• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Canım benim bana doktor iyne tedavisi önerdi eşimden sperm testi istedi esimde vermedi doktor tedaviye başlamadı eşim 2 ay sonra ikna oldu ramazan geçsin dedi bayramda tatildeydim döndüm regli oldum buayda kaldı tedavim şimdi başka doktora baslayacagim önce gidip sonuçlarını gosterecegim ne derse regli olunca gideceğim
Senin doktorun ne diyor nepacaksin bana uygulayacak tedavi tüp bebek tedavisinde yapılan iğneler yumurta geliştirici normal ilişki ile olan tedavi sende doktoruna bahset eyer onermediyse inşallah sebep olur geliverir minigin rabbimiz nasip etsin inşallah
henüz yumurtamın çatlayıp çatlayamadığını bilmiyoruz.. önümdeki regl den sonra sanırım onu dene

inş. canım sen ne durumdasın tedavi görüyor musun canım
klomen ile nazlı yumurtaları geliştiriyoruz canım..henüz çatlatabilme evresine gelmedik ama inşallah bu ay onu da yaparız.. :)

henüz yumurtamın çatlayıp çatlayamadığını bilmiyoruz.. önümdeki regl den sonra sanırım onu dene

klomen ile nazlı yumurtaları geliştiriyoruz canım..henüz çatlatabilme evresine gelmedik ama inşallah bu ay onu da yaparız.. :)
canım incirle destekle istersen doktor kontrolündesin galıba

bende pkos var.. Acaba sorun olur mu ki :KK64:
bide illaki kaynatarak mı yapmak lazım acep? hergün belirli miktarda yesem ne olur?
canım bende de pko var sorun olacağını sanmıyorum sonuç da doktor kontrolündeysen yemende sakınca olmaz bir kaç gün ye kontrole gittiğin zaman anlarsın zaten işe yarayıp yaramadığını ben sakınca görmüyorum ama senin kafana nasıl yatarsa öyle dene canım ben incir kürü yaptığım ay ovulasyom testinde pozitifi görmüştüm hatta ateş de ölçmede de tutmuştu o ay canım

Be
Benimkide karıştı betül ben ustlenirim yeni listeyi ben olustururum diyince ben kenara çekildim ama bugün de yoo yazmış ben devam edemeyecegimi söylemiştim oysa o nasıl anladı bilemiyorum
n Sandım sen devam edicen. Yanlış okudum ozaman tatlım.

canım bende de pko var sorun olacağını sanmıyorum sonuç da doktor kontrolündeysen yemende sakınca olmaz bir kaç gün ye kontrole gittiğin zaman anlarsın zaten işe yarayıp yaramadığını ben sakınca görmüyorum ama senin kafana nasıl yatarsa öyle dene canım ben incir kürü yaptığım ay ovulasyom testinde pozitifi görmüştüm hatta ateş de ölçmede de tutmuştu o ay canım
himm... mantıklı.. zaten bu ay regl in 3. günü gidicem.. asıl işe yarayıp yaramadığı bu ay belli olacak o zamn ;)

İyi akşamlar kızlar
Hakkınızı helal edin yeni listede olamayacagim nedeni ise çalışıyorum iki kişinin duası ve diğer listedeki duayla birlikte ağır oluyor ben çokça okurum hepimiz için allahın izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla sağlığıyla gelsin miniklerimiz nasip olsun AMİNNNN insallahhhh.... Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin

Günaydın canım.. Eğer regl olursam, incir kürü yapmak yerine incirin kendisini yicem :p:p
Canım Saraçoğlu sürekli söylüyor. Kendisini değil suyunu içeceksiniz diye.
Ben amh düşüklüğü için kullanıyorum. 8-9 inciri 15 dakika kaynatıp ılıyınca ikiye bölüp yemeklerden 15 dakika önce içiyorsun. Senin şikayetin ne ise ona göre kullansan iyi olur. Bence ezbere kullanma. Mesela prolaktini yüksek olanlara tavsiye edilmiyor

