Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım.olsun sen yine yapman gerekeni yapıyosun zaten.ben baba kelimesinin b sini duysam ağlıyorum.babamı kaybettim.1.5 sene önce.o benim herşeyimdi.arkadaşım dert ortağım.hala alışamadım yokluğuna.o yüzden kızsan da o senin baban canım.eminim zordur seninde yaşadıkların.ki bildiğim kadarıyla çok zor şeyler geçirdin.o yüzden bol bol sabır versin Rabbim sana.her tünelin bir çıkışı vardır.Rabbim sana güzel mutlu huzurlu bir yuva ve sevimli sevimli bebişler versin inş.![]()
evet canım.olsun sen yine yapman gerekeni yapıyosun zaten.ben baba kelimesinin b sini duysam ağlıyorum.babamı kaybettim.1.5 sene önce.o benim herşeyimdi.arkadaşım dert ortağım.hala alışamadım yokluğuna.o yüzden kızsan da o senin baban canım.eminim zordur seninde yaşadıkların.ki bildiğim kadarıyla çok zor şeyler geçirdin.o yüzden bol bol sabır versin Rabbim sana.her tünelin bir çıkışı vardır.Rabbim sana güzel mutlu huzurlu bir yuva ve sevimli sevimli bebişler versin inş.![]()
Başın sağolsun canım,Rabbim babanın mekanını Cennet etsin,Rahmetiyle muamele etsin..
İnşaallah eşinde hayırlı bir baba,sende hayırlı bir anne olursun,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip en kısa zamanda![]()
Canım eşim de okuyacak bir yasin.benden 2 oldu.eğer olursa bilgi veririm.
amin inş canım Allah hiç birinizin kucağını boş bırakmasın inş. Önce sizlere sonra banada nasip eder inş Rabbim. Allah razı olsun.
yaşadıklarım mı, burda yazdıklarım herhalde 10 da sadece 1 i olur.insanın hatırlamadık istedikleri varya öyle herbiri malesef.geçmiş geçmişte kaldı geçmiş oldu diyorum sadece olanlara yaşananlara. geleceğim iyi olsun diye en azından huzurlu olim diye çabalıyorum.
babana Allah rahmet eylesin canım, mekanı Cennet olsun inş. benimde annem yok 13 sene olcak. yapacağımız tek şey onlara dua etmek öyle yap canım.
eksik her zaman eksik kalıyor içinde başka bişey tamamlanmıyor buna inanıyorum.Elden bişi gelmez. Takdir Allah ın dır. O da böyle uygun görmüş demekki.
bazen hayatta bişeyleri sorgulamamak, yok saymak daha kolay oluyor.
işte babamın davranışları içinde bunu yapıyorum yapcak bişi yok.
kötü baba asla değildi, ama herkes gibi eksikleri çoktu. en önemliside sevdiğini hiç hissedemedim, hala da hissetmekde zorlanırım sevgisini.
sadece seviyodur canım evlat sevmezmi diyerek yaşıyorum. canı sağolsunda varsın göstermesin sevgisini.
kabullendim artık ben, böylesi daha kolay geldi.![]()
Allah senden razı olsun canım hepimizden razı olsun.ben 500 yasin okuttuydum.5 sene önce falandı sanırım.ama yeniden okutursam eğer haber veririm canım.şu sizinkileri bir bitirmeye çalışalım inş hepberaber de.ben vakıfta falan da söyleyebilirsem haber veririm.bir arkadaş daha vardı asbelove miydi okutan.onada okuduydum ama ikinize vakıfta da söyliyeyim.bildiririm.Ay canım benim ya çok teşekkür ederim,senden de eşinden de Rabbim razi olsun,ekliyorum ikinci defa isminizi....
Sende başlatırsan bizde katılırız eşimle sizin için okumaya.
