Evlat Sahibi Olmak İçin

Catlak-kurabiye Kuzummmm beni ekle listeye

Canım evlat sahibi olmak isteyen dua arkadaşlarım için ve kızımın hayırlı ömrü olmasi için katılabiliyor muyum birde dualari gündüz okuyabiliyor muyuz
Olur tabi ki canım aynen kandil günü gündüz de başlayabiliriz. Zaten gece başka ibadetler falan oluyor genelde gündüz okuyoruz. Yani o gün ne zaman müsait olursan listedeki arkadaşların niyetine tek tek bağışmala yapıyoruz ve tabi ki duana istediğin arkadaşlarını da ekleyebilirsin
Ben de isterim katılmak Allah razı olsun
Beni de ekler misin canım Catlak-kurabiye
Kübra adım. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak için.
Adım Nurseven. Evlat sahibi olmak için
Beni de ekleyin Arkadaslar, evimize bereket, yeni tesebbüs ettiğim işte rabbimizin yolumu acık etmesi,hayırlı bol bereket kazanc ihsan etmesi niyetiyle katılıyorum
Katılırım inşallah canısıııı çok sağol
Beni de ekler misin canim ismim ebru
Tamamdır canlar ekliyorum

Tamam canim beni de ekle ben hamile kalmak için arkadaşlarımdan çok dua aldım bende arkadaşlarıma okumak isterim

Ben de katılmak istiyorum, ismim Demet

benide eklermisiniz Kadriye adım Allah c.c dan duam sağlıklı imanlı hayırlı evlat nasip etsin bana Aminnnnnn

liste uzunmu.. ben çalışıyorum. akşam yapıcam okumaları.. hangi dualar acaba
Canım yarım saat sürüyor dualar nerdeyse adetleri yazıyor zaten listemiz şuan güncel değil kapanmadı bir seferlik okuyup listede adı geçen arkadaşlara niyetlerine okuyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…