Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Kızlar kişi başı 440 tane okunmıycak mıydı? Bazı arkadaşlar 400 tane okumuş eksik yanlış olmasın düzeltelim birde ismen kimse okuyamaz çünkü kimse kimsenin gerçek ismini bilmiyo zaten önemli olan niyet burda evlat isteyen herkese Muhammed ümmetine diye niyetlenip okuyalım

400 tane okudum Allah kabul etsin

Kişiye bölünce 400 yetiyor sanırım diğer sayfalarda yazmışlar.bende 440 okudum sabah.fazlası önemli değil eksik olmasında.

kizlar ben kirmizlari gordum bend okuyacagim bitince suanda kirmizilar az ama cogalir heralde hayirlisi olsun

Kişi sayısı arttığı için 400 sayı canım artık

kime okuyoruz ben bişey duydum cuma günü sela ve ezan arasında meryem suresi okunduğu zaman iyi oluyormuş banada bi arkadaşım söylemişti

kime okuyoruz ben bişey duydum cuma günü sela ve ezan arasında meryem suresi okunduğu zaman iyi oluyormuş banada bi arkadaşım söylemişti
seni bilmem tatlım bana bir zor geldi bir zor geldi meryem ve yusuf sureleri.bu dua daha çabuk ezberlenip hemen 400 e ulaşıveriyorsun.

seni bilmem tatlım bana bir zor geldi bir zor geldi meryem ve yusuf sureleri.bu dua daha çabuk ezberlenip hemen 400 e ulaşıveriyorsun.

canım meryem suresi yasin suresi gibi çok uzun ne zaman okunuyor 400 dediğiniz kaç günde bitiyor güzel bişey aslında ama çalışanlar için zor

canım meryem suresi yasin suresi gibi çok uzun ne zaman okunuyor 400 dediğiniz kaç günde bitiyor güzel bişey aslında ama çalışanlar için zor
Canım hergün 1 kişi için okuyoruz dua ise (RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMIUDDUA) bu canım kısa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…