- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
Canim okudum ama bu aralar rahatsizim ve birkc grupta oldugum icin bazen bildirim gelmedi ginde yazmiyor umBugün ennson 10 da olmuş canım katılmayanlar silinsim lütfen bu şekilde haksızlık oluyor ki kaldıki biz ona okumuştuk
Okudum Allah kabul etsin insallahyumiti arkadaşımız için 17/11/2015 tarihinde okuyoruz allah kabul etsin
"RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN "
.. allah kabul etsin inş...
Güncel listemiz;
1.vkt (Nalan) ******okudu
2.dnzderya ******
3.mini87 okudu
4.Cilekkokusu12345 *****
5.edacimm (Aysun)
6.Patronicee (Meltem) ****
7.yumiti ********
8. J jasminej (Selin) ******
9.Tubdur32
10.Cry- (Amine)
11.esimaa (Melike)******
12.nazah35
13.beyaz_gelincik01 *******
14.derinruzgar (Martı)
15. M meleek9090
16.eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra) ******
18. D Duambelli ****
19.kimsinnsen ****okudu
20.azap_cicegi (Dilek) ****okudu
******* Listemiz kişi alımınakapalıdır.
Okudum canim ben kusra bakmayin yazamamisimArkadaşlar Güncel listemiz,
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
16.11.2015Patronicee (meltem) arkadaşımız için okuyoruz.(atladığım varsa arkadaşlar bildirin lütfen. ben meltem arkadaşımızın listesini de bir toparlamak istedim)
1.vkt (Nalan) ****** Okudu
2.dnzderya ****** Okudu
3.mini87 ******** Okudu
4.Cilekkokusu12345
5.edacimm (Aysun) ****** Okudu
6.Patronicee (Meltem) ***** Okudu
7.yumiti ******** Okudu
8. J jasminej (Selin) ******* Okudu
9.Tubdur32 ******** Okudu
10.Cry- (Amine) ***** Okudu
11.esimaa (Melike) ****** Okudu
12.nazah35 ****** Okudu
13.beyaz_gelincik01 ******* okudu
14.derinruzgar (Martı) ******* okudu
15. M meleek9090 ******* Okudu
16.eniseeeemmm
17. Z Zeroselo (Zehra) ******* Okudu
18. D Duambelli ******** Okudu
19.kimsinnsen ****** Okudu
20.azap_cicegi (Dilek) ******** Okudu
******* Listemiz kişi alımına kapalıdır...
******* Benim yaptığım kontroldeCilekkokusu12345 ve @eniseeemmm arkadaşlarımız okumadı görünüyor.
Canım yanlış anlama sadece konu açılmışken söyledim çünkü çoğu grup da bu olayı yaşıyoruz bu da hoş olmuyor okuduğumuz kişi çıkıyo o zaman haksızlık oluyo ya Sonlardaki kişi bazılarına okumuyor dönüşde yapmıyor o öyle kalıyor sonra tekrar devam ediyo o duaya katılmadığı kişilerde ona sırasında dua ediyor buda halsızlık oluyo o yüzden dedimCanim okudum ama bu aralar rahatsizim ve birkc grupta oldugum icin bazen bildirim gelmedi ginde yazmiyor um
En son dun bildirim yapmisimedacimm icin okum
Yok canim yanlis anlamadım dogru cok oluyor terkediyolar ama hakk geciyor biz istedigimiz kadar okumus da olsak allah kabul edermiCanım yanlış anlama sadece konu açılmışken söyledim çünkü çoğu grup da bu olayı yaşıyoruz bu da hoş olmuyor okuduğumuz kişi çıkıyo o zaman haksızlık oluyo ya Sonlardaki kişi bazılarına okumuyor dönüşde yapmıyor o öyle kalıyor sonra tekrar devam ediyo o duaya katılmadığı kişilerde ona sırasında dua ediyor buda halsızlık oluyo o yüzden dedim
Yok canim yanlis anlamadım dogru cok oluyor terkediyolar ama hakk geciyor biz istedigimiz kadar okumus da olsak allah kabul edermi
canım okuduğunu yazmıştı, rahatsızmış biraz ve takip edememişCilekkokusu12345 bugün ku dualarını okudun mu
canım bugün
canım afedersin, 1 gün önden gidiyormuşsun yeni gördüm dier okumalarını :)canım bugünyumiti nin sırasıydı.. yanlışlıkla mı yazdın yada yarının okumasını bugünden mi yaptın :) bilgilendirirsen sevinirim
Evet okudum canimCilekkokusu12345 bugün ku dualarını okudun mu