- 9 Aralık 2014
- 82
- 29
- 38
- Konu Sahibi dutyapragi
200 aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım istediğin zaman listeye girebilirsin günlük sayfayı takip etmen gerek listedeki kişiye minimum 200 dua okuman gerek siran gelince de sana okunacakbende dahil olmak istiyorum arkadaşlar duaya girmek istiyorum ne yapmam lazım yazılanların hepsini okuyamadım
200 alıyorum tabatesbih için. Rabbim yüzünü guldursun inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darısı bizlere inşallah. ..Kızılar sonucumu aldım ve hamıleyım dualarımız kabul oluyor ikinci asılamamdı
Aminnn canım Soktayım zaten ıns hepımız anne oluruz hep dua etcem sıZeHayırlı olsun canım Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darısı bizlere inşallah. ..
cok sevindim canim rabbim tamamina erdirsin ins . masallahKızılar sonucumu aldım ve hamıleyım dualarımız kabul oluyor ikinci asılamamdı
Âmin canım darısı başınızacok sevindim canim rabbim tamamina erdirsin ins . masallah
Çooook Tebrikler. Sayfamızın 2.hamilesisin. hayırlısı olsunKızılar sonucumu aldım ve hamıleyım dualarımız kabul oluyor ikinci asılamamdı
Saol canım darısı basınaÇooook Tebrikler. Sayfamızın 2.hamilesisin. hayırlısı olsun