Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canim çok sevindim bin mde ikinci kiz yoldaKiz annesi oluyorum kizlarrrr
muhat cnm tebrikler cok sevindim seyyan da bebek bekliyormus hayirli ugurlu olsun Saglikla alin kucaginiza guzel annislerKiz annesi oluyorum kizlarrrr
Emaa nasılsın canim? Afacan nasilAmin inşallah.
Ewt darisi diger arkadaslara inşallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bulanti benimde coktu cnm ya soda biraz iyi geliodu bana gun asiri serum takiliodu o derece yaniCanim bulantim gene var.kestanesi bile korkarak yiyorum istifar ederken bogazim acimasin diye. Sipa şimdidenyordu beni:) cçok şükür mucizem geldi. Buna bin şükür elhamdülillah
Kiz annesi oluyorum kizlarrrr
Maşallah canim çok sevindim bin mde ikinci kiz yolda
Güzel yurekli arkadaslarim benim ömer eymen nim uc aylik oldu gunlerim dolu dolu geciyor yaradana nasil şükür etsem azdir o kadar tedavi bekleyis riskli hamilelik den sonra şükürler olsun dunya tatlisi bir oğlum oldu..rabbim isteyen herkese yasatsin bu tarifsiz duyguyu..
Emaa nasılsın canim? Afacan nasil
Oy maşallah Allah bağışladı canimOğlum bak gel diye diye kız mı cağırdın :) hayırlısıyla kucağına al prensesi insaallah canım.
AYŞECİM SENİN HAMİLELİK NASIL GİDİYOR. CİMCİME NASIL.
Gözün aydın canımmm. Kocaman öp ömer eymenimizi.
Evde net yok giremiyorum.Ama cok özledim sizleri.
Afacan buyudu masallah teyzesi 8 aylık oldu.
Çok öpüyoruz sizi.