- 25 Mayıs 2012
- 284
- 186
- 323
- Konu Sahibi dutyapragi
- #1.901
Seyhan 650 tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatih pepe için 300 aldım
Seyhan 650 tane
bu gün 4.gün canım..kendimi dinlemeyeyim diye sürekli yatmıyorum artık..rabbim hayırlını versinKaçıncı günündesin canım ? Asit bwlietileriyle karıştırılabilir diyolar hep. Bende pek belirti yoktu kendi kendime belirti yaptım resmen. Sonucum negatifti.
Bu arada senin duayı kaçırmışım bugün ama fırsat bulduğum anda okuyacağım .
Allah razi olsun hepinizden arkadaslar,ben bakamadan neredeyse bitmis
Bende toplam 1000okudum arkadasim icin insallah hepinizin kucagini doldurur rabbim
Baslattim ramazan belki daha hızlı okunur diye.Diğer arkadaşımız kurdelela için sabah başlatalım duayı bugün çok hızlı ilerledik bence
Kafanı meşgul et kitap oku, film seyret. Sürekli yatmamanda iyi bişey bende bir dahakine inşallah hemen kalkmayın düşünüyorum bide öyle deneyeyimB
bu gün 4.gün canım..kendimi dinlemeyeyim diye sürekli yatmıyorum artık..rabbim hayırlını versin
Kurdelela in 300 aldım
Kurdelela icin toplam 1000 tane okudum
Canım benide eklerseniz sevinirim transverimin 7. Gunu bu yazar bhcg bakılacak.insallak bebegimm sımsıkı tutunur.
Su anda listemiz kisi alimina kapalidir 3-4 gun icinde liste basa donecek o zaman katilabilirsin400 aldım...
400 aldım...