Kızlar ne yapcagımı bilmiyorum 15 gün once düşük yaptim 4. Kez...esim ikimizi yillardir istanbula tam tesekkullu bir hastahaneye goturecekti ben hep bekledim..bu sene anne agzina bakip tedavi icin paralari cope harciyacagiz demeye basladi annesinin laflari tabi ki...kredi cekmedi...bu kış annesi telefonda bana ablamın kizini 2 cocukla bosadilar senin karninda durmuyo ki neyine güveniyosun dedi..eşime dedim annesine bisey demedi..2 gun once kayinvalidem kaynima kredi cekmis esya almalari icin o odeyecekmis..esimde biliyomus esime sanada 3 sene sonra cekerim demis...kizdim parasinda degilim ama biz evlenirken kimse yardim etmedi bize...oksuz yetim gibi evlendik herseyi esim aldi ödedi..düğün sonrasi annesi arayip toplanan altinlari sattirdi..bunu ise koy evde durmasin demis öğrendim daha nisanliyken ise girmistim esime destek olayim diye..simdi ise eltim 19 yasinda o calisamaz oluyo...bize cop almayan annesi onlara kredi cekiyo..esimde bana bagiriyo bosayacakmis beni..bosanmak istiyomus sıkılmiş benden...daha 2 hafta once dusuk yaptim..ne yapacagimi bilmiyorum..psikolojim alt ust oldu..