- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
27 yaşındayım canım istanbul'dayım 1,5 seneşik evliyim ve en başından beri istiyoruz ekimde 1 dış gebelik geçirdim ondan dolayıda bi sıkıntı varmı diye bu ay rahim filmim çekildi ve rahatladım çünkü doktor film çekilene kadar korunma vermişti artık bakalım bundan sonraki adımlar bize ne getiricek nasıl bir yok izliycezKızlaarr tanışalımmı nerelisiniz yaşınız kaç bata kaç gün kaldı?Ne zmandır deniyosunuz
Ayy canim insallah bu dua sana bebisini getirir insallah Allah hakkinda en hayirlisini nasip etsin canim benim27 yaşındayım canım istanbul'dayım 1,5 seneşik evliyim ve en başından beri istiyoruz ekimde 1 dış gebelik geçirdim ondan dolayıda bi sıkıntı varmı diye bu ay rahim filmim çekildi ve rahatladım çünkü doktor film çekilene kadar korunma vermişti artık bakalım bundan sonraki adımlar bize ne getiricek nasıl bir yok izliycez
bugün papatya 1994 için okuyoruz değil mi şimdi hemen baslıyorum812404"] M mavielma OKUDU
2papatya1994 okundu
3Birumut55 OKUDU
4maviucurtma33 400
5 @Kelebekcikkk 400 OKUNDU
6 @mervem-metem 400
7hilalcikk okudu
8Burcummmmm123 400
9eszinbb07 400
10pinpirik90 400
11Nida86 400
12Detas09 400
13 S sngl cnsz 400
14Smydnz 400 OKUNDU
15Ebrarr60 400
16Mucize2107 400
17 T tugsem_10 okundu
18 @assmnm OKUDU
19S_V_S_88 400 OKUNDU
20 @Saman Alevi 400 Okundu
21umut-16 400
22Sweet03 400 Okudu
23 G Gul-Can 400
Okuyomuyuz kizlar bitirelim bugunki duayi yarinBirumut55 icin okuycaz insallah
Aminnn inşaAllah canım benim Rabbim isteyen herkese içinde de bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAyy canim insallah bu dua sana bebisini getirir insallah Allah hakkinda en hayirlisini nasip etsin canim benim
Mardinliyim canm 23 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim sadece iki ay erken diye düşünmedik ama daha sonra bebiş gelsin artik dedik ama bende pko var o yuzden olmadı şimdi soğan kürü uyguliyorum bugün 5. Gün 22 nisan bat günü dua edinKızlaarr tanışalımmı nerelisiniz yaşınız kaç bata kaç gün kaldı?Ne zmandır deniyosunuz
Evet benim içindi Rabbim kabul etsin inşallah . Hepimizin kucagina sağlıklı hayırlı bebisler gelsin insallahbugün papatya 1994 için okuyoruz değil mi şimdi hemen baslıyorum
Aminnn âmin inşallahEvet benim içindi Rabbim kabul etsin inşallah . Hepimizin kucagina sağlıklı hayırlı bebisler gelsin insallah
Tamam canim bildirdigin iyi olduCanım yaa beni listeden çıkarırmısın, Çalişiyorum da müsait olamıyorum hiç giremiyorum doğru düzgün yoğun oluyorum hep, Hak geçmesin şimdi diğer bayanlara da benim yerime girmek isteyen varsa ekleye bilirsiniz , Kusura bakmayın dün gece abdest alıp herkesin adına dua ettim Allah yardımcımız olsun en kısa zaman da Rabbim kucaklarımıza yavrucuklarımızı bağişlar inşallah. Hayırlı Cumalar herkese
evet tatlim Allah kabul etsin simdidenbugün papatya 1994 için okuyoruz değil mi şimdi hemen baslıyorum
Inşallah insallah sogan suyunu birakma canim cok faydali sabah aksam ac karna iç :)Mardinliyim canm 23 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim sadece iki ay erken diye düşünmedik ama daha sonra bebiş gelsin artik dedik ama bende pko var o yuzden olmadı şimdi soğan kürü uyguliyorum bugün 5. Gün 22 nisan bat günü dua edin
Canim bekleticem seni biraz suan liste doluCanim beni de ekler misin rica etsem
Memnuniyet le , rabbimden dilerim minnak bebekleri tutunur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?