- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
Kizlar gunaydin bende okudum acaba bnmkide gorunuyormuDaha fazlayız canım liste de okudum yazdım ama ismim yokS_V_S_88 okudu ismi yok acil liste düzeltilmeli sayı karışıklığı olur okuyan kişilere ismi yazmadığı sürece okunmaz
Canim diger listeyi düzeltip hemen yenisi hazirliyorum okuyanlar yazdi zaten belli yaniKizlar gunaydin bende okudum acaba bnmkide gorunuyormu
Bugünde 440 okudum.ama listeyi yenileyemiyorum.telden yazıyorum.listeyi yenileyen olursa adımın yanına okundu yazar mısınız.Kızlar liste alimlara kapatildi şuan icin simdiye kadar soyleyenleride alıp kapatiyorum soran olursa yazın sizde
Yok tatlim Allah kabul etsin yeni listeyi hazirladim zaten listeyi bozan olursa yeter artik o kadar uyarı yaptim sizden ricam bozan kisiyi etiketleyip yazinmavi elma bugün 100 okudum. 340 okuyan varsa ona yollayayım.
tamam canım 100 okumuştum 300 tane daha okuyayım bazı dular bana zor gelirdi göüzmde büyürdü. bu dua hemen akıveriyor okurken insallah bugün 400 e tamamlayayım.Yok tatlim Allah kabul etsin yeni listeyi hazirladim zaten listeyi bozan olursa yeter artik o kadar uyarı yaptim sizden ricam bozan kisiyi etiketleyip yazin400 tane okunacak bugün
YANLIŞ ETIKETLEDIGIM VARSA DUZELTIN KIZLAR LISTEYI YANLIS KOPYALAMAYIN LUTFEN YANLISLIK FARK EDERSENIZ DUZELTIN ALLAH KABUL ETSIN[/QUOT
Merhaba benimki yanlis olmus sanirim ve suan yapmam gerekn nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?