• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ecrin07 yazmış niyeti zaten.Diğer 3 arkadaşımızda bebek için okutuyorlar Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

Liste hazırlanınca ne kadar okuyacan belli olur canım daha hazır değil liste arkadaşlardan haber bekleniyor
kızlar yeni listeyi yaptınız mı ne zaman başlayacaksınız bana da haber verin lütfen
sayfa hızlı ilerli,yo göremiyorum

Herkese merhaba

Öncelikle hepinize en iyi dileklerimi sunuyorum.

Duaların takibi gerçekten zor ve Ayşe Hanım veya diğer takip eden arkadaşlardan Allah razı olsun.

Sayfalar bazen çok hızlı ilerliyor ve insanın her birini okuması da mümkün olmuyor.
Ben kendimce bu konuda bir çizelge yapılmasının, takip eden arkadaşların işini bir parça da olsa kolaylaştırabileceğini düşünüyorum.

Kendimce basit bir örnek çıkarttım. Ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ama artılarıyla eksileriyle üzerinde çalışılabilir ve sizlerin varsa daha iyi fikirleriyle geliştirilebilir veya daha farklı birşeyler yapılabilir. Aşağıya ekleyeyim en azından bir değerlendirme yaparsınız veya duaların takibini yapan arkadaşlar kendi açılarından bir değerlendirme yaparlar zaten müsbet veya menfii.

[TABLE="width: 415"]
[TR]
[TD="class: xl131, width: 554, bgcolor: transparent, colspan: 5"]Ö R N E K T İ R[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl114, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl130, bgcolor: transparent, colspan: 2"]11.01.2003 tarihli dua listesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl116, bgcolor: transparent, align: center"]Esma için[/TD]
[TD="class: xl116, bgcolor: transparent, align: center"]seyyan için [/TD]
[TD="class: xl116, bgcolor: transparent, align: center"]ayşe için[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl136, bgcolor: transparent"]Okuyacak Kişiler[/TD]
[TD="class: xl137, width: 95, bgcolor: transparent, align: center"]Yasin-i
Şerif
[/TD]
[TD="class: xl137, width: 95, bgcolor: transparent, align: center"]Ayet-el
Kürsi
[/TD]
[TD="class: xl137, width: 95, bgcolor: transparent, align: center"]Meryem
Suresi
[/TD]
[TD="class: xl138, bgcolor: transparent, align: center"]Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl133, bgcolor: transparent"]canndann[/TD]
[TD="class: xl134, bgcolor: transparent"] 3 [/TD]
[TD="class: xl134, bgcolor: transparent"] 20[/TD]
[TD="class: xl134, bgcolor: transparent"] 2[/TD]
[TD="class: xl135, bgcolor: transparent"] 50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl117, bgcolor: transparent"]hayalot[/TD]
[TD="class: xl120, bgcolor: transparent"] 2[/TD]
[TD="class: xl120, bgcolor: transparent"] 30[/TD]
[TD="class: xl120, bgcolor: transparent"] 1[/TD]
[TD="class: xl121, bgcolor: transparent"] 75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl117, bgcolor: transparent"]ayşe[/TD]
[TD="class: xl118, bgcolor: transparent"] 3[/TD]
[TD="class: xl118, bgcolor: transparent"] 15[/TD]
[TD="class: xl118, bgcolor: transparent"] 3[/TD]
[TD="class: xl119, bgcolor: transparent"] 25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl117, bgcolor: transparent"]seyyan [/TD]
[TD="class: xl120, bgcolor: transparent"] 20[/TD]
[TD="class: xl121, bgcolor: transparent"] 50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl122, bgcolor: transparent"]bahar [/TD]
[TD="class: xl123, bgcolor: transparent"] 2[/TD]
[TD="class: xl123, bgcolor: transparent"] 30[/TD]
[TD="class: xl123, bgcolor: transparent"] 2[/TD]
[TD="class: xl124, bgcolor: transparent"] 50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl114, bgcolor: transparent"]
Okunan sayılar renklendirilir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl125, bgcolor: transparent"]Toplam okunacak :[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 12[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 115[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 10[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl127, bgcolor: transparent"]Toplam okunan :[/TD]
[TD="class: xl128, bgcolor: transparent"] 4[/TD]
[TD="class: xl128, bgcolor: transparent"] 50[/TD]
[TD="class: xl128, bgcolor: transparent"] 3[/TD]
[TD="class: xl128, bgcolor: transparent"] 125[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl129, bgcolor: transparent"]Toplam eksik : [/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 8[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 65[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 7[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 125[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl132, width: 554, bgcolor: transparent, colspan: 5"]Örneğin;

