• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ınan aklım hep burda sızlerde kalıyo..
Bıde suan lıstede hazırda degıl sızlerı sıkıstırıyorum fenamı:1::1::1::1::1:

Benimde aklım burda canım bu akşam hazır ederiz listeyi sen merak etme gözün arkada kalmasın sen listeden çıkarılacakları ve dahil edecekleri yaz biz hallderiz canım duru arkadaşımla :1::1::1:

yenı hazırlayacağınız lısteden asenat--selını--mausı--lıvpe çıkarılacak
yenı aramıza katılan seybıl arkadsımız eklenılecek
meryem suresı tılavet secdesı lısteden cıkarılacak
dıger dualarımız da candanabla-raınsu-nekadarzor ıcın

nat==candan ablanın yaptığı çızelgeyı yapabılırsenız çok guzel olur kızlar

Selamun aleykum arkadaşlarım
ben dr dan geldım sukur dr ıyı dedı keseyı gorduk ufacık bı bebeğim var..
Rabbım hepinize nasıp etsın ıns..
Ama yenı lısteyle ılgılenen olmamıs uzuldum buna..ınanın suan ben eşimden gızlı gırdım uyuyo..
Hemen cıkacagım bu haafta lısteden meryem suresını cıkaralım diğer duaları candan abla raınsu ve nekadarzor ıçın okuyalım
ama lutfen bırı lısteyle ılgılensın
Canım çok sevindim Allah sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::49::emir_bebek:
canım allah razı olsun rabbım sana da nasıp etsın ıns..
Duru arkadaşımıza sende yardımcı olursan daha kolay olur tabıkı bende gırdığımde ılgıleneeğim..
Az önce eşim uyandı kafasını kaldırıp bana baktı gerı uyudu sence uyanınca hatırlarmı:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Uyku haliyle hatırlamaz sanırım :1::9:

canım çok sevindim allah sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::49::emir_bebek:

Uyku haliyle hatırlamaz sanırım :1::9:

canım allah razı olsun..darısı sızlere ıns..,
inanın eşimin yuzundekı o tebessum o mutlulugu gördukce sızlere dua edıyorum
inş.bı gun hepinizin eslerı de benım esım gıbı mutlu ollacak..

canım allah razı olsun..darısı sızlere ıns..,
inanın eşimin yuzundekı o tebessum o mutlulugu gördukce sızlere dua edıyorum
inş.bı gun hepinizin eslerı de benım esım gıbı mutlu ollacak..

Sendende Allah razı olsun canım.Sevinir tabiki sevinmezmi baba olmak kolaymı öyle:1::34:Allah mutluluğunuzu bozmasın Ayşeciğim:nazar::38:İnşallah canım inşallah:16:

Dün yazmıştım ama bakıyorum hiçbirinizin oralı olmadınız:20::20::20::20: Tekrarlıyorum
Arkadaşlar bi tanıdığım oğluna 500 yasin okutuyo kadıncağız çok çaresiz durumda oğluma dua edin dio sizden ricam eğer içinizde okuyabilecek olan varsa bana bi haber versin.Çocuğun ismide Serkan. Allah sizinde gönlünüzde ne varsa nasip etsin inşallah
Yazacaklarıma burda dua İle son vermek istiyorum :1::1:
Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı zmanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda bolca sabırlar versin inşallah...hamile olanlarımıza da hayırlı kolay doğumlar ve hayırlı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin AMİNNNNNNN

serkan adına 1 yasin okudum...allah kabul etsin dualarımızı...

kizlar duaniza ihtiyacim var su mubarek saatlerde pazertsiden beri gelen lekenmem dun kirmiza dondu biraz endiseliyim Rabbim hayirlisini versin insaallah bu sabahtan hic yoktu gelmez kesilir insallah...

canım üzülme allah sağlık versinn....harşeyin hayırlısı olsun...

Canım Allah senden de razı olsun Allahım sana da hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bu arada yanlış hatırlamıyorum demi ank dansın geçen aylarda tüp bebk yaptırmıştın yanlış hatırlıyosam kusura bakma

evet yanlış hatırlamıyorsun....

lısemız tamamlandı fazladan 1750 ya varıs 50 ayet el kursı 4 yasın okundu..
candan ablanın yaptıgı örnek lıste çok hosuma gıttı..ama ben malesef bu aralar ılgılenemıcem..lutfenn bırınızın ılgılenmesını ıstıyorum..
çünkü sık gıremıyorum gırınceede fazla kalamıyorum ılgılenen olmayınca ıçımde rahat değıl..ıns yenı lıstemıze baslayabılırız..

allah dualarımızı kabul etsin...herkesin gönlüne göre versin....

Ya Rab! Dil harap,gönül yorgun.Dara düştük.Yaşadıklarımızı unutturacak daha kötü felaketlerden sana sığınıyoruz.Darda zorda bırakma Yüce Mevlam.Koru bizi... AMİN

aminnnn emacımmmm bu sıralar o kadar canım sıkkın kii...allah kimseyi darda bırakmasınn...

kizlar ben tup bebek yaptiriyorumya igne vurunuyorum simdi 14 gun oldu normalde simdiye kadar gornal-f baslamistim,ama bu igneye adetten sonra baslaniyor,ama benim adetim daha gelmedi,kagverengi lekelerim oldu cok az simdi bisey yok yine,sorum su tup bebek yaptiranlar da oldumu boyle gecikmeler,lekelenmeler,tahminim igneden oluyor.gunum iki gun gecti,normalde 2 gun once olurum,gecen ay 5 gun once oldum,ne oluyo bana?hic gununu sapmazdi,bir bilgisi olan varmi?aslinda doktoru ariycaktim ama inanin siz doktordan daha bilirsiniz bence,o yuzden aramadim

tam olarak anlayamadım iğne vurulup 14 gün oldu demişsin...bide başlayamamış gibide yazmışsın...senin tedavii akışın nasıl bilmiyorum...

bende adetin 3. günü gonal f başlanıldı 7 gün o iğneyi vurulmuşum geçmiş zaman nede olsaa takvimime bakarak söylüyorum not almıştım tedavi sürecinii...toplamaya gitmeden 3-4 gün öncesi cetrodite başladım..tabi bu başlama bitş doktorun kararı .dediği günde çatlatma iğnesi oluyosun..1 gün mola yani hiç iğne olmuyosun ertesi günn toplama...3. gün transfer ve beklme...test tarihime gelmeden adet olmuştumm..normal adet tarihime göre 1 hafta önce oluyor...o ay bi karışıklık yaşadım...normal aadet tarihime gelincede hafif pembe lekelenme oldu 3 gün gibii...bu ayda yine tüp bebek kanamsı olduğum tarihte oldum fakatt uzun sürdüü yanii bitimine yakın nasıl az az geliyorsa o şekil sürdüü bitmek bilmedii..8-9 gün oldu ..

yenı hazırlayacağınız lısteden asenat--selını--mausı--lıvpe çıkarılacak
yenı aramıza katılan seybıl arkadsımız eklenılecek
meryem suresı tılavet secdesı lısteden cıkarılacak
dıger dualarımız da candanabla-raınsu-nekadarzor ıcın

nat==candan ablanın yaptığı çızelgeyı yapabılırsenız çok guzel olur kızlar

gurbetcikiz da vardı sanırım katılmak isteyenn...

Back
X