Olur canım benim niyetim gün içinde ne kadar çekebilirsem çekmek adetli olunca bu tesbihat çekilmiyor kuran ayeti olduğu için adetli olunca geri kalmayayım listedenmavi elma Canım mesela bugün ki okumamaz gerekeni okuduk yarın okunacak arkadaşın niyetine bugünden okusak yarın listeye eklesek olur mu.
Cnm suan adetliyim ben bana cekilir demistiOlur canım benim niyetim gün içinde ne kadar çekebilirsem çekmek adetli olunca bu tesbihat çekilmiyor kuran ayeti olduğu için adetli olunca geri kalmayayım listeden
Allah razı olsun kardeşim allahım kabul etsin inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahCnm suan adetliyim ben bana cekilir demistimavi elma yanlis olmasin ben iki kisininkini de cektim ins rabbim tez zamanda bebeklerine kavusurlar bizede verir ins rabbim
Kuzum bu tesbihat kuran-ı kerim ayeti kuran-ı kerimden hiç bir ayet okunmaz adetli iken bilmediğin için mahsuru inşallah yoktur ama öğrendin kuzum başka tesbihat çek istersen Ya Varis Ya Halik gibi salevatı şerif gibi Rabbim okuduklarını makbul ve kabul etsin inşaallahCnm suan adetliyim ben bana cekilir demistimavi elma yanlis olmasin ben iki kisininkini de cektim ins rabbim tez zamanda bebeklerine kavusurlar bizede verir ins rabbim
Çok sağol canım bende bugün erken bitirdim. bugün seyehat edicem 2 gün yokum bari simdiden okuymOlur canım benim niyetim gün içinde ne kadar çekebilirsem çekmek adetli olunca bu tesbihat çekilmiyor kuran ayeti olduğu için adetli olunca geri kalmayayım listeden
Tmm cnm uyardigin icin tskler o zmn ben pazar ins yikanacagim ins yarin ve pazari toplu cekeyimKuzum bu tesbihat kuran-ı kerim ayeti kuran-ı kerimden hiç bir ayet okunmaz adetli iken bilmediğin için mahsuru inşallah yoktur ama öğrendin kuzum başka tesbihat çek istersen Ya Varis Ya Halik gibi salevatı şerif gibi Rabbim okuduklarını makbul ve kabul etsin inşaallah
Rabbim kabul ve makbul etsin canım inşallah gönül muradını hayrlısı ile yaşamayı ihsam etsinÇok sağol canım bende bugün erken bitirdim. bugün seyehat edicem 2 gün yokum bari simdiden okuym
Canim ben dua niyetine okunabilir diye biliyordum ama okumaCnm suan adetliyim ben bana cekilir demistimavi elma yanlis olmasin ben iki kisininkini de cektim ins rabbim tez zamanda bebeklerine kavusurlar bizede verir ins rabbim
Doğrudur canim ben dua niyetine okunabilir saniyodumKuzum bu tesbihat kuran-ı kerim ayeti kuran-ı kerimden hiç bir ayet okunmaz adetli iken bilmediğin için mahsuru inşallah yoktur ama öğrendin kuzum başka tesbihat çek istersen Ya Varis Ya Halik gibi salevatı şerif gibi Rabbim okuduklarını makbul ve kabul etsin inşaallah
Canim biri cikarsa eklerim seni suan alim yok malesefbenıde listeye eklermısınızmavi elma
Allah kabul etsin canim topluda okunabilir yetrrki isme gore niyet edinÇok sağol canım bende bugün erken bitirdim. bugün seyehat edicem 2 gün yokum bari simdiden okuym
Amin canım benim cümlemizin inşAllah Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün bu dularimizda hepimize vesile olsun inşAllahRabbim kabul ve makbul etsin canım inşallah gönül muradını hayrlısı ile yaşamayı ihsam etsin
Tamam canm sağolAllah kabul etsin canim topluda okunabilir yetrrki isme gore niyet edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?