Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Selamün aleyküm kızlar...Yeni bir hafta,yeni umutlar...İnşaallah bu hafta hepimiz için hayırlara vesile olur

Bugün çok geç uyudum,saat 5'ten sonra.Rüyamda burayı gördüm ne hikmetse,isim isim aranızdan bazılarını gördüm,liste gibiydi sanki,değişikti....Sabah 9'da uyandım huzurla,hemen rüyamı hatırladım ve şu şekilde yordum....Rabbim acaba rüyamda gördüğüm isimler,duasını kabul ettiğin isimler mi,dualarımızın kabul vakti yaklaştı inşaallah dedim....Sonra eşimle hazırlandık çıktık.Sabahtan öğleye kadar Kuran-ı Kerim okutmaya gidiyorum.Orda sürekli Ya Varis çekiyorum....Aklıma geldiniz.İsim isim saydım,hepinizi aklıma getirmeye çalıştım,unuttuklarımı da ilave ettim duama,hepimiz için dua ettim....Tarifi olmayan huzur var içimde...

Rabbim hepimizin yari yardımcısı olsun,duasını kabul ettikleri arasına kaydeylesin hepimizi...

canım yat dınlen ozaman ayyy emınım çok guzeldır bebeğinin kalp seslerını duyman canım rabbım hayırlısıyla sağlığıyla yavrunu kucağına almayı nasip eylesın

ay bende senın gıbı dusunuyorum hamılelıkte bol bol kur an okuyun bebeğiniz sakın olur derler elımden geldıgınce okuyorum sımdıden korkutuyo ya

Cnm cok sevindim senin adina rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

Krizantem canım birşey sormak istiyorum...Hamileydin ve kanamaların vardı dimi?Canım bu kanamaların ne zaman başladı?Devam ediyor mu hala,adet kanaması gibi mi?Şuan ne kadarlık hamilesin canım?

Ben hala adetliyim kızlar.Önceleri hep leke şeklindeydi.Sonra adet kanaması gibi olmaya başladı.Hala da devam ediyor.İki hafta oldu belkide.Sağ yanımdaki ağrıda hala devam ediyor ara ara.Anlamadım gitti.

Ya birde birşey sormak istiyorum,adetim bitince doktora gitsem,doktorlar düşük yapıp yapmadığını anlarlar mı acaba kızlar,bilen var mı :26:

canım allah razı olsun..senın durumun nasıl

bir kac gundur cok kotuydum zor gecirdim gunleri herkes ortadan konustu net birsey soyleyemediler ama cok sukur kalp atislarini gordum duymasamda yaramazim cok nazli olacak bir iki hafta dinlen dedi doktor gecermis kanamada sonra..Rabbim kimseye yasatmasin onu kaybetme dusuncesi cok kotu ama yinede hayirlisini versin yaradan...

ınsallah canım ya ınan bende cok ıstıuorm guzel haber vermeyı 1-2 gun daha dayancam öle gtcem canım kan testı yaptrcamm

caım allah razı olsun. 2 kez de ben rüyamda gördüm burdaki isimlerden ben de bu ay hamile kalacaklar diye yorum yapmıştım

canım duyduğuma göre düşük testi vardı.

caım allah razı olsun. 2 kez de ben rüyamda gördüm burdaki isimlerden ben de bu ay hamile kalacaklar diye yorum yapmıştım

canım duyduğuma göre düşük testi vardı.

Ayy inanmıyorum Muhat ya,Allahım hadi bakalım hayırlısı,vardır bir hikmet,baksana aynı isimli rüya görmüşüz Ayy erdik mi yoksa hehe Canım ben var mıydım listende peki

Düşük testi nasıl oluyo biliyo musun :26:

canım ben isim vermedim ama senin ismin ve ecrinin ismini gördüğüme çok eminim

canım çok sevındım çok sukur duyulmus .. Bende kalp atışı için cok heyecaanlıyım..aman hı kalkma yat dınlen senın dıkkat etmen gerekıyo rabbım korusun sızı

bu arada bi gün acile gitmiştim doktor kadının birine düşük yaptın mı dedi. kadın bilmediğini söyledi. doktorda hemşireye düşük testi yapın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…