• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
@yusufseyma
ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Yeni listemiz

1. @oznur65:anneadayı::nazar:...................................................300
2. @benimhalaumudumvar17...................................300
3. fatihpepe fatihpepe ............................................................500
4. S sngl35 .................................................................300
5. Avrenim Avrenim .............................................................300
6. jasmine53 jasmine53 ..........................................................500
7. @whiterose00:anneadayı::nazar:...........................................200
8. ecrin87 ecrin87 ...............................................................200
9. @betul8516:anneadayı::nazar:..............................................
10. ayseygt1453 ayseygt1453 ....................................................300
11. @papyonkilikli:anneadayı::nazar:......................................500
12. fulya3535 fulya3535 ......................................................200
13. mercankara mercankara .................................................600
14. rabiyam rabiyam ........................................................200
15.@687403_igt....................................................
16. damla_22 damla_22 .....................................................500
17. Hayal65 Hayal65 (nuran) ..........................................100 18. qelebeq33 qelebeq33 ....................................................300
19. polyanna_30 polyanna_30 ...............................................300
20. @yusufseyma .................................................300

Seriii Seriii 500+200

KALAN=.........................400
**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır.

Günaydın canlarım pazartesi embriyo transferim olacak burda bulunan tüm arkadaşlardan benim için 1 er dua etmesini rica ediyorum inşallah Dualarınız bebeğimi bana getirir okuyan okuyamayan herkesten allah razı olsun
Canım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin... İnşallah sıkı sıkı tutunur sana

Back