Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

mavi elma Canım mesela bugün ki okumamaz gerekeni okuduk yarın okunacak arkadaşın niyetine bugünden okusak yarın listeye eklesek olur mu.
Olur canım benim niyetim gün içinde ne kadar çekebilirsem çekmek adetli olunca bu tesbihat çekilmiyor kuran ayeti olduğu için adetli olunca geri kalmayayım listeden

Olur canım benim niyetim gün içinde ne kadar çekebilirsem çekmek adetli olunca bu tesbihat çekilmiyor kuran ayeti olduğu için adetli olunca geri kalmayayım listeden
Cnm suan adetliyim ben bana cekilir demisti mavi elma yanlis olmasin ben iki kisininkini de cektim ins rabbim tez zamanda bebeklerine kavusurlar bizede verir ins rabbim

Cnm suan adetliyim ben bana cekilir demisti mavi elma yanlis olmasin ben iki kisininkini de cektim ins rabbim tez zamanda bebeklerine kavusurlar bizede verir ins rabbim
Allah razı olsun kardeşim allahım kabul etsin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Kuzum bu tesbihat kuran-ı kerim ayeti kuran-ı kerimden hiç bir ayet okunmaz adetli iken bilmediğin için mahsuru inşallah yoktur ama öğrendin kuzum başka tesbihat çek istersen Ya Varis Ya Halik gibi salevatı şerif gibi Rabbim okuduklarını makbul ve kabul etsin inşaallah

Çok sağol canım bende bugün erken bitirdim. bugün seyehat edicem 2 gün yokum bari simdiden okuym

Tmm cnm uyardigin icin tskler o zmn ben pazar ins yikanacagim ins yarin ve pazari toplu cekeyim mavi elma

Çok sağol canım bende bugün erken bitirdim. bugün seyehat edicem 2 gün yokum bari simdiden okuym
Rabbim kabul ve makbul etsin canım inşallah gönül muradını hayrlısı ile yaşamayı ihsam etsin

Canim ben dua niyetine okunabilir diye biliyordum ama okuma Zeytin_yesili okunmaz dedi toplu olarak okirsun tatlim

Doğrudur canim ben dua niyetine okunabilir saniyodum

Adet Halindeki Bir Kadın ;

* Besmele,
* Salevat-ı şerife
* Kelime-i tevhid,
* Kelime-i şehadet
* İstiğfar
* Bütün duaları okuyabilir, tesbih çeker, zikreder.
* Fâtiha, Ayetel Kürsi, Nas, Felak, İhlas, Rabbenâ âtina.., Rabbenağfirli... ve daha başka dua âyetlerini dua niyetiyle ezberden okuyabilir.

** Hayzlı iken kabir ziyaretine gidebilir, dua niyetiyle orada Fatiha okur.
** Her namaz vaktinde abdest alıp, o namazı kılacak kadar zaman oturup zikreder, tesbih çekerse, en iyi kıldığı namazın sevabını kazanır.

Kızlar ben okunur biliyorum tam teferruatlı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…