Secde dualarındaki gibi ek bilgilere yer verilmesi gerekiyorsa, onlar da buraya alta ibare olarak yazılabilir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl114, bgcolor: transparent, colspan: 5"]Duaların bağışlanmasına yakın, son sayılar da diyelim ki; Çarşamba günü akşamından[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl114, bgcolor: transparent, colspan: 4"]belirlenerek, toplamdaki eksikler bu defa aşağıdaki gibi bir tabloda takip edilebilir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl130, bgcolor: transparent, colspan: 4"]11.01.2003 tarihli listeye göre tamamlanması gereken dualar.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl115, bgcolor: transparent, align: center"][/TD]
[TD="class: xl116, bgcolor: transparent, align: center"]seyyan için [/TD]
[TD="class: xl116, bgcolor: transparent, align: center"]ayşe için[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl136, bgcolor: transparent"]Okuyan kişiler [/TD]
[TD="class: xl137, width: 95, bgcolor: transparent, align: center"]Yasin-i
Şerif
[/TD]
[TD="class: xl137, width: 95, bgcolor: transparent, align: center"]Ayet-el
Kürsi
[/TD]
[TD="class: xl137, width: 95, bgcolor: transparent, align: center"]Meryem
Suresi
[/TD]
[TD="class: xl138, bgcolor: transparent, align: center"]Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl139, bgcolor: transparent, align: center"]Toplam eksik dua sayısı[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 8[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 65[/TD]
[TD="class: xl126, bgcolor: transparent"] 7[/TD]
[TD="class: xl140, bgcolor: transparent"] 125[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl117, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl120, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl121, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl118, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl119, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl121, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl122, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl123, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl124, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl114, bgcolor: transparent, colspan: 3"]Ve bu defa artık sadece bu listeden takip edilmeye başlanır ve okuyanlar alta ilave edilerek sayı tamamlanır.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl114, bgcolor: transparent, colspan: 5"]Çünkü; gerek kendi eksiklerini tamamlayanlar, gerekse eksikleri fazladan okuyacak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl114, bgcolor: transparent, colspan: 5"]olanların artık direk bu listeden takibi daha pratik ve daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba Candan ablacığım ellerine sağlık düşünüp çizelge yapmışsın bunu düşünmen bile yeterli:16::34:
Bu arada unutmadan; yeni okunacak listede sanırım benim için de okunacağı yazılmış.

Çok sağolun, eksik olmayın. Teşekkür ediyorum.

Benim aranıza katılma nedenim, diğer pek çok başlığı olduğu gibi, bu başlığı da forum takipte gözüme ilişmesi sonucu tesadüfen farketmem oldu.

Başlıkta da belirtilen niyetle, ben de bir nefescik de olsa katkım olur mu acaba düşüncesiyle dualarınıza katılmak istedim ve beni de aranıza aldınız.

Şimdi müsaade ederseniz; ben kendi sıramı can-ı gönülden ve rızaen bir sonraki arkadaşınıza vermek istiyorum.

Olabildiğince bu listedeki evlat sahibi olmak isteyenler için okunan duaların tekrarının fazla olmasını istiyorum.

