- Konu Sahibi dutyapragi
- #3.841
Asilzade02..ve......svd1910 İçin 250 /250
oznur65
gecikme için üzgünüm malum haftasonu yeni liste de de olmak isterim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilzade02..ve......svd1910 İçin 250 /250oznur65 gecikme için üzgünüm malum haftasonu yeni liste de de olmak isterim
150kaliyor galiba onlarida ben aldim
Hayırlı olsun canım.. Hamişsin sanırım... Rabbim hep seninle eylesin yawrunu..Ben de varim
Canım benim allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda hamis haberlerini alırız inşallah canım benim bende yumurta tembelliği var senin sorunun varmiydiHayırlı olsun canım.. Hamişsin sanırım... Rabbim hep seninle eylesin yawrunu..![]()
İnş canımmmmbetul8516 canım inşallah hamilesindir yeni listede de olmak isterim 300/300 okurum hergün zaman olursa daha da gazla okuyabilirim işimin yoğunluğuna göre
Hayırlusıhakkinda hayirlisi ne ise olsun
ama aklima gelen biseyi yazmak istedim
hamile oldugum zaman yaptigim arastirmada bir sitede gununuz gecene kadar yaptiklarinizdan sorumlu degilsiniz yani bebege hic zarari yokmus gibi bir yazi okumustum
birde bende hamile oldugumu bilmeden hatta beklemiyordum bile
hep eksi seyler hosuma gidiyordum limonlu don. eksili corba hatta marketten limon almistim cok guzel duruyorlardi :))
Amin yawrum.. inşaAllah :) bende de yumurta tembelliği var canım.. eskiden bu kadar fazla değildi ama sonuç itibariyle var.. yumurtalarım ilaç kullanmadan büyümüyor.. birde henüz kendi kendilerine çatlamadılar.. dertler dizi dizi.. Şükür ki halledilebilir sorunlar bunlar.. Rabbim dermansız dert vermesin..Canım benim allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda hamis haberlerini alırız inşallah canım benim bende yumurta tembelliği var senin sorunun varmiydi
Birde ebeye gittim buay elle muayene etti karnını yakı yapıştırdı belime adetin birinci günü gel dedi bitki verecekmis oda eşim korunduğu için damarlar krecleme yapmış tıkanmış dedi bakalım adette gittiğimde nasıl bitki verecek
Günaydın canım.. inşaAllah sen de aramızda olursun bu listede :)günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum yeni listede bende olmak istiyorumm
Canım benim bana doktor iyne tedavisi önerdi eşimden sperm testi istedi esimde vermedi doktor tedaviye başlamadı eşim 2 ay sonra ikna oldu ramazan geçsin dedi bayramda tatildeydim döndüm regli oldum buayda kaldı tedavim şimdi başka doktora baslayacagim önce gidip sonuçlarını gosterecegim ne derse regli olunca gideceğimAmin yawrum.. inşaAllah :) bende de yumurta tembelliği var canım.. eskiden bu kadar fazla değildi ama sonuç itibariyle var.. yumurtalarım ilaç kullanmadan büyümüyor.. birde henüz kendi kendilerine çatlamadılar.. dertler dizi dizi.. Şükür ki halledilebilir sorunlar bunlar.. Rabbim dermansız dert vermesin..
Yakıyı,kk dan birkaç kişiden de duydum.. ben hiç denemedim ama inşaAllah sana işe yarar.. derman olur sana.. hiç bilmiyoruz ki hangimizin dermanı nerede
hayırlısı Allah tan gülüm ..
Arkadaşım yeni listeyi senmi paylasacaksin takip edeceksinYeni listede bende varım kızlar
inş. canım sen ne durumdasın tedavi görüyor musun canımGünaydın canım.. inşaAllah sen de aramızda olursun bu listede :)