Okuduklarımız boşa değil inşaallah....Rabbim istediğimizden de çok daha hayırlı bir evlat verecek bize ki,daha çok dua etmemize sebep yaratıyor,hayırda yarışmamıza vesile oluyorHamdolsun alemlerin Rabbine
![]()
Canım sen ne hayırlı bir evlatsın
Allahın rızası ana-babanın rızasındadır.Sen babana merhametinle bakıyorsun,onun rızasını alıyorsun.İnşaallah Allahında rızası seninle canım..
Rabbim yaşadıklarının ve yaptıklarının mükafatı olarak,sana çoook hayırlı,Allah korkusu olan,İslam'ı yaşayan ve yaşatan,seni çok seven kıymetini bilecek hayırlı bir insan çıkartsın karşına,hayırlı sağlıklı bebişleriniz olsun,mutluluk huzur ve saygı eksik olmasın yuvandan.![]()
canlarım ya amin Allah razı olsun canım. Allah ım hepimize hayatta hep hayırlar versin inş. hepimizi hayırlar ile karşılaştırsın inş.
yapcak bişi yok ya hayat bu işte bazen iyi bazen kötü, iyi günleri bekliyomrum sabırla
Ama bu süreçte çok samimi söylüyorum gerçekten, tek yanımda olan ve tek sahip çıkan her daim sadece Allah oldu. yani yaşadıklarıma bakınca bunu gerçekten görüyorum
Annem sahipsizin sahibi Allah dır derdi hep. gerçekten de öyleymiş.
bu nedenle kimseden beklentyim yok Allah ım yanımda ve yardımcım olsun bu yeter bana.
kızlar suanda 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz var ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
750 ya varıs asbelove okudu
2 meryem suresı eslemlıva okuyacak
28 ayet el kursı okudum
gerıye -- 7 yasın--
hayalot yasın okuyacaktı sanırsam ama kactaneydı hatırlayamadım
Allah senden razı olsun canım hepimizden razı olsun.ben 500 yasin okuttuydum.5 sene önce falandı sanırım.ama yeniden okutursam eğer haber veririm canım.şu sizinkileri bir bitirmeye çalışalım inş hepberaber de.ben vakıfta falan da söyleyebilirsem haber veririm.bir arkadaş daha vardı asbelove miydi okutan.onada okuduydum ama ikinize vakıfta da söyliyeyim.bildiririm.
Aminnn kuzum aminnnn....
inş. herşey gönlünce olur bu hayatta.
Cümlemizden canım.Tamam okutursan haber ver mutlaka,eşimde bende okuruz canım seve seve...
Canım çok sağol ya,evet asbelove de okutuyor.Eğer vakıfta fazla kişi yoksa,sadece asbeloveye okutsan olur,öncelik onun olsun yani,onun benden fazla eksiği var.Önce onunki tamamlansın.Sanırım o benden daha fazla bekliyor bebeğini...Benim içinde okuyan olursa ayrıca,haberlerini bekliyorum canım.Çok teşekkür ederim,Rabbim ebeden razi olsun sendenRabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi
![]()
canlarım ya amin Allah razı olsun canım. Allah ım hepimize hayatta hep hayırlar versin inş. hepimizi hayırlar ile karşılaştırsın inş.
yapcak bişi yok ya hayat bu işte bazen iyi bazen kötü, iyi günleri bekliyomrum sabırla
Ama bu süreçte çok samimi söylüyorum gerçekten, tek yanımda olan ve tek sahip çıkan her daim sadece Allah oldu. yani yaşadıklarıma bakınca bunu gerçekten görüyorum
bu nedenle kimseden beklentyim yok Allah ım yanımda ve yardımcım olsun bu yeter bana.
Kızlar selammmmm
Ayşecim bu akşam okuyamam da yarın sabahtan okurum inşallah olur demi okuyunca da haber veririm
Canım çok fazla takip edemiyorum burayı ama asbelove ye okumuştum senin için de bir yasin okurum canım Allah izin verirse gerçek ismin ne adını söleyip dua ediyim :)
canım senin yasinlerin tamamlandımı.