kafamdan çıkardım .olmayacağını kabullenmeye çalışıyorum...

kızlar bir arkadaşım var demiştim doğum yapacak diye dua edermisiniz diye...
o arkadaşım doğum yaptı ancak çocuğun dili çok küçük nefes borusuna kaçıyor..gazetelere falan haber verdiler bu konuda uzman olan doktor bulunamıyor.sizlerde dua edermisiniz arkadaşın bebeğine...
bebeğin adı ali mirza gazetelerde var haberi var..ALLAH rızası için bebeğe dua edelim...

Tabiki ederiz canım Allahım ailesine sabır versin mirza bebeğe de şifa versin inşallah

hoşbulduk canım..inşallah.şimdilik çocuk artık kafamdan çıkardım .olmayacağını kabullenmeye

çalışıyorum...

Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun canım benim.Dua ederken burdaki tüm arkadaşlar içinde dua ediyorum tabi şu günlerde ilk aklıma gelen isim sen oluyorsun Allahım benim gibi bir kulun duasını kabul buyururmu bilmiyorum ama...

hoşbuldum canım benım kontrole 15 gun var daha
ay maşallah kızımız mı gelıyo çok sevındım ya rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns

insallah rabbim sanada kismet etsin canim senin kontrolede az kalmis ben simdi turkiyeye gelecegim ozamanda var kontrolum 6 mayista burdaki tam kesin birsey demedi ama buyuk ihtimalle kiz dedi erkek diyordu herkes bende erkege alismistim ama cooook guzel bir surpriz oldu

insallah rabbim sanada kismet etsin canim senin kontrolede az kalmis ben simdi turkiyeye gelecegim ozamanda var kontrolum 6 mayista burdaki tam kesin birsey demedi ama buyuk ihtimalle kiz dedi erkek diyordu herkes bende erkege alismistim ama cooook guzel bir surpriz oldu

amın ınş.buyuk ıhtımalse kız o zaman canım :1::1::1:
Demek 6 mayısta burdasın ıns goruseılırız
ne kadar kalacaksın

Back
X