- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.061
rica etsem benide eklermisiniz. şimdiden Allah razı olsun
Allah razı olsuneilenn amin cümlemize inşallah ❤
Amin inşallah canım benim okudum bitti 25 e kadarcümlemizden razı olsun canım benim dualarda buluşmak üzere inşallah
rica etsem benide eklermisiniz. şimdiden Allah razı olsun
senin içinde okudum canım rabbim tez zamanda kucagını doldursun mubarek günler yüzü hürmetine
hepimizi sevindirsin.
canm ben ekliydim ama aksilikler sonucu bir haftadır takip edemiyorum şu an adım yok listede co üzüldüm eklenebiliyor mu hala
Arkadaşlar duayla mı evlat sahibi olacaksınız? Evlat sahibi olmak isteyenler dua değil icraat yapsın. Boş şeylerden ümit beklemeyin. Duanın hiçbir etkisinin olmadığını biliyor muydunuz? 365 gün de dua etseniz sonuç boştur. Olacak olur olmayacak olmaz. Gerçekleri konuşalım, birbirimizi kandırmanın bir anlamı yok. Duanın etki katsayısının sıfır olduğunu ... adlı makaleden öğrenebilirsiniz.
Saygılar.
Yeni uye ilk mesaj hic sasirmadimArkadaşlar duayla mı evlat sahibi olacaksınız? Evlat sahibi olmak isteyenler dua değil icraat yapsın. Boş şeylerden ümit beklemeyin. Duanın hiçbir etkisinin olmadığını biliyor muydunuz? 365 gün de dua etseniz sonuç boştur. Olacak olur olmayacak olmaz. Gerçekleri konuşalım, birbirimizi kandırmanın bir anlamı yok. Duanın etki katsayısının sıfır olduğunu .... adlı makaleden öğrenebilirsiniz.
Saygılar.
Değilim ama biraz da gerçekleri konuşalım istedim. Biliyorum bu konuları konuşmak zor ama konuşmakta fayda var.sakamisin sen ya tobe tobe
Bence hic konusmayalim konusmak icin yanlis yerdesin, ,,, bu topikte okunan duayi zamanında Hz. Zekeriya etmis ve bu duayla allahdan istemis, ,, rabbim bu Duanin hurmetine Hz. Zekeriyaya nasip ettigi gibi isteyen herkesede nasip etsin insallah, ,,,ha bunuda biliyoruz hicbir dua bos cevirilmez bu dunyada olmasa da öbür dunyada karsiligi alinacak ,yani biz inancli insanlariz allaha sukur herseyin allahdan geldigini biliyoruz hersey icin sukretmeyide biliyoruzDeğilim ama biraz da gerçekleri konuşalım istedim. Biliyorum bu konuları konuşmak zor ama konuşmakta fayda var.
Nerden biliyorsun???Bence hic konusmayalim konusmak icin yanlis yerdesin, ,,, bu topikte okunan duayi zamanında Hz. Zekeriya etmis ve bu duayla allahdan istemis, ,, rabbim bu Duanin hurmetine Hz. Zekeriyaya nasip ettigi gibi isteyen herkesede nasip etsin insallah, ,,,ha bunuda biliyoruz hicbir dua bos cevirilmez bu dunyada olmasa da öbür dunyada karsiligi alinacak ,yani biz inancli insanlariz allaha sukur herseyin allahdan geldigini biliyoruz hersey icin sukretmeyide biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?