- Konu Sahibi dutyapragi
Yenibidünya icin 200 okudum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm tatlım yok duam bitmedi devam ediyor yukardaki listeye vak görürsün daha fazla kişi okumamış okuyabilirsiniz Allah razi olsunArkadaslar yenibidunyanin duasi bitti mi devam ediyomu surekli takip ediyorum ama listede yenibidunya arkadasimiz icin okuduk yaziyo
Listelerin altında kalan sayılar yazıyor. Oradan takip edebilirsin. Hala devam ediyorArkadaslar yenibidunyanin duasi bitti mi devam ediyomu surekli takip ediyorum ama listede yenibidunya arkadasimiz icin okuduk yaziyo
Tamam canım saol.Ben liste işini yaparım canım ama bu gurupta kafam karışıyor dünkü arkadaşa sıradaki arkadaşa bugün ki arkadaşa şu kadar okuycam kavramları var eski grup o yüzden iyiydi ayşe için 300 alıyorum fatma için 200 alıyorum deseler daha kolay olur hafta sonu toparla sen pazartesi ben devralmış olayım olur mu?
Yenibidünya icin 200 okudum.
hafta sonu takip edemiyorum o yüzden
yenibirdünya için 300
kendim için 200
tubatesbih içinde 300 alıyorum şimdiden.
Yenibidunya icin 250
Yenibidunyaicin 200 ve asdes icin 200 okuyacağım hsonu allah kabul etsin
200 aldim
Selam canım. yenidünya için ilk okuyorsun değil mi. Yoksa benmi atladım.
Yenibirdunya icin 200 aldim
Y yenibidunya arkadaşımız için 300 tane okudum, inşallah hayırlı sağlıklı evladına kavuşur.
Listeye dahil olmak istedin ama dua almadınok o zamn :)) h.buldum cnm.inşllh hayrlı olur hepimize