Sizler de bana okunacak dualar yerine, hepiniz birer Allah razı olsun derseniz, ne mutlu bana. Yüce Allah yürekten yapılan her bir duayı kabul eder, geri çevirmez mutlaka. Buna kayıtsız şartsız inanıyorum ve sizler için de sakıncası yoksa, benim adıma bir sonra kim geliyorsa o kişinin adını yazabilir ve dualarımızı O nun muradı için okuyabiliriz. Eğer kabul ederseniz sevinirim.

Herkese hayırlı geceler olsun, herkes güzel ve aydınlık sabahlara uyansın, tüm dualar hayırlısıyla tez zamanda kabul görsün inşallah.

Sevgimle
Abla arkadaşlarında dediği gibi benimde gönlüm razı değil.Sonuçta hepimizin ayrı sıkıntısı derdi vardır.Sen nasıl düşünüp bizler için çocuğun olduğu halde dua ediyorsan bizlerde senin için dua etmek isteriz.Şahsen bu benim fikrim:34::16:
Çabuk sütlerinizi içip yatın, ne işiniz var sizin bu saatte hala buralarda? :20: :9::9::9:

Tencere dibin kara, seninki benden kara... :9:

Esmacığım iyi geceler olsun ablacığım.

Evet Seyhancığım, aynı anda yazmışız her ikimiz de birbirimize.

Bahar görüşme için birşeyler yazmış. Ama Perlonore ya da artık duru'nun telefonu yok bende, sizlerde var mıdır bilemiyorum.

Siz nasıl ayarlarsanız, ben uyum sağlamaya çalışırım o zaman için.
Perlonerenin telefonu yok bende buradan iletişime geçerse bizimle buluşma kararı alınabilir:34:
tam yatacaktım ki son bir kez bakayım dedim topiğe.birde ne göreyim!!!!!!candan ablam burada.e bir hatırını sormadan yatmayayım dedimdi.buluşmaya gelince herkes topu birbirine atıyor.biz görüştüydük gerçi ama:9::9:diğer arkadaşlarımıda tanımak istiyorum.galiba bu işi bahar halledecek.
Hallederim canım seve seve :1::10::34:
:nazar:Rabbimin izniyle hamileyim canim bugun 6+1 gunluk oldu Rabbim isteyen herkese versin insallah....:16:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::49:
Canlarım bu hafta meryem suresini okumasak ve sadece bu hafta için yasin okuyacağımız kişileri 3 e çıkarsak.Çünkü nekadarzor arkadaşımız yazmıştı bir mahzuru yoksa beni öne alabilir misiniz diye hatırlıyor musunuz?Çoğumuz benim için sakıncası yok demişti.Eğer herkes kabul ediyorsa bu hafta ki okunacak dualar ona da bağışlansın.Okuyamayan olursa seve seve yardım ederim
Tabiki canım ne demek farketmez benim için seve seve okurum:34:
Bu hafta ki dualar tamamlandı çok şükür Allah bütün okuyanlardan dua edenlerden razı olsun Rabbim hiç birinizi zorda bırakmasın ne diliyorsanız Yüce Mevlam hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sendende Allah razı olsun canım amin inşllh:16:
Amin canım,Rabbim raz olsun,ekledim listeme adını...Rabbimde Cennete girip Cemalini görenlere eklesin okuyan okumayan herkesi.. :16:

Perlonere canım sensin dimi :38: Uygun benim içinde canım,haftaya okuyunca bana mesaj atar mısın canım,senide ekliyim listeme.Çok teşekkür ederim,Rabbim razı olsun..:16:

Ayşecim Allah razı olsun,Rabbim bebeğinide senide korusun,hayırlı uzun ömür versin :16:

Canım benimde adetlerim düzensiz.İlk yaptığım zaman,adetliyken içmeye başlamıştım,kaçıncı gündü hatırlamıyorum inan.Fakat sabah,akşam aç karına içmiştim.Faydasınıda gördüm adetlerim 2-3 boyunca düzene girdi.Bazılarında çamur gibi akıntılar olmuş,bende olmadı.Sanırım iltihap falan yok demekki bende,oyüzden olmadı......Bugün adetimin kaçıncı günü bilmiyorum,önce leke şeklinde oldu hep,sonra düzeldi gibi derken,şimdi yine leke gibi oluyor ama sık şekilde,anlamadım gitti.Bugün başlıyacaktım unuttum.....Kaçıncı günündesin bilmiyorum ama başla bence,sonuçta düzensiz adetlerimiz.İnşaallah görürsün faydasını canım....

