- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- Konu Sahibi dutyapragi
Amin canım Allah razi olsunY yenibidunya arkadaşımız için 300 tane okudum, inşallah hayırlı sağlıklı evladına kavuşur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razi olsunY yenibidunya arkadaşımız için 300 tane okudum, inşallah hayırlı sağlıklı evladına kavuşur.
250 ben okuyorum selamlar
Kendim için 200
Canım bence yarın öbür gün diye degilde isim belirtirsen Hayris de zorlanmaz.mesela "gamzeli es icin 300 aliyorum" gibi okursun karisiklik olmaz.yarin yazdiginda yarin hangi gun, o gun kime okundu, sen onu mu kastettin dünkü kişiyi mi bunlar muamma olur nacizhane önerimYARIN İÇİNDE 200 ALIYORUM
200 aldim
Aah canım saol. Beni anlayan birilerinin olması çok iyiCanım bence yarın öbür gün diye degilde isim belirtirsen Hayris de zorlanmaz.mesela "gamzeli es icin 300 aliyorum" gibi okursun karisiklik olmaz.yarin yazdiginda yarin hangi gun, o gun kime okundu, sen onu mu kastettin dünkü kişiyi mi bunlar muamma olur nacizhane önerim
Canım nasılsın. Hamilelik nasıl gidiyor...200 aldim
200 alıyorum bugun içinListeye dahil olmak istedin ama dua almadın
200 alıyorum bugun için
Yenibidünya için 300 aldım. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Allah razi olsun canımYenibidünya için 300 aldım. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Yenibidunya için 200 aldım allah kabul etsin inşallah
Canm bugün duaya katılmadınben de 300 alıyorum arkadaşlar. allah kabul etsin
Seni bekliyoruz duaya200 aldım