Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Kızlar liste alimlara kapatildi şuan icin simdiye kadar soyleyenleride alıp kapatiyorum soran olursa yazın sizde

@Saman Alevi tatlim duzletiyorum en son okudum yazan arkadaslar yanlis listeyi kopyaladigi için oyle oluyor ayrica ben zaten kimin okudum yazdigini biliyorum takilmayin boyle seylere

KIZLAR BEN YAZIYORUM YAZIYORUM ANLATAMIYORUM ŞUAN LISTE OTURMADI HIC OKUMAYANLAR VAR YARIN ONLARI ÇIKARTICAM AYRICA LISTEDE ISMINIZIN YANINDA OKUNDU YAZSADA YAZMASADA OKUDUGUNUZU BILIYORUM YAZIYOSUNUZ BURAYA ZATEN AMA TUTUPTA BI ARKADAS YANLIS LISTEYI KOPYALAYIP YAPISTIRINCA KARISIYOR ISTE DUYARLI OLALIM LİSTEYİ TAKİP EDELİM

Bende telefondan giriyorum listenin karistigini gorunce sizde düzeltebilirisiniz

YENİ LİSTEYI HAZIRLIYORUM LISTEYE YENI ALIM YOK HAZIR LADIGIM LISTEDEN DEVAM EDICEZ OKUYAN EN SON KOPYALANAN LISTEYI KOPYALASIN VE ISMININ YANINA OKUDU YAZSIN

LÜTFEN LÜTFEN RİCA EDIYORUM YANLIS LISTEYI KOPYALAMAYIN OKUYAN ARKADASLARIMIZ O SEKILDE OKUNMADI OLARAK GORULUYOR YANLISLIK OLUYOR

Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten.İnneke semiüddua” Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran–38)
HERGÜN BİR KİŞIYE 7000 TANE OKUYORUZ ALLAH KABUL ETSIN
1 @mavielma OKUDU
2 papatya1994 400
3 Birumut55 400
4 maviucurtma33 400
5 Kelebekcikk34 400
6 @mervem-metem 400
7 hilalcikk 400
8 Burcummmmm123 400
9 eszinbb07 400
10 pinpirik90 400
11 Nida86 400
12 @Detaso9 400
13 @sngl cnsz 400
14 Smydnz 400
15 Ebrarr60 400
16 Mucize2107 400
17 T tugsem_10 400
18 @assmnm OKUDU
19 S_V_S_88 400
20 @Saman Alevi 400
21 @umut_16 400
ALLAH RIZASI İÇIN RİCA EDIYORUM ŞU LISTEYI BOZMAYIN BU LİSTEDEN DEVAM EDIYORUZ ALIM KESINLIKLE 400 TANE @papatya1994 İÇIN OKUYORUZ ALLAH KABUL ETSIN OKUYAN BU LISTEYI KOPYALAIP OKUDUM YAZSIN

@assmnm tatlim sen okumussun yanina okudu yazdim Allah kabul etsin

YANLIŞ ETIKETLEDIGIM VARSA DUZELTIN KIZLAR LISTEYI YANLIS KOPYALAMAYIN LUTFEN YANLISLIK FARK EDERSENIZ DUZELTIN ALLAH KABUL ETSIN

Yok tatlim Allah kabul etsin yeni listeyi hazirladim zaten listeyi bozan olursa yeter artik o kadar uyarı yaptim sizden ricam bozan kisiyi etiketleyip yazin 400 tane okunacak bugün
tamam canım 100 okumuştum 300 tane daha okuyayım bazı dular bana zor gelirdi göüzmde büyürdü. bu dua hemen akıveriyor okurken insallah bugün 400 e tamamlayayım.

mavi elma Canım mesela bugün ki okumamaz gerekeni okuduk yarın okunacak arkadaşın niyetine bugünden okusak yarın listeye eklesek olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…