canım teşekkür ederim.bugün daha iyiyim çok şükür, soğuk terlemelerim azaldı ama mide bölgem hala ağrıyor.. geçecek inş sadece halsizlik fenacanım çokk gecmiş olsun iyisidir inşş şimdi
bacım çokk gecmiş olsn dikat et kendine canımm ıhlamur içsen migdene iyi gelircanım teşekkür ederim.bugün daha iyiyim çok şükür, soğuk terlemelerim azaldı ama mide bölgem hala ağrıyor.. geçecek inş sadece halsizlik fena
sen nerdesin ki yakınsan gelirim yardım ederim bacımaıhlamur içemediğim tek şeybir de yakınımda kimsem yok gelip bana en azından bir çorba yapıcak.. ilk kez bu kadar ihtiyacım oldu canım ya birilerine..toparlanıcam inş en kısa zamanda
evet canım, senin için okunacak, listeni başlattımBugün benim için okunacak de mi ark
tühh uzakmışsn ben ank yakın olsaydın gelirdim bakardm vla sana bacımay canım istanbuldayım sağolasın :)
canım çok sağoltühh uzakmışsn ben ank yakın olsaydın gelirdim bakardm vla sana bacım
evet canım, senin için okunacak, listeni başlattım
sanırım en son dün bildirimde bulunmuş, çıktığını düşünmüyorum henüz canım ..Cilekkokusu12345 çıktı sanırım bildirim de bulunmuyor
Bugün ennson 10 da olmuş canım katılmayanlar silinsim lütfen bu şekilde haksızlık oluyor ki kaldıki biz ona okumuştuksanırım en son dün bildirimde bulunmuş, çıktığını düşünmüyorum henüz canım ..
ben en azından kendisine bir msj atayım,Bugün ennson 10 da olmuş canım katılmayanlar silinsim lütfen bu şekilde haksızlık oluyor ki kaldıki biz ona okumuştuk
YOK canim bildirim gelmiyordu yazmayi unuttum brkac gruptayiz bu yuzden bildirim gelmediginde unutuyorum ama günluk okuyor um canimCilekkokusu12345 çıktı sanırım bildirim de bulunmuyor