- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- Konu Sahibi dutyapragi
Allah razi olsun canım benim. Anneler gününü kutluyorum iyi yolculuklarbu arada yenibidünya bitmemiş yardım edeyim +100 okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canım benim. Anneler gününü kutluyorum iyi yolculuklarbu arada yenibidünya bitmemiş yardım edeyim +100 okudum
Rabbim emeğini boşa cikarmasin canım inşallah sonucun pozitif olurKızlar ıkıncı asılama olmuştum 10 günüm gectı yarın kan testı vercem dualarınızı beklıyorum sımdıden Allah Razı olsun sizden ins hepımız bu ay hamıle oluruZ
Kan testın 2 sıydı kuzkardesınım doğumuna gittiğim için yapmadım üstünden 10 gun gectı yarın kan testı yapcamHayırlısı olsun canım. 10 gün erken acele etme. Yani aşılama olalı 10.günün değil mi. Bende dün 2.aşılama için iğnelere başkadım. Sen hangi ilaçları kıllandın.
Allah Razı olsun canım Allah hiçbırımızın emegını bosa cıkarmasınRabbim emeğini boşa cikarmasin canım inşallah sonucun pozitif olur
Asdes için 200
Asdes için 300 okuyorum Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Asdes için 300 alıyorum canım
Asdes icin 300 okudum rabbim niyetini kabul etsin
allah razi olsun sordugun icin.rabbimin bu gününe binlerce sükür.ilk 3 ay ben de cok kustum sürekli bulanti su bile icemedim ama yinede BIN SÜKÜR.tüp bebisle hamile kaldim ben.bebis saglikli olsunda ben bütün sIkIntilara raziyim.herdeyin hayrlisi.insallah hepimiz saglikla ve hsyirlisiyla evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinCanım nasılsın. Hamilelik nasıl gidiyor...
rahat mısın. Bir sıkıntın var mı. Luan ablam da hamile çok bulantısı var. Yenek bile yiyemiyor. Umarım semin iyi geçiyordur