Canım Saraçoğlu sürekli söylüyor. Kendisini değil suyunu içeceksiniz diye.
Ben amh düşüklüğü için kullanıyorum. 8-9 inciri 15 dakika kaynatıp ılıyınca ikiye bölüp yemeklerden 15 dakika önce içiyorsun. Senin şikayetin ne ise ona göre kullansan iyi olur. Bence ezbere kullanma. Mesela prolaktini yüksek olanlara tavsiye edilmiyor
Himm.. Anladım canım.. Teşekkür edrim.. Bildiğim kadarıyla taze yapmak gerekiyor ve günde 2 defa.. Günde 2 defa yapmam zor.. O yüzden demiştim ama.. Diğer türlü olmuyorsa, böyle denemeli.. Sağol canım..

Hadi inşallah bakalım bana da herşey çok kokuyor gerçekten inşallah vardır birşeyler bu arada liste için teşekkürler ben devam etmek istiyorum

Yeni listede varım...aynen 250 den devam

bende yeni listede varim duruma gore 250 kisinazsa daha fazla :)

Asilzade02..ve......svd1910 İçin 250 /250 oznur65 oznur65 gecikme için üzgünüm malum haftasonu yeni liste de de olmak isterim

betul8516 betul8516 canım inşallah hamilesindir yeni listede de olmak isterim 300/300 okurum hergün zaman olursa daha da gazla okuyabilirim işimin yoğunluğuna göre

Bende varim yeni listede

günaydınlar ve iyi haftalar kızlar... yeni liste ne zaman başlıyor.. bende tekrar katılmak istityorum.. İlk başladığımda zor bitiriyordum ama şimdi daha seri çekiyorum tesbihi.. :)
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :)

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum yeni listede bende olmak istiyorumm

Yeni listede bende varım kızlar

Arkadaşım yeni listeyi senmi paylasacaksin takip edeceksin

yeni listeye benide ekleyin canm bende varım

selamlar bir listeyi daha bitirdik yeni listede elbette ki ben de varımmm :KK66:

Bende betul alacak diye anladim ama alna olmazsa ben alirim yine ama hemen degil.

1. oznur65 oznur65
2. helena17 helena17
3. fatihpepe fatihpepe
4. S sngl35
5. Avrenim Avrenim
6. asilzade02 asilzade02
7. jasmine53 jasmine53
8. whiterose00 whiterose00
9. ecrin87 ecrin87
10. betul8516 betul8516
11. ayseygt1453 ayseygt1453
12. qelebeq33 qelebeq33
13. papyonkilikli papyonkilikli
14. fulya3535 fulya3535

kızlar yeni liste geçikmesi için özür dilerim.

kimler katılıyo başka yarın yeni listeyi yapıcam.

1. Spring2014 Spring2014 ......................

2. damla_22 damla_22 .........................
3. tubatesbih tubatesbih ..........................
4. whiterose00 whiterose00 :anneadayı:............... listeye devam ediyo
5. oznur65 oznur65 :anneadayı:........................ listeye devam ediyo
6. @benimhalaumudumvar ....... listeye devam ediyo
7. papyonkilikli papyonkilikli :anneadayı:................. listeye devam ediyo
8. fulya3535 fulya3535 ............................ listeye devam ediyo
9. fatihpepe fatihpepe (aslı).................... listeye devam ediyo
10. gamzeli es gamzeli es (gamze)............
11. Veson Veson ..................................
12. zambak-zumbak zambak-zumbak ................
13. 687403_igt 687403_igt (gulay)............
14. Avrenim Avrenim (ebru).................. listeye devam ediyo
15. @Mmihrimah (aslı)..............
16. qelebeq33 qelebeq33 (hatice).............. listeye devam ediyo

17. @ayseygt1453 ....................... listeye devam ediyo
18. D Delia ...................................
19. betul8516 betul8516 ........................... listeye devam ediyo
20. F fatmaoms ..........................
21. S sngl35 ................................. listeye devam ediyo
22. mercankara mercankara .......................
23. ecrin87 ecrin87 ............................... listeye devam ediyo
24. jasmine53 jasmine53 ............................ listeye devam ediyo
25. asilzade02 asilzade02 ........................... listeye devam ediyo

26. @svd1910 ...............................

Back