- 8 Nisan 2013
- 2.142
- 1.984
Allahım bizede gostersn o güzel mutlu gunleri inş. Allahım bebeğini korusun hayrlı olsun cnmArkadaslar dben yeni anne oldum bu sabah hepiniz icin duami ettim Allah gonlunuze gore versin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım bizede gostersn o güzel mutlu gunleri inş. Allahım bebeğini korusun hayrlı olsun cnmArkadaslar dben yeni anne oldum bu sabah hepiniz icin duami ettim Allah gonlunuze gore versin insallah
Allah razi olsun canimAllahım bizede gostersn o güzel mutlu gunleri inş. Allahım bebeğini korusun hayrlı olsun cnm
Güncel listemiz;
1. vkt (Nalan) ********** Okudu
2. dnzderya ********** Okudu
3. mini87
4. Cilekkokusu12345 ********* Okudu
5. edacimm (Aysun) ******** Okudu
6. Patronicee (Meltem) ****** Okudu..
7. yumiti
8. J jasminej (Selin) ****** Okudu
9. Tubdur32 ******** Okudu
10. Cry- (Amine) ********* Okudu
11. esimaa (Melike) ******* Okudu...
12. nazah35 ******* Okudu
13. beyaz_gelincik01 ******* Okudu
14. derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090 ********** Okudu
16. eniseeeemmm ******** Okudu
17. Z Zeroselo (Zehra) ******* Okudu...
18. D Duambelli ****** Okudu
19. @haci maci mokkey ********* Okudu
20. azap_cicegi (Dilek) ********* Okudu
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...
Kızlar bugün eşim tahlil verdi ameliyat sonrasi değerlerimiz yükselmiş 3ay oldu ameliyat olalı ama 3ay icinde bekledigimizden daha iyi yukselmis rabbim büyük o ne dilerse o olur .insallh hepimiz guzel haberler aliriz ...Ellerine saglik canim...
Cok sagol canim amin inşallah allah bebegini size bagislasin hayırlı evlat olmayi nasip etsin .Arkadaslar dben yeni anne oldum bu sabah hepiniz icin duami ettim Allah gonlunuze gore versin insallah
Amin kuzum Allah olmayanlara da en hayirlisini en hayirli zamanda versin insallah dualarim sizinleCok sagol canim amin inşallah allah bebegini size bagislasin hayırlı evlat olmayi nasip etsin .
Hmmm ben bilmiyordum duamiz kabul olsunda erkek.kiz ne farkeder saglikli olduktan sonraKizlar bu dua erkek bebek icin bunu biliyormusunuz
yaa öylemiymiş?Kizlar bu dua erkek bebek icin bunu biliyormusunuz