Allah razı olsun Emacım,ekledim senide.Seni görmek beni mutlu ediyor,teşekkür ederim canım :16:

Ve aleykümselam canım,hayırlı Cumalar.... :16:

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız,Rabbim kolaylıklar versin....

Çoook teşekkür ederim,ekledim listeme ismini Rabbim razı olsun :16:

Canım doktorunla görüştün mü,ara bakalım yada vakit kaybetmeden git hemen.Stres yapma sakın,Rabbim meleğinide senide korusun,dualarım seninlee canım :nazar: :38:

Amin...Canımsın çok teşekkür ederim,Rabbimde sizin gönlünüze göre versin :nazar:
Anladım canım çok sağol inşallah sende faydasını görürsün.denerim olmazsa şuan hayıt suyunu kullanıyorum çok karıştırmaktan korkuyorum:31:
Arkadaşlar neye karar verirse bende uyarım.Özellikle ben bu hafta 3 kişiye okunmasını istiyorum.Nekadarzor arkadaşımız için.Herkesin kabul edeceğine adım gibi eminim çünkü özenle seçilmiş insanlar var burda buna yürekten inanıyorum Allah hepinizden razı olsun

Sendende razı olsun canım.

Dün yazmıştım ama bakıyorum hiçbirinizin oralı olmadınız:20::20::20::20: Tekrarlıyorum
Arkadaşlar bi tanıdığım oğluna 500 yasin okutuyo kadıncağız çok çaresiz durumda oğluma dua edin dio sizden ricam eğer içinizde okuyabilecek olan varsa bana bi haber versin.Çocuğun ismide Serkan. Allah sizinde gönlünüzde ne varsa nasip etsin inşallah
Yazacaklarıma burda dua İle son vermek istiyorum :1::1:
Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı zmanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda bolca sabırlar versin inşallah...hamile olanlarımıza da hayırlı kolay doğumlar ve hayırlı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin AMİNNNNNNN

bende okurum ecrin

kızma yav :18::18::18: :1::1::1::1::1::1::1::27::6:

kizlar ben tup bebek yaptiriyorumya igne vurunuyorum simdi 14 gun oldu normalde simdiye kadar gornal-f baslamistim,ama bu igneye adetten sonra baslaniyor,ama benim adetim daha gelmedi,kagverengi lekelerim oldu cok az simdi bisey yok yine,sorum su tup bebek yaptiranlar da oldumu boyle gecikmeler,lekelenmeler,tahminim igneden oluyor.gunum iki gun gecti,normalde 2 gun once olurum,gecen ay 5 gun once oldum,ne oluyo bana?hic gununu sapmazdi,bir bilgisi olan varmi?aslinda doktoru ariycaktim ama inanin siz doktordan daha bilirsiniz bence,o yuzden aramadim

Selamun aleykum arkadaşlarım
ben dr dan geldım sukur dr ıyı dedı keseyı gorduk ufacık bı bebeğim var..
Rabbım hepinize nasıp etsın ıns..
Ama yenı lısteyle ılgılenen olmamıs uzuldum buna..ınanın suan ben eşimden gızlı gırdım uyuyo..
Hemen cıkacagım bu haafta lısteden meryem suresını cıkaralım diğer duaları candan abla raınsu ve nekadarzor ıçın okuyalım
ama lutfen bırı lısteyle ılgılensın

