• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Canım bu aşamadan ben de geçtim .. Üzüleceksin elbet ama yine de şükredecek çok şeyimiz var.. Örneğin kalbi atsaydı ama ağır özürlü doğsaydı hergün azap çekerdik... Ya da 7 ay 8 ay herşey normal gidip bir anda kalbi dursaydı daha ağır travma yaşardık.. Rabbim sabrımızı şükrümüzü bununla ölçüyor imtihanı başarıyla geçelim inşallah...
Ayrıca ucu görünmüş rahmin hamile kalmayı öğrenmiş çok kısa bir sürede rabbim sana "hemde doğal yoldan" nasip eder inşallah.. Sağlıkla sıhhatle.. Son söz ""acını çok iyi anlıyorum"""
Doğal yoldan hamile kalma şansım hiç yok canim. Kurtaj nasıl bir şey. Vakumlu olmamı ve parçanın patalojiye gönderilmesini istedi merkezim

Doğal yoldan hamile kalma şansım hiç yok canim. Kurtaj nasıl bir şey. Vakumlu olmamı ve parçanın patalojiye gönderilmesini istedi merkezim
Korkma sedasyon iğne ile uyursun 10 dakaya biter antibotik agrikesici yaoarlar biseycin kalmaz keski yasamasydin bunları neler yazıyorum şimdi ya doğum nasip olsun sana inşallah can allah acil şifa versin üzülme artık

Hayal65 Hayal65 Seriii Seriii oznur65 oznur65 @benimhalaumudumvar17 fatihpepe fatihpepe S sngl35 jasmine53 jasmine53 whiterose00 whiterose00 ecrin87 ecrin87
betul8516 betul8516 papyonkilikli papyonkilikli fulya3535 fulya3535 mercankara mercankara rabiyam rabiyam 687403_igt 687403_igt damla_22 damla_22 @qelebeq3 polyanna_30 polyanna_30
@yusufseyma U ucan balon agustos72 agustos72 demet1973 demet1973 M meleek9090 tubatesbih tubatesbih beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 @tkglcn

Kızlar selam,

Yarın Hayal65 Hayal65 ve Seriii Seriii için okumaya başlıyoruz inşallah,Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,evlat isteğimizi hayırlısıyla versin.
Gözden kaçırdığım ya da unuttuğum olduysa beni uyarın düzelteyim.
Bu arada @yusufseyma duan tamamlanmamış sanırım,kalanı ben okuyorum canım.

Kızlar ben dün hastaneye yattım .transferden sonra bitudlu kendime gelemedim.takip edilmem lazım test sonucuna kadar.yeni listede olamayacağım .ama mutlu ol ve seri i arkadaşım için 300 er tane okurum.iyilesince gönüllü okurum yazarım size.saglicakla kalın. Allah dualarinizi kabul etsin gonullerinizdekini tez zamanda hayirlisiyla versin.

Kızlar ben dün hastaneye yattım .transferden sonra bitudlu kendime gelemedim.takip edilmem lazım test sonucuna kadar.yeni listede olamayacağım .ama mutlu ol ve seri i arkadaşım için 300 er tane okurum.iyilesince gönüllü okurum yazarım size.saglicakla kalın. Allah dualarinizi kabul etsin gonullerinizdekini tez zamanda hayirlisiyla versin.
Geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun

Canım aç karnına gidiyosun min.6 saat
Narkoz veriyorlar ve vakumla rahimi temizliyorlar.. Sonrasında pek kanama olmuyor ağrıda olmuyor...
Antibiyotik ağrı kesici veriyorlar..
Yani hemen normal yaşamına dönebilirsin...
Sadece yüreğinde sızı.. Allah yardımcın olsun

