Evlat Sahibi Olmak İçin

Canım çok sevindim RABBİM sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeni, vaktinde kucağına almayı nasip etsin aminnnnn

Yaa çok güzel bir haber
Sağlıkla büyüsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin

Bugün okumayan arkadaşımızın yerine de okudum ve dua grubumuz bitti herkesin eline diline sağlık
Maalesef ikidir okumayan, siteye girdiği halde geri dönüş yapıp mesajımıza cevap vermeyen arkadaşlarımız oluyor
Geçen defa da Tiniminimavihanim arkadaşımız okudu okumayanın yerine
Kul hakkıdır sonuçta sizleri de bilgilendirmek istedim. Biz okumayanların eksiklerini tamamladık artık gerisi onların vicdanına kalmış bir şey. Maalesef her grupta bu tarz olaylar çıkıyor
Neyse okuyanlardan Allah razı olsun Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa hayırlısıyla tez vakitte nasip eylesin

Âmin Allah razı olsun Allah tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah. Çok haklısınız, söylediklerimizin sorumluluğunu almak gerekiyor. Buraya bu sorumlulukla katıldık. Ha, insanlık hâlidir, hayatta her şey insan için, okumaya mani bir durum varsa da bilgi vermek gerekir. Tekrar Allah razı olsun.

Allah razı olsun okuyan herkesten. Sizinde Allah ne muradınız varsa versin vesile olduğunuz için

Catlak-kurabiye ve Tiniminimavihanim ellerinize yüreğinize sağlık teşekkür ederim kendi adıma bir dahaki sefere kesinliklekatılmak isterim

Ne kadar çok dikkat etsek de arada bu şekilde oluyor. Ağzına yüregine sağlık kurabiyem arkadaşın yerine okumuşsun Allah kabul etsin
İnşallah bir sonrakine böyle bir sıkıntı yaşamayalım. Herkesin güzel yüregine sağlık başka dualarda tekrardan buluşacağız

Kandil geçeli kaç gün oluyor keşke böyle şeyler olmasa. Ağzına saglık Allah kabul etsin

Çok teşekkür ederiz, Allah güzel kalple dua eden herkesin duasını kabul etsin

Merhaba sitede gezerken gördüm de acaba Kadir gecesi içinde böyle bir dua grubunuz olursa beni de dahil eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…