- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #10.141
canım ben listenin tamımını okudum allah kabul etsin inş. 31 arkadaşa x 100 : toplam 3100 adet okudumRABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
21.04.2016 bugünAvrenim (EBRU) için okuyoruz (100 adet)
BUGÜN 11.ARKADAŞTAYIZ
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
ecrin87 20.kişiye kadar okudu damla_22 - listenin tamamına okudu fulya3535 12.kişiye kadar okudu demet1973 (BUKET) - listenin tamamına okudu - G guzbahar - listenin tamamına okudu
beyaz_gelincik01 -listenin tamamına okuyor - S sngl35 -listenin tamamına okuyor
saydin78 (SEVDA) 14.kişiye kadar okudu fatihpepe - listenin tamamına okuyor tubatesbih - listenin tamamına okuyor Avrenim (EBRU) - 15.kişiye kadar okudu - M meleek9090 -listenin tamamına okuyor
pegasus2304 -listenin tamamına okudu eilenn (AYLİN) -listenin tamamına okuyor whiterose00 -listenin tamamına okuyor nazah35 -listenin tamamına okuyor Neseli_Hatun - listenin tamamına okudu - @ebrukkkk -listenin tamamına okuyor
- K KZLCHMM06 - listenin tamamına okudu
- @yagmur559 - listenin tamamına okudu
ElifAhsen02 (ESRA) - listenin tamamına okudu rosebady (AYŞE) - listenin tamamına okudu mrym5579 -listenin tamamına okuyor Cilekkokusu12345 10.kişiye kadar okudu Ilayumut - 10.kişiye kadar okudu betul8516 - ARKADAŞIMIZ 11.04te DOĞUM YAPTI HENÜZ HABER ALAMADIK AMA KENDİNİ TOPARLADIĞINDA OKUMASINI YAPAR İNŞALLAH - E Esrakarakaya - 10.kişiye kadar okudu
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) listenin tamamına okudu
Ay12live (LEYLA) - listenin tamamına okudu
Oksimoron 11.kişiye kadar okudu Berf0o0o (BERFİN) listenin tamamına okuyor
Canım 11 kişiye daha okudum yani 21.kisideyimIlayumut E Esrakarakaya kızlar listenin tamamınamı okuma yapıyorsunuz
düne (10.kişi) kadar olan arkadaşları daha önce okumuştunuz bugün 11. arkadaştayız
müsait olduğunuzda bildirim bekliyorum :)
arkadaslar benıde alırmısınız lısteye 4 tane evlet kaybım varne zaman ne kadar okumam gerekıyor
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
22.04.2016 bugün M meleek9090 için okuyoruz (100 adet)
BUGÜN 12.ARKADAŞTAYIZ
2 GÜN BİLDİRİM YAPMAYAN MAZERETİNİ BELİRTMEYEN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR.
ecrin87 listenin tamamına okudu damla_22 - listenin tamamına okudu fulya3535 12.kişiye kadar okudu demet1973 (BUKET) - listenin tamamına okudu - G guzbahar - listenin tamamına okudu
beyaz_gelincik01 -listenin tamamına okuyor - S sngl35 -listenin tamamına okuyor
saydin78 (SEVDA) 14.kişiye kadar okudu fatihpepe - listenin tamamına okuyor tubatesbih - listenin tamamına okuyor Avrenim (EBRU) - 15.kişiye kadar okudu - M meleek9090 -listenin tamamına okuyor
pegasus2304 -listenin tamamına okudu eilenn (AYLİN) -listenin tamamına okuyor whiterose00 -listenin tamamına okuyor nazah35 -listenin tamamına okuyor Neseli_Hatun - listenin tamamına okudu - @ebrukkkk -listenin tamamına okuyor
- K KZLCHMM06 - listenin tamamına okudu
- @yagmur559 - listenin tamamına okudu
ElifAhsen02 (ESRA) - listenin tamamına okudu rosebady (AYŞE) - listenin tamamına okudu mrym5579 -listenin tamamına okuyor Cilekkokusu12345 13.kişiye kadar okudu Ilayumut - 21.kişiye kadar okudu betul8516 - ARKADAŞIMIZ 11.04te DOĞUM YAPTI HENÜZ HABER ALAMADIK AMA KENDİNİ TOPARLADIĞINDA OKUMASINI YAPAR İNŞALLAH - E Esrakarakaya - 13.kişiye kadar okudu
- @Ecrin ensar bebek_elif (ELİF) listenin tamamına okudu
Ay12live (LEYLA) - listenin tamamına okudu
Oksimoron 14.kişiye kadar okudu Berf0o0o (BERFİN) listenin tamamına okuyor
tamam o zaman alauım ınsallah ALLAH razı olsun canım rabbım banada ısteyen herkesede nasıp eder ınsallahcanım çok çok geçmiş olsun Rabbim en hayırlı zamanda ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin sana inşallah
maalesef listemiz şuan kapalı 15-20 güne biter o zaman alabilir canım
arkadaşlar listeyi kim takip ediyor ne zaman yeniden başlıyor ben de katılmak isterim?
Pegasus aylin ve whiterose icin okudumTum gun disaridayim siradaki 5 kisi icin ilkfirsatta okuyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?