Bebeğimin kalbi atmiyor:-( çok üzgünüm ve çok kötüyüm.kurtaj olacam haftaya :-(
canimmm cook cok gecmis olsun
Rabbim tekrardan saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nadip etsin insallah
seni anlayabiliyorum bende bu yaz cok ahrili bi dusuk yapip birde kurtaj oldum :(
Rabbim bizlere birdaha yasatmasin bu aciyi :(
tekrardan guzel haberler yazalim bu sayfalara insallah
tum dua arkadaslarimizin iyi haberlerini duyariz insallah

canimmm cook cok gecmis olsun
Rabbim tekrardan saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nadip etsin insallah
seni anlayabiliyorum bende bu yaz cok ahrili bi dusuk yapip birde kurtaj oldum :KK43:
Rabbim bizlere birdaha yasatmasin bu aciyi :KK43:
tekrardan guzel haberler yazalim bu sayfalara insallah
tum dua arkadaslarimizin iyi haberlerini duyariz insallah
İnşallah canım.arkadaşlarım yeni dua listesinde olamayacagim. Biraz her şeyden uzaklaşmak istiyorum.gene gelecem inşallah.kısa sureli bir ayrılık .yarın kurtaj olacağım.Dualarinizi eksik etmesin.Rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasin.hepinizi opuyorum.her şey GÖNLÜNÜZCE olsun

İnşallah canım.arkadaşlarım yeni dua listesinde olamayacagim. Biraz her şeyden uzaklaşmak istiyorum.gene gelecem inşallah.kısa sureli bir ayrılık .yarın kurtaj olacağım.Dualarinizi eksik etmesin.Rabbim yaşadıklarımı kimseye yasatmasin.hepinizi opuyorum.her şey GÖNLÜNÜZCE olsun
Allah yardimcin olsun sabir versin
neler yasadigini ve yasayacagini cok iyi biliyorum
Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah dualarim seninle

Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
Hayal65 Hayal65 (Nuran) ve Seriii Seriii
ARKADAŞLARIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz

1- Hayal65 Hayal65 (Nuran) ..................................................
2- Seriii Seriii ...................................................................
3- @oznur65:anneadayı::nazar: ..................................................
4- @benimhalaumudumvar17 ....................................
5- fatihpepe fatihpepe ............................................................
6- S sngl35 ................................................................
7- Avrenim Avrenim .............................................................
8- jasmine53 jasmine53 ..........................................................
9- ecrin87 ecrin87 ..............................................................
10- @betul8516:anneadayı::nazar: ..............................................
11- @papyonkilikli:anneadayı::nazar: ..........................................
12- fulya3535 fulya3535 ..........................................................
13- mercankara mercankara .......................................................
14- rabiyam rabiyam .............................................................
15- 687403_igt 687403_igt ........................................................
16- damla_22 damla_22 ...........................................................
17- qelebeq33 qelebeq33 ...........................................................
18- @yusufseyma ........................................................
19- U ucan balon .........................................................
20- agustos72 agustos72 ...........................................................
21- demet1973 demet1973 ..........................................................
22- M meleek9090 .......................................................
23- tubatesbih tubatesbih ..........................................................
24- beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 ...............................................

KALAN=.........................7000/7000
**MAZERETSİZ İKİ DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır..

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

Yeni listemiz

2- Seriii Seriii ...................................................................
3- @oznur65:anneadayı::nazar: ..................................................
5- fatihpepe fatihpepe ............................................................
7- Avrenim Avrenim .............................................................300/300
8- jasmine53 jasmine53 ..........................................................
9- ecrin87 ecrin87 ..............................................................
12- fulya3535 fulya3535 ..........................................................
13- mercankara mercankara .......................................................
14- rabiyam rabiyam .............................................................
15- 687403_igt 687403_igt ........................................................
16- damla_22 damla_22 ...........................................................
17- qelebeq33 qelebeq33 ...........................................................
20- agustos72 agustos72 ...........................................................
21- demet1973 demet1973 ..........................................................
23- tubatesbih tubatesbih ..........................................................
24- beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 ...............................................

KALAN=.........................6400/6400

Çok üzüldüm tatlım.
Benımde ıkı gundur kanamam var.
Yaron gıdıcem doktora

Allah razı olsun rabbim bir an önce saglıgına kavuşman ve hayırlı bir evlat versin

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

Yeni listemiz

7- Avrenim Avrenim .............................................................300/300

polyanna_30...............................................................300/300

KALAN=.........................6100/6100

Back