- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.961
Bu arkadasla birlikte 1 kisi kaldi yrn yada obur gun basa donerEesel ve sonrski arkadaslara 250
Yeni listeye
Canim balla dün Aksam girdim eesel icin dua aldim Yeni Liste ye ne zaman bslanicak diye sordum ama paylsmamis cok üzüldüm telefondan giriyorum herhalde ondan oldu siz bilirsiniz sizde haklisiniz ama devam edebilirsem son iki arkadasa 250 liste ne zman basa dönecek
Kimyager icin toplam 1000 okudum
Kimyager için 300 aldım.
Ben bugün darkgirl e okumamiz taraftariyim zaten birçok kişi onun için okudu mazeretsiz ortada olmadığı için onu yeni listeye almayiz olur biterKizlar hayirlisiyla dualarimiz bitti. Darkgirl 1906 mazeretsiz okumadigi icin onu listeden cikariyorum.
Yeni listede olacaklar kac tane okuyacaklarini yazsinlar yrn hemen başlarsak bayrama biter daha iyi olur.
Tamam oyle yapalim ozmn. Ben kacgundur ortalarda yok . Kural da belli . Oyuzden dedimBen bugün darkgirl e okumamiz taraftariyim zaten birçok kişi onun için okudu mazeretsiz ortada olmadığı için onu yeni listeye almayiz olur biter
Belki geçerli bir mazeretide vardır bilmiyoruz kiTamam oyle yapalim ozmn. Ben kacgundur ortalarda yok . Kural da belli . Oyuzden dedim
Listedeki son arkadaşa darkgirlSimdi kime okuyoruz arkadaslar
Listedeki son arkadaşa darkgirlSimdi kime okuyoruz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?