Kendı lıstene 8 yasın ekledınmı arkadaslarım okuyacak oncekı sayfalarda gormemıs olabılırsın dıye tekrar yazdım

Selamun aleykum arkadaşlarım
Ama yenı lısteyle ılgılenen olmamıs uzuldum buna..ınanın suan ben eşimden gızlı gırdım uyuyo..
Hemen cıkacagım bu haafta lısteden meryem suresını cıkaralım diğer duaları candan abla raınsu ve nekadarzor ıçın okuyalım

Arkadasının oğlu ıcın 1 yasın okurum canm

Canımm ne güzel bebişin büyüyo Allah sağlık versin korusun ikinizide inşallah
Listeyle ilgileniyoruz sen merak etme o zman Meryem suresini çıkaralım bizde öle düşünmüştük sen düşünme hallederiz biz
Yasin için de çok teşekkür ederim Allahım evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :16::16::16::16: Kendine iyi bak

selamun aleykum arkadaşlarım

ayşecim çok sevindim hayırlı olsun:46::46::46:
Listeyle ilgilenmek isterim ama birisi daha yardımcı olabilirse çünkü çok sık giremiyorum nete

Canım ıns bısey olmayacak ıcını ferah tut ıyı seyler dusun ona dua et hep bolbol ayet el kursı oku rabbım sıze bağışlasın
ve devamlı dınlen ..

ayşecim çok sevindim hayırlı olsun:46::46::46:
Listeyle ilgilenmek isterim ama birisi daha yardımcı olabilirse çünkü çok sık giremiyorum nete

allah razı olsun..darısı basına ıns..
Canım o zaman sen lısteyı yaparmısın sımdı..mutlaka yardımcı olacak arkadaşlarımız cıkacaktır..bende gırdıgım zaman okuyan olursa eklemeler yapacağım..
Lıstemızden meryem suresı çıkarılacak..
Bıde bazı arkadaşlar lısteden cıkarılacak
lıvpe--asenat--mausı--selınım
lısteye yenı katılmak ısteyen bı arkadas var onun adını unuttum bakayım sımdı bıde o eklenecek

canımm ne güzel bebişin büyüyo allah sağlık versin korusun ikinizide inşallah
listeyle ilgileniyoruz sen merak etme o zman meryem suresini çıkaralım bizde öle düşünmüştük sen düşünme hallederiz biz
yasin için de çok teşekkür ederim allahım evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :16::16::16::16: Kendine iyi bak

canım allah razı olsun rabbım sana da nasıp etsın ıns..
Duru arkadaşımıza sende yardımcı olursan daha kolay olur tabıkı bende gırdığımde ılgıleneeğim..
Az önce eşim uyandı kafasını kaldırıp bana baktı gerı uyudu sence uyanınca hatırlarmı:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Canım o zaman sen lısteyı yaparmısın sımdı..mutlaka yardımcı olacak arkadaşlarımız cıkacaktır..bende gırdıgım zaman okuyan olursa eklemeler yapacağım..
lısteye yenı katılmak ısteyen bı arkadas var onun adını unuttum bakayım sımdı bıde o eklenecek

Canım bende yardımcı olurum ben pazar günleri çok sık değil ama diğer günler hep burdayımm :1::1::1: seve seve yardım ederimmm:16::16:

allah razı olsun canım
ben şimdi çıkıcam sen bana ister özelden msj at olurmu akşama yada en geç yarın liste hazırlarım senide ekleyeyim değilmi bide bağışlamayı da yaparsın demi

canım allah razı olsun rabbım sana da nasıp etsın ıns..
Duru arkadaşımıza sende yardımcı olursan daha kolay olur tabıkı bende gırdığımde ılgıleneeğim..
Az önce eşim uyandı kafasını kaldırıp bana baktı gerı uyudu sence uyanınca hatırlarmı:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Yazdıktan sonra okudum valla sen benden önce davranmışsın tabiki yardım ederim seve seve umarım kocan rüya gördüğünü sanır :1::1::1:

Back
X