Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ayşecim çok gecmiş olsun. bebişinle sende Allaha emanet olun.
neden bukadar agrın oluyomus cnm sordunuzmu doktora

Son düzenleme:
ayşecim çok gecmiş olsun. Bebişinle sende allaha emanet olun.
Nekadar bukadar agrın oluyomus cnm sordunuzmu doktora

sağol canım üsütmussun dedı bagırsaklarda hareketlı o yuzden agrın oluyo . Kendıne dıkkat etmezsen enfeksıyon kaparsan yatış yapmak zorunda kalırız dedı .sen nasılsın

ay ınsallahhhhh surprzdır yaaa belirtilerin neler bakıım soyle bırazo agrılar ne zamandır devam edıo??

canım valla adetım 1 hafta gecıktığınde mıdem bulandı 1-2 sabah umursamadım pek.. sonra hep yanma yaptı mıdem hanı hem yemek yemek ıstıyorum hem yıyınce bulantı yapıyordu.. snra belım ağrımaya basladım bende adetlenıyom heralde dedım snra sol kasığım batmaya basladı bazen bıcak saplar gıbı oluştu ama fazla durmadan gectı.. buaralar belım ve kasığım ağrıo bıde karnımda tuhaf bı ağrı var adetlenemedığım ıcınde olabılır belkı bebişte olalır rabbım nasip ettıyse.. enson dunde annem börek yapmıs tereyağlıymıs fırını bı açtı ben dırek lavaboya

anaaammm git kız hemen yaptır su testı bee en azından suphen kalmasın!!negatfse bıle anıden adet olmaktan ıyıdır ogrenmek!!karın agrın adet agrısı gbı mı??bnm sureklı agrım olmustu oyle hafıf hafıf ama rahatsız edici...elınde tst varsa onuda yapabılırsın once??

karnımda gergınlık hıssedıyorum tuhafım canım ya sende nevardı belırtı olarak baska? Bende kanda baktırmayı duusnuyorum ama ayy belırsızlık çok zor umıtlenmekte ıstemıyorum

canım benım asırı bel agrısı ve kasık agrısı vardı hala da agrım var..bence sen agrıların sebebıyle acıle gıt ordan kan en gec 1 saate çıkıyo..idrar yapıp acabalarda kalma varsa vardır yoksa yoktr yapacak bısey yok ama ıns vardır

sağol canım üsütmussun dedı bagırsaklarda hareketlı o yuzden agrın oluyo . Kendıne dıkkat etmezsen enfeksıyon kaparsan yatış yapmak zorunda kalırız dedı .sen nasılsın

iyiyim cnm ben şükür.ayaklarını üşütme cnm benımde bıraz ayagım üşüsün hemen karnım agrımaya baslıyo. dıkkat et cnm kendıne

slm kızlar ıyısınız ınş.
yogunum cok gıremıyorum. yenı liste açıklandımı? bi haber edıverın öperım hepinizi sağlıcakla kalın

adet ağrısı gbı değıl canımm ıc gıcıklayıcı sankı o şekıll sankı bısı varda dustu dusecek elımde test yok canım yaptırsam kan testı yptırayım dıyorumm

haklısın canımm belırtılerımız benzıyor ınşllh vardır bebeğim ama yoksada durmak yok yola devam:)

adet ağrısı gbı değıl canımm ıc gıcıklayıcı sankı o şekıll sankı bısı varda dustu dusecek elımde test yok canım yaptırsam kan testı yptırayım dıyorumm
kız gıt yaptır hemen acilden hemen cıkıo sonuc nasıl durdun bu kadarhadı kos kosss dusunme oyle dustu duscek gbı seylerde

maşşşalllahhhhh kızlarrr topik dolmuşşş.........nasılsınız.görüşmeyelii...herşey gönlünüzce olsun... bol bol hamiş haberleri alacağımız bir hafta olması dileğiyle...

ııyı hamdolsun da ara ara sancım çok oluyo..dun gece acıldeydım
bağışlamayı tabıkı seve seve yaparm sen haber verırsın olurmu

gecmis olsun aysecim insallah bidaha yasamazsin...

canim bence de hemen test yaptir benim belirtilerde ayniydi

slm kızlar ıyısınız ınş.
yogunum cok gıremıyorum. yenı liste açıklandımı? bi haber edıverın öperım hepinizi sağlıcakla kalın

kizlar hastaneden geldim yine malesef benim kanama ayakta dolasirsam hemen basliyor ama sukurler olsun yumosum benimleymis piti piti kalbide atiyordu teyzeleri cok duygulandim ve ilk defa hamile gibi hissettim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dualarinizida eksik etmeyin lutfen iyiki varsiniz

cnm ben payıma düşen 3 yasini okudum
serkan içinde 1 adet yasin okudum
ESLEMLİVA cnm senın içinde 1 adet yasin okudum. rabbım kabul etsın dualarımızı inşallah.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim
Listeye ekledim canım

Kızlar kaçırdıklarım olabilir okumuşsanız ve eklemediyesem beni uyarın :)
Ayşecim canım hoşgeldin nasılsın?
canım ben 600 tane yâ varis okudum
senin bebeğin nazlı olacağını biliyorduk ama yaramaz da olacakmış meğerse

bende ıyımıyım bılmıyorum canım adetım tam 10gun gectı nerdeyse kasıklarım batıyor belım ağrıyo karnımdada tuhaf ağrı hıssedıyorum ama bıturlu test yapamıyorumm
test yaptır canım ya valla çok merak ettim 2 hamile daha olsa diyoz bu ay. güzel haber senden gelse fena olmaz hani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…