allah razı olsun canım benım..esma oyun halısı gordunmu kk.de çocuklar ıcın
kizlar hastaneden geldim yine malesef benim kanama ayakta dolasirsam hemen basliyor ama sukurler olsun yumosum benimleymis piti piti kalbide atiyordu teyzelericok duygulandim ve ilk defa hamile gibi hissettim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dualarinizida eksik etmeyin lutfen iyiki varsiniz
Selamün aleyküm kızlar...Yeni bir hafta,yeni umutlar...İnşaallah bu hafta hepimiz için hayırlara vesile olur
Bugün çok geç uyudum,saat 5'ten sonra.Rüyamda burayı gördüm ne hikmetse,isim isim aranızdan bazılarını gördüm,liste gibiydi sanki,değişikti....Sabah 9'da uyandım huzurla,hemen rüyamı hatırladım ve şu şekilde yordum....Rabbim acaba rüyamda gördüğüm isimler,duasını kabul ettiğin isimler mi,dualarımızın kabul vakti yaklaştı inşaallah dedim....Sonra eşimle hazırlandık çıktık.Sabahtan öğleye kadar Kuran-ı Kerim okutmaya gidiyorum.Orda sürekli Ya Varis çekiyorum....Aklıma geldiniz.İsim isim saydım,hepinizi aklıma getirmeye çalıştım,unuttuklarımı da ilave ettim duama,hepimiz için dua ettim....Tarifi olmayan huzur var içimde...
Rabbim hepimizin yari yardımcısı olsun,duasını kabul ettikleri arasına kaydeylesin hepimizi...[/QUO
allah razı olsun canım kımlerın ısmı vardı ruyanda bakım :)
canım ben 600 tane yâ varis okudum
senin bebeğin nazlı olacağını biliyorduk ama yaramaz da olacakmış meğerse:d
test yaptır canım ya:d valla çok merak ettim:d 2 hamile daha olsa diyoz bu ay. Güzel haber senden gelse fena olmaz hani:)
kizlar hastaneden geldim yine malesef benim kanama ayakta dolasirsam hemen basliyor ama sukurler olsun yumosum benimleymis piti piti kalbide atiyordu teyzelericok duygulandim ve ilk defa hamile gibi hissettim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dualarinizida eksik etmeyin lutfen iyiki varsiniz
canım allah razı olsun..senın durumun nasıl
Selamün aleyküm kızlar...Yeni bir hafta,yeni umutlar...İnşaallah bu hafta hepimiz için hayırlara vesile olur
Bugün çok geç uyudum,saat 5'ten sonra.Rüyamda burayı gördüm ne hikmetse,isim isim aranızdan bazılarını gördüm,liste gibiydi sanki,değişikti....Sabah 9'da uyandım huzurla,hemen rüyamı hatırladım ve şu şekilde yordum....Rabbim acaba rüyamda gördüğüm isimler,duasını kabul ettiğin isimler mi,dualarımızın kabul vakti yaklaştı inşaallah dedim....Sonra eşimle hazırlandık çıktık.Sabahtan öğleye kadar Kuran-ı Kerim okutmaya gidiyorum.Orda sürekli Ya Varis çekiyorum....Aklıma geldiniz.İsim isim saydım,hepinizi aklıma getirmeye çalıştım,unuttuklarımı da ilave ettim duama,hepimiz için dua ettim....Tarifi olmayan huzur var içimde...
Rabbim hepimizin yari yardımcısı olsun,duasını kabul ettikleri arasına kaydeylesin hepimizi...[/QUO
allah razı olsun canım kımlerın ısmı vardı ruyanda bakım :)
Amin ecmain...Hatırlamıyorum güzelim inan,kendim var mıydım onu bari hatırlasaydımİnşaallah sen varmışsındır
canım ben 600 tane yâ varis okudum
senin bebeğin nazlı olacağını biliyorduk ama yaramaz da olacakmış meğerse
test yaptır canım yavalla çok merak ettim 2 hamile daha olsa diyoz bu ay. güzel haber senden gelse fena olmaz hani:)
caım allah razı olsun. 2 kez de ben rüyamda gördüm burdaki isimlerdenSelamün aleyküm kızlar...Yeni bir hafta,yeni umutlar...İnşaallah bu hafta hepimiz için hayırlara vesile olur
Rabbim hepimizin yari yardımcısı olsun,duasını kabul ettikleri arasına kaydeylesin hepimizi...
canım duyduğuma göre düşük testi vardı.Krizantem canım birşey sormak istiyorum...Hamileydin ve kanamaların vardı dimi?Canım bu kanamaların ne zaman başladı?Devam ediyor mu hala,adet kanaması gibi mi?Şuan ne kadarlık hamilesin canım?
Ben hala adetliyim kızlar.Önceleri hep leke şeklindeydi.Sonra adet kanaması gibi olmaya başladı.Hala da devam ediyor.İki hafta oldu belkide.Sağ yanımdaki ağrıda hala devam ediyor ara ara.Anlamadım gitti.
Ya birde birşey sormak istiyorum,adetim bitince doktora gitsem,doktorlar düşük yapıp yapmadığını anlarlar mı acaba kızlar,bilen var mı :26:
Amin ecmain...Hatırlamıyorum güzelim inan,kendim var mıydım onu bari hatırlasaydımİnşaallah sen varmışsındır
ınsallah hepımız varızdır ınsallah bende varımdır tabı
ya kız delırdınmı sen nasıl dayancan gıtseneeeeeınsallah canım ya ınan bende cok ıstıuorm guzel haber vermeyı 1-2 gun daha dayancam öle gtcem canım kan testı yaptrcamm
caım allah razı olsun. 2 kez de ben rüyamda gördüm burdaki isimlerdenben de bu ay hamile kalacaklar diye yorum yapmıştım
canım duyduğuma göre düşük testi vardı.
kk da gormedim cnm nasil guzelmi nerde bende bakim
ya kız delırdınmı sen nasıl dayancan gıtseneeeee
Ayy inanmıyorum Muhat ya,Allahım hadi bakalım hayırlısı,vardır bir hikmet,baksana aynı isimli rüya görmüşüzAyy erdik mi yoksa hehe Canım ben var mıydım listende peki
Düşük testi nasıl oluyo biliyo musun :26:
canım ben isim vermedimama senin ismin ve ecrinin ismini gördüğüme çok eminim
kizlar hastaneden geldim yine malesef benim kanama ayakta dolasirsam hemen basliyor ama sukurler olsun yumosum benimleymis piti piti kalbide atiyordu teyzeleriCok duygulandim ve ilk defa hamile gibi hissettim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dualarinizida eksik etmeyin lutfen iyiki varsiniz
Ayy inanmıyorum Muhat ya,Allahım hadi bakalım hayırlısı,vardır bir hikmet,baksana aynı isimli rüya görmüşüzAyy erdik mi yoksa hehe Canım ben var mıydım listende peki
Düşük testi nasıl oluyo biliyo musun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?