- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.921
Liste cok hizli gitmiş isyerinde giremiyorum fatih pepeninki bitmiş onada 250 okumustum listeye yazdiramadim..canım kurdela ve herkes icin benden 250 yazarsaniz sevinirim..ben okuyorum girene kadar liste siralar geciyo...
3-4 gun içinde basa donecek takip edersen katilabilirsinkılzar liste başa döndüğnde bende katılmak istiyorum
Pazartesi günü listemiz başa dönecek canım takipte ol biz ilave ederiz tabikiMerhaba arkadaşlar beni de yazar mısınız listeye
Bugün 21. Kişiye geçiyoruz canım16/17/18/19/20 250 şer aldim canm
Canım unuttun galiba bizim listede minimum 250 almak gerekiyor sana 250 yazayim herkes için uygunsa tabicanım ben listenin bir kopyasını kendime aldım yine her arkadaş için bana 200 yazar mısın yeni listede? eksik kalırsa destek atarım
Allah razi olsun canm hatirlattigin icin. liste sonuna kadar 250 şer yazar misinBugün 21. Kişiye geçiyoruz canım
Kurdela için 300 aldım canım
Sağol canım benim inşallah öyledir ben seninki tutmustur diye hissediyorum hem kaliteli diye hemde pgt yaptırdın diye sanırım dedigin duayı bende okudum bugün gerçekten manası çok güzelmiş rabbim isteyen herkesi kisa zamanda çifter çifter evlat sahibi yapsın inşallahSon 3 arkadaş içinde 300 aldım canım giremezsem.yeni listede devam etmek istiyorum inşallah..Öznur kendim için dua ederken senin ve listedeki arkadaşlarım içinde dua ediyorum inşallah bebişlerimiz tutunmuştur:)
tamam canım 300 yaz hattaCanım unuttun galiba bizim listede minimum 250 almak gerekiyor sana 250 yazayim herkes için uygunsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?