- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- Konu Sahibi dutyapragi
200 aliyorum asdes icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
300 alıyorum arkadaşlar allah kabul etsin
bende 250 okudum Allah kabul etsin
Asdese 250 aldim
Asdes için 250 okuyorum.
200 aliyorum asdes icin
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımızaallah razi olsun sordugun icin.rabbimin bu gününe binlerce sükür.ilk 3 ay ben de cok kustum sürekli bulanti su bile icemedim ama yinede BIN SÜKÜR.tüp bebisle hamile kaldim ben.bebis saglikli olsunda ben bütün sIkIntilara raziyim.herdeyin hayrlisi.insallah hepimiz saglikla ve hsyirlisiyla evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Amiiin insallah.darisi tüm evlat hasretiyle yananlara insallahhhAllah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza
canmbnde bugun için 200 okumştum, onu ekledin mii.Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza
Ekledim canım ama bugün için yarın için diye yazma. Listede kişi isimleri yazıyor. Onu takip edip yazarsan sevinirim.canmbnde bugun için 200 okumştum, onu ekledin mii.
mesaj yazdım burayq
Canim 200 aliyorum
+100 daha okudum
@asdes arkadaşımız için 300 tane okudum Allah kabul etsin
peki canm.Ekledim canım ama bugün için yarın için diye yazma. Listede kişi isimleri yazıyor. Onu takip edip yazarsan sevinirim.
Listeyi bundan sonra öznur65 arkadaşımız devralacakpeki canm.
acemiliğe ver
neden??Listeyi bundan sonra öznur65 arkadaşımız devralacak
Asdes icin 300 aldim ; )
Çünkü ben çok yoğunum yetişemiyorum. Zaten geçici olarak üstlenmiştimneden??