- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Tamam canim=) çok sag olasin Allah razı olsunTamam canım geldi mesajın yatsı namazını kıldım şimdi okuyacağım
Kuzum yine aynı şekilde kadir gecesi bu tüm dualar okunup listedeki arkadaşlara bağışlanıp bitecek mi eğer öyleyse katılayım
Yazın.. kurabiye
Sağol tiniminimben de katılabilir mıyım Catlak-kurabiye hamileyim sağlıkla kucagıma alma niyeti ile katılmak istiyorum ismim ayzelin
Katılırım kuzu
Katılırım bende @tiniminihaniim
Benide yazin beybi❤
Bnde katılmak isterim
Ne okucaksınız kuzum bende isterim bebeğim için. Ama ben okuyabilir miyim
Catlak-kurabiye sağlıkla kucağıma alabilmek, nasipli olsun niyetile katılmak istiyorum. İsmim Fatma Nur
Beni unuttunuz mu
Beni de ekle Tiniminim @tiniminihaniim❤
Kuzum ben de kadir gecesi için katılmak istiyorum hayırlısıyla yavrumu kucağıma almak niyetiyle
Ben de katılırım beybisi.
Katılayım ben yine canım
Katılırım ben de canım
Tamam bacım katıldım bendeCatlak-kurabiye
Ben hamişim bı sorun olmazsa okumaya çalışırım
Ben de katılıyorum ismim büşra
İsmim Elif
Katılırım tabi ki canım ismim Hatice
Ş
Şimdi gördüm canım duaları. Katılırım tabiki
Ben katilırım
Ben de katılmak isterim canım evlat sahibi olmak niyetiyle
Ben de katılmak istiyorum evlat sahibi olmak için. Beni de ekler misiniz? İsmim Rahime
Bende katılmak isterim
Kuzuuu tinnoş atmışta gördüm diğer grupta baktım adım var etiket gelmedi bana
Bende varım yine
Kuzumm ismim müge . Evlat sahibi için insallah
İsmim Merve.. Hayırlısıyla evlat sahibi olmak niyetim
Olur ben de katılırımmmm
Canım evlat sahibi olmak isteyen dua arkadaşlarım için ve kızımın hayırlı ömrü olmasi için katılabiliyor muyum birde dualari gündüz okuyabiliyor muyuz
Ben de isterim katılmak Allah razı olsun
Beni de ekler misin canımCatlak-kurabiye
Kübra adım. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak için.
Adım Nurseven. Evlat sahibi olmak için
Beni de ekleyin Arkadaslar, evimize bereket, yeni tesebbüs ettiğim işte rabbimizin yolumu acık etmesi,hayırlı bol bereket kazanc ihsan etmesi niyetiyle katılıyorum
Katılırım inşallah canısıııı çok sağol
Beni de ekler misin canim ismim ebru
Beni de ekler misin, ismim sinem
Bende okurum mutlaka kandilde de okumuştum Rabbim dualarımızı kabul etsin beni de ekleyebilirsiniz
Ben de katılmak istiyorum, ismim Demet
benide eklermisiniz Kadriye adım Allah c.c dan duam sağlıklı imanlı hayırlı evlat nasip etsin bana Aminnnnnn
Tamam varım canım bi kere okunup herkese bağışlanacak dimi tek tek kişiler için okunmayacak ona göre emin olayım
Ben her gün okunacak sandm o yüzden öyle yazmıştım tamam benide ekleyebilirsiniz listeye
Anladım canım.. duaları 1 defa okuyup tüm listeye bağış olucak.. bende sandım tek tek listeye okunacak.. nasıl yetiştiririm acaba dedim.... tamam ekleyin beni
Tamam canim benim sayende kadir gecesinde hiç boş durmiycazçok iyi oldu valla benide yaz
Catlak-kurabiye benide ekler misiniz, evlat sahibi olmak dileğiyle
Benide ekleyebilir misiniz ismim emine
Catlak-kurabiye balımmmm ben varım şimdi gördüm tinnoşa sordum kurabiye grubu kurmadı mı diyeeeee
Ekliymisimmm zatennnn çok sevindim
Aaa ben yeni gördüm canım okur bende okurum
Canımm beni de ekler misin? Adım Özge
yazmayı unutmuşum, ismim Kevser :)
Tinnim senînle herseye varim ben
Burdayim yine gardasim
Anladım canm yetiştiririm inşallah adım hilal nasıl isterseniz o şekilde ekleyin
Okurum kuzum
Okurum canım
Bende okurum cnmCatlak-kurabiye
Katılırım o zaman
Ben de katılmak isterim tekrardan
Bende okurum canim listeye ekler misin
Adım esra
Ben kurandan hatim sandim dua imis ben katılabilirim yer varsa inşallahCatlak-kurabiye
Dua dışında pek yetişemiyorum çünkü =/
@tiniminihaniim nickimin yanına Türkan kızı Aslı yazar mısınız?
İsmim Rabia canım yazabilirsinKızlar kusura bakmayın listemi düzenlemek için alıntı yaptım
Bu arada ismini belirtmek isteyen varsa ona göre listeye ekleyim
Ay hiç sorma bende olabilirim inşallah olmam ilaçları çarşambaya kadar kullansam olmam heralde bugün test günüm
Kızlar dua grubunu ilk açtığımda bakmıştım ben diyanetin sitesineAy hiç sorma bende olabilirim inşallah olmam ilaçları çarşambaya kadar kullansam olmam heralde bugün test günüm
Ozaman sıkıntı yok inşallah gerek kalmaz öyle biseyee :)Kızlar dua grubunu ilk açtığımda bakmıştım ben diyanetin sitesine
Türkçesinden dua niyetine okunabilir yazıyordu
Ama içinize sinmeyecekse bi tanıdığınız duaları okur. Sizde kadir gecesi isimlere niyetlerine göre bağış yapabilirsiniz
Kızlar kusura bakmayın listemi düzenlemek için alıntı yaptım
Canım benim ismimi de yazarsın. Niyetim oğlumun hayırlısı ile sağlıkla hastaneden taburcu olmasıKızlar kusura bakmayın listemi düzenlemek için alıntı yaptım
İsmim hivdaKızlar kusura bakmayın listemi düzenlemek için alıntı yaptım
Şükriye kızı Elif hayırlı evlat sahibi olmak niyetiyleKızlar kusura bakmayın listemi düzenlemek için alıntı yaptım
Catlak-kurabiye ekleyebilirsin canım Duygu ismim
İnşallah canımOzaman sıkıntı yok inşallah gerek kalmaz öyle biseyee :)
İsmim hivdaniyetimi biliyorsn zaten
Şükriye kızı Elif hayırlı evlat sahibi olmak niyetiyle
Bnde vardım hayırlısı ile evlat sahibi olmak için canım . Gülşen ARSLAN
Canım benim ismimi de yazarsın. Niyetim oğlumun hayırlısı ile sağlıkla hastaneden taburcu olması
Canım ismim Elif niyetim hayırlısı ile evlat sahibi olmak. Şimdiden teşekkür ederimKızlar kusura bakmayın listemi düzenlemek için alıntı yaptım
Tamam canım ekliyorum isminiCanım ismim Elif niyetim hayırlısı ile evlat sahibi olmak. Şimdiden teşekkür ederim
Tamam canımCatlak-kurabiye ismim Elif Niyetim hayirlica sagliklica evlat(lar) sahibi olmak .
Merve Kuzum ben adasKızlar kusura bakmayın listemi düzenlemek için alıntı yaptım