- 25 Mayıs 2012
- 284
- 186
- 323
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.941
eğer kaldıysa o 300 üde ben alayım
Ben hallederim canımKizlar evde degilim yeni listeyi aksam hazirlayabikirim notlarim evde
Liste başa dönünce alabilirsin istersen şimdiden almana gerek yok canım pazartesi den itibaren dua al istersenCanım eesel rumuzlu arkadaşım icin500 aldım
inşallah canım benim içimden bir his senin de bu sefer olacak diyor.inşallah bu kadar edilen duayı geri çevirmeyecek rabbim zamanı gelmiştir inşallah...bazen olmadığını düşününce üzülüyorum ben de ama sabrederek rabbimin hoşnutluğunu kazanırız çok zor ama... inşallah bunu yaşatmasın rabbim...27sinde belli olacak bakalımSağol canım benim inşallah öyledir ben seninki tutmustur diye hissediyorum hem kaliteli diye hemde pgt yaptırdın diye sanırım dedigin duayı bende okudum bugün gerçekten manası çok güzelmiş rabbim isteyen herkesi kisa zamanda çifter çifter evlat sahibi yapsın inşallah
Canım eesel rumuzlu arkadaşım icin500 aldım
Eesell için 300 aldım
Neden öyle düşünüyorsun canım hem bir sürü insanda okumadın mi adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine karışıyor diye sen bardağa dolu tarafından bak bozma moraliniGaliba hasta olacağım
inşallah öyledir canım bütün adet belirtilerini hissediyorum ama inşallah hayırdır.rabbim yüzümüzü güldürsün ısrarla istiyorum dua ediyorum..olsada olmasa da ona bıraktım ama gözlerimin dolmasını engelleyemiyorum işte..Neden öyle düşünüyorsun canım hem bir sürü insanda okumadın mi adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine karışıyor diye sen bardağa dolu tarafından bak bozma moralini
saol canım kesin katılcam listeye yazın3-4 gun içinde basa donecek takip edersen katilabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?