- 1 Temmuz 2016
- 13
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi dutyapragi
- #11.081
Ama duanın kabul falan edilmediğini herkese anlatmamız lazım ki insanlar duadan değil bilimden medet umsun. Bu çok önemli bir konu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Allah katinda duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var" diye bir ayet var.bunun gibi bircok ayeti nsl yok sayarsiniz.Arkadaşlar duayla mı evlat sahibi olacaksınız? Evlat sahibi olmak isteyenler dua değil icraat yapsın. Boş şeylerden ümit beklemeyin. Duanın hiçbir etkisinin olmadığını biliyor muydunuz? 365 gün de dua etseniz sonuç boştur. Olacak olur olmayacak olmaz. Gerçekleri konuşalım, birbirimizi kandırmanın bir anlamı yok. Duanın etki katsayısının sıfır olduğunu .... adlı makaleden öğrenebilirsiniz.
Saygılar.
BURASI DUA TOPIGI.YORUMLARINIZI BASKA YERE YAZINIZ.Ama duanın kabul falan edilmediğini herkese anlatmamız lazım ki insanlar duadan değil bilimden medet umsun. Bu çok önemli bir konu.
Ayetlerin doğru olduğunu nerden biliyosun. ya uydurmaysa."Allah katinda duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var" diye bir ayet var.bunun gibi bircok ayeti nsl yok sayarsiniz.
Bu ne tur bir saygisizliktir.onerilerinizi kendinize saklayin veya ayni dusuncede olanlara yazin.
sizi zorlayan yok.siz dua etmezsiniz ve karsiligini ahirette alirsiniz.
hic bisey tesaduf degildir.burdaki 35 kisi ile bir sekilde bir araya gelip dualar ediyoruz.
bizlerde RABBIMIN izniyle bir gun muhakkak karsiligini alicaz.bu sizi ilgilendirmez.
ayrica bu topikte bir cok arkadasim hamile kaldi.hem duamiz hem cabalarimizla bizlerde ANNE OLUCAZ INSALLAH...
Tecrübeyle biliyorum.BURASI DUA TOPIGI.YORUMLARINIZI BASKA YERE YAZINIZ.
KABUL OLUP OLMAYACAGINI NEREDEN BILIYORSUNUZ????
kim neyi uydurucak arkadasim sen bu dunyaya ne icin geldigini bilmiyormusun?Ayetlerin doğru olduğunu nerden biliyosun. ya uydurmaysa.
ben size anlatin demiyorum herkes istedigini yapmakta ozgurdur .Yukarda söylediğim makaleyi okuyun anlarsınız. Uzun uzun anlattırmayın bana
mübarek gün fikirlerini ve o sapkın düşüncelerini kendine sakla.. rabbim isterse olmazı oldurur.. ama inanıp inanmak senin elınde.. inanmıyorsun defol git.. burası dua topiği işin yok aramızda.. .Yukarda söylediğim makaleyi okuyun anlarsınız. Uzun uzun anlattırmayın bana
Neyin nereden olduğunu hiç kimse bilemez. Tanrı da var etmiş olabilir, olmayabilirde bilemeyiz.kim neyi uydurucak arkadasim sen bu dunyaya ne icin geldigini bilmiyormusun?
bilim diyorsun ya birazda insanlarin nasil olustuguna merak sararak arastir oku .
OLUM VE DOGUMLAR HIC BIR GUN DURMUYOR VE DURDURALAMAZ.
BUNLAR SEBEPSIZMI SENCE.YADA HERSEY KENDILIGINDENMI GERCEKLESIYOR????
dua ediyosan et. kimsenin bişey dediği yok. ama ben tebliğ yapıyorum. uyandırmaya çalışıyorumben size anlatin demiyorum herkes istedigini yapmakta ozgurdur .
dua ediyoruz ve edicez bunu nicin yargiliyorsunuz?
sen defol git. tebliğ yapıyoruz burdamübarek gün fikirlerini ve o sapkın düşüncelerini kendine sakla.. rabbim isterse olmazı oldurur.. ama inanıp inanmak senin elınde.. inanmıyorsun defol git.. burası dua topiği işin yok aramızda.. .
peki bilemedigin sey hakkinda kesin bir dusunceyle gelip bize nasil fikir veriyorsun?Neyin nereden olduğunu hiç kimse bilemez. Tanrı da var etmiş olabilir, olmayabilirde bilemeyiz.
siz kendiniz uyanin once.biz iman gozuyle uyaniriz.sapmislarin lafiyla degil...dua ediyosan et. kimsenin bişey dediği yok. ama ben tebliğ yapıyorum. uyandırmaya çalışıyorum
peki bilemedigin sey hakkinda kesin bir dusunceyle gelip bize nasil fikir veriyorsun?
Ben zaten emin değilim tanrının varlığından. ama duanın kabulü diye bişey yok onu biliyorum. kimseye diktede etmiyorum. isteyen dinler.siz kendiniz uyanin once.biz iman gozuyle uyaniriz.sapmislarin lafiyla degil...
nasil emin degilsiniz bunu anlayamiyorum.Ben zaten emin değilim tanrının varlığından. ama duanın kabulü diye bişey yok onu biliyorum. kimseye diktede etmiyorum. isteyen dinler.
"iman gözüyle bakmak" dogmatik bakmaktır. Seni sınırlandıran sınırlar içinde bakmaktır. gerçeği görmek istiyorsan objektif